Olgay Coşkun Pendik'te !
Baraja'nın yaşlanması ve Fatih Sözgen'in Süper Lig düzeyinde olmayışı nedeniyle orta saha arayışlarım vardı. Bu arayışları Olgay'ı kadroya katarak bitirdik. 27 yaşında.
Bekir Ozan Has Pendik'te !
Ön libero eksiğimizi iyi bir oyuncuyla kapattık. Yaşı da fazla ileri değil. 26 yaşında top kapma özelliği yüksek. Bursa altyapısından yetişmiş bir oyuncu.
Çağdaş Atan Pendik'te !
Cottbus'da son 3 sezonda 33'er maça çıkarak ne kadar istikrarlı olduğunu kanıtlayan Çağdaş , hem Beşiktaş hem de Trabzon'da forma giymişti. Kariyerinde 20 golü bulunan stoper aynı zamanda solbek te oynayabiliyor. Çağdaş 31 yaşında ve çok tecrübeli. 2 kez A Milli oldu.
Fenerbahçe Beni istedi !
Gayet cazip bir teklif sundular. 6 yıl Pendik'te çalışsam anca o maaşı alabiliyorum. Ama benim için para önemli değil. Benim hedeflerim var. Pendik'i şampiyon yapmadan ne ben giderim nede Kalu gider.
Teklifi reddettim ayrıca Fener'e gideceğime Pazarspor'a giderim daha iyi. İçiniz rahat olsun büyüklerden sadece Galatasaray'a giderim
AZ SONRA YILIN TRANSFERİNİ AÇIKLAYACAM ! ARJANTİNLİ VE YAŞIDA 30 DAN KÜÇÜK. UZUN YILLAR PENDİK'E HİZMET EDEBİLECEK VE ŞAMPİYONLAR LİGİ KALİTESİ BİR OYUNCU !!! AZ SONRA RESMİ AÇIKLAMA GELECEK !!!!
YORUMSUZ BIRAKMAYIN KARİYERİ LÜTFEN !