1 ile 30 arası toplam 219 sonuç

Konu: Bir Yükseliş Hikayesi Pendik ! [9.3.0]

Hybrid View

Evet Fevkelade Güzel Kadro
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yönetim Yeni Sezonda Bütçe Verdi mi? Az Çok Vermesi Lazım
    Hedefide Avrupa Kupalarına Katılmak Diye Koyarsın
    Last edited by BaGa TaRKaN : 15.Haziran.2009 at 17:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Evet Fevkelade Güzel Kadro
    .
    Yönetim Yeni Sezonda Bütçe Verdi mi? Az Çok Vermesi Lazım
    Hedefide Avrupa Kupalarına Katılmak Diye Koyarsın
    Türkiye Liginde 3. olabilecek bir kadro kurdum kanımca.
    çok iyi maaş bütçesi verdiler ama transfer vermediler. Zaten gerek yok böyle iyiyim. İstersem adjust budget yapabilirim

Artık ilk 3 bekliyoruz emre çolak oyun performanısını merak ediyorum zayıf ama teknik bi oyuncu çok sakatlanmasa bari
    Zaten güçlü olsa bana gelmezdi Barça'ya giderdi . Teknik özellikler mükemmel fizik olarak kendini geliştirirse ona sürekli şans verebilirim
    Emre Çolak ideal 11'imde yer almasada sık sık görev alacaktır. Genel olarak bütün oyuncular genelinde sakatlıklar yaşamazsak ilk 5'te yer alabiliriz. Bu sene Kupa'ya da önem vericem. Avrupa'ya gitmenin en kolay yolu kupadan geçiyor çünkü.

Gonzalo Barreto Pendik'te !

19 yaşındaki Uruguay'lı yetenek Barreto seneye 92 numaralı forma ile Pendikspor'da mücadele edecek. Danubio altyapısından yetişen Gonzalo 375.000 $ a Anderlecht'e transfer oldu. Burada 2 sezon kalan Barreto henüz 18 yaşında 3 maçta 3 gol atma başarısı gösterdi.
    Uruguay'ın U20 Milli takım 2. kaptanlığını yapan Barretto , ümit milli de çıktığı 37 maçta 22 gol gibi iyi bir istatistik yakalamıştır. Potansiyelli bir yetenek.

Tevfik Altındağ Pendik'te !

Tevfik Altındağ (d. 26 Ekim, 1988, Böblingen, Almanya) Almanya doğumlu Türk futbolcu. Turkcell Süper Lig'de Sivasspor forması ile forvete dönük orta saha futbolcusu olarak görev almaktadır.

Alman Kökenli oyuncu her iki kanadı iyi kullanıyor ve seneye 7 numaralı forma ile Pendikspor'un önemli alternatiflerinden olacak.

Temmuz 2007 yılında SSV Reutlingen takımından MKE Ankaragücü takımına transfer oldu. MKE Ankaragücü'nde 17 numaralı forma ile mücadele etti ve 8 kez Turkcell Süper Lig, 4 kez Türkiye PAF Ligi, 1 kezde Fortis Türkiye Kupası maçına çıktı. Ocak 2009 senesinde ise Sivasspor Kulübü'ne transfer oldu.

ITALYAN VETERAN PENDİKTE Mİ ! SON DAKİKA. AZ SONRA RESMİ AÇIKLAMA GELİYOR

YORUMSUZ BIRAKMAYIN LÜTFEN : ))))

Mesaj Yetkileri