Sose Transferi güzel olmuş 4 büyüklerin oynatabilceği kalitede bir futbolcu.
Transfer ettiğin oyuncuların özelliklerini foruma koyarsan yorum yapmak için daha güzel olur :
koyuyorum hemen. Güzel transfer oldu zaten seneye büyük ihtimal teklifler gelecektir.

Sezonu Mükemmel Bitirmişsin Olsun İyi Yerdesin Sıkma Canını Sıkma Sakın. Bu arada Özgür Gerçeken Tam Bir Yıldız Bende Ts aldı. Ben Alamadım Fenerdeki Nadir Genç Oyunculardan
Sosanın SS ini Koyarmısın Özellikleri Nasıl
Bu arada Emre Balak'ı Mutlaka ama Mutlaka Kadroya Katmaya Çalış Süper Genç Defans Bende Gençlerdeydi Kontratı Bitiyor Gelecek Sezon Takıma Katmak İçin Bütçeyi Bayağı Zorlayacağım
Teşekkürler. Özgür Çek'i çok az oynatmışlar özellikleri düşmüş ama sürekli oynatırsam çok iyi olacaktır biliyorum.
Altta koydum Sosa'nın profilini
Emre Balak 2.6 M dolara 2 sene önce Trabzon'a gitmiş maalesef. Çok işime yarayabilirdi oysaki önerin için sağol.

Jankulovski'ye Kadro Şoku !

Marek Jankulovski yeni sezon için kadro dışında kaldı ve numara alamadı. 34 yaşındaki oyuncu geçen sene 23 maçta 1 gol 4 assist yaparak hayal kırıklığı yaratmıştı. Özgür Çek transferi ile gerek duyulmayan oyuncu önce satılmak istendi ancak isteyen çıkmayınca U20 takımına yollandı.

Yeni Transferlerin Profilleri

Çağdaş Atan

Emre Çolak

Mile Jedinak

Murat Akça

José Sosa

Taktik & Ideal 11

Yedeklerimizde mükemmel. Sol Kanatta Emre Çolak, MC bölgesinde Yıldıray, Forvette Ümit Karan ve Taner Demirbaş gibi formda alternatiflerimiz var.

Birkaç Transferimiz daha olacak. Takipte kalın ve yorumsuz bırakmayın