1 ile 30 arası toplam 152 sonuç

Konu: Çizmeyi Aşacağız |UC Sampdoria| - [2.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim takımda işi olmayan 2 oyuncuyu gönderip 2 harika transfer yapmışsın.Ligde zaten işler süper gidiyor.Yalnız Servet son haftalarda baya gol atmış.Uefa da güzel kura çekmişsin Psv'yi elersin.

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tebrik ederim takımda işi olmayan 2 oyuncuyu gönderip 2 harika transfer yapmışsın.Ligde zaten işler süper gidiyor.Yalnız Servet son haftalarda baya gol atmış.Uefa da güzel kura çekmişsin Psv'yi elersin.
    PSV'mi?Ben Everton sanıyordum

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Galatasaray Şampi..

Az kaldı ilan etmemize.. Fakat Trabzon ve BJK puan kaybetmiyor. Son günlerde oynadığım en rahat maçlardan biriydi. Gignac çoşmaya başladı..

Goller: Meira ( 42 ), Baros ( 62 ), Gignac ( 71 )
    Maçın Adamı: Meira

FTK'da İşler Rövanşa Kaldı!..

Trabzon'u bu sene yenemedim daha. İçimde kaldı, yenmem lazım. Rövanşta ASY'da onları darmadağın edeceğim. Zaten ligde şimdi Trabzonspor maçı var.

Goller: Colman ( 69 )
    Maçın Adamı: Colman

Ligde Öcünü Aldık FTK'nın!..

Yahu yine yeniliyorduk, ne yalan söyleyeyim çok daha iyi oynadı Trabzonspor. Bi tek TS'de zorlandım şu ana kadar Turkcell Süper Lig'te. Şimdi onları FTK Yarı Final rövanşına bekliyoruz Ali Sami Yen'e..

Goller: Servet ( 59 )
    Maçın Adamı: Servet

Everton Kayıp, Gignac'ı Durdurabilene Aşkolsun!..

Müthiş bi galibiyet, İngiltere'deki rövanşa yedeklerle çıkacağım. Gignac tam 4 gol attı, süper oldu.

Goller: Gignac ( 3,18,22,49 ) - Fellaini ( 52 )
    Maçın Adamı: Gignac

Konya'da Rahatız!..

Gignac, Gignac, Gignac.. Penaltıyı kaçırmasaydı hattrick yapacaktı ve böyle 2 maçta 7 gole ulaşacaktı ama 6'da kaldı. Müthiş bi galibiyet..

Goller: Gignac ( 9,89 ), Biglia ( 79 )
    Maçın Adamı: Biglia

Müthiş Maçtı, Kıl Payı Çeyrek Finaldeyiz!..

Cidden FM'de izlediğim en keyifli maçtı diyebilirim. Cahill ile öne geçtiler, Servet 1 - 1 yaptı tur bizim dedik. Cahill 58'de takımını tekrar öne geçirdi, o an içim bi garip oldu, eleneceğimizi düşünmeye başladım. Dakika 90 oldu, oh dedim tam. Vaughan 90+1'de sahneye çıktı, farkı 2 yaptı. Tam bitti diyordum ki 90+2'de Louis Saha 4-1 yaptı skoru. Elendik elendik dedim, o heyecanla bi konuşma yapmışım soyunma odasında gaza geldik. Hasan 99'da bizi sevindirdi, Gignac 109'da son sözü söyledi ve maç 4-3 bitti, Everton'u toplamda 7-5 ile eleyerek UEFA'da adımızı Çeyrek Finale yazdırdık..

Goller: Cahill ( 39,58 ), Vaughan ( 90+1 ), Saha ( 90+2 ) - Servet ( 44 ), Hasan ( 99 ), Gignac ( 109 )
    Maçın Adamı: Cahill

Yorumlar için teşekkürler, takip etmeye devam ederseniz sevinirim.

Mesaj Yetkileri