-
15.Haziran.2009, 15:41
Deniz Sen Neymişsin..
İnanılmazdı Deniz. Gençlerbirliği maçındaki performansını katlayarak sürdürdü. 2 Gol ve 1 Asistiyle maça damgasını vurdu.

Goller: Deniz Naki ( 23,48 ), Servet ( 56 )
Maçın Adamı: Deniz Naki
Dev Derbide Galip Yok!..
Müthiş bir maçtı aslında, onlarda kazanabilirdi, bizde. Maç berabere bitti ve bizden puan koparan 3. Türk takımı Fenerbahçe oldu.

Goller: Uğur Boral ( 20 ), Deivid ( 61 ) - Gignac ( 38,78 )
Maçın Adamı: Gignac
"Es"tik Gürledik!..
Gol yollarında çok sıkıntı çektik bu maçta ama forvetim Gignac dağa taşa vurdu topu. Yine bizi Deniz Naki kurtardı. Onu ortasaha oynatıyorum her maç golü var, bir de forvet oynatsam yeni gol kralımız olacak herhalde.

Goller: Deniz Naki ( 80 )
Taktik Savaşı Round 1 !..
İlk round'u kaybettik. Cidden müthiş bi taktik savaşı oldu bu. Sampdoria maça Serie A'nın lideri sıfatıyla çıktı. Bu maçı kazandılar ama rövanşta hiç bir yere kaçamayacaklar. Ortada geçti maç kazanan biz de olabilirdik.

Goller: Cassano ( 13 )
Maçın Adamı: Pazzini
Taktik Savaşı Round 2 Bizim ve Turladık!..
Müthiş oynadık, öne geçtik. İkinci yarıya bir gol daha lazımdı bize. 3 Forvetle başladık 2. yarıya. 2. Yarının hemen başında bir gol buldular, sonra takımı topluca hücuma sürükleyerek büyük risk aldım ama işe yaradı.

Goller: Deniz Naki ( 34 ), Baros ( 55 ) , Mehmet Topal ( 62 ) - Cassano ( 50 )
UEFA'da Eşleşmeler ve Karşılaştığım İlginç Bir Olay!..
Önce ilginç olaydan başlamak istiyorum. Sevilla - Stade Rennais eşleşmesi olmuştu. Stade R. ilk maçı Fransa'da 4-0 kazandı. Sevilla'daki nasıl bir hırstırki 2. maçı 6-1 gibi bir skorla kazandı ve bir üst tura yükseldi. Cidden tebrik edilebilecek bir şey.
Şimdi de eşleşmeler:

Bir üst turda rakip Everton, PSV'yi toplamda 1-0 ile geçtiler, eleriz gibime geliyor.. Bu arada Avrupadaki diğer temsilcimiz Kayserispor, Roma'ya toplamda 5-0 ile elenerek kupaya veda etti, yinede çok iyi bir yere geldiler tebrik etmek lazım. Avrupada kalan tek Türk takımıyız!..
Yorumlarınızı bekliyorum.
Mesaj Yetkileri