Sayfa 73 / 896 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
2,161 ile 2,190 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Aziz Başkan törende çok güzel konuştu. Hem BJK hem Türk futbolu hakkında.

Katılıyorum.Simdi dört gözle Lugano , Özer , Paulsen ve soL kanat oyuncusu transferini bekliyorum

Şapkayı giydirdiler

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Zorla Fenercell aldırcaklar

Helal olsun Aziz Başkan çok güzel konuştu inş. örnek olur bazı insanlara ..

Tören çok güzeldi.Aziz Yıldırım BJK hakkında çok güzel şeyler söyledi.Mehmet Topuz forma ile şapkayı giydiğinde coşku doruk noktasına ulaştı.

wawe1001,bende Poulsen,Özer ve Lugano'yu bekleyenlerdenim açıkcası.Ali Koç transferler devam edecek,bizi izlemeye devam edin diyince ilk bu oyuncular belirdi gözümün önünde.15 Haziran içindeyiz,bakalım gün bitmeden belki de Aragones ile yollar ayrıldığı da haberi verilir resmi siteden

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

önce formayı öp
    sonra özürdile
    bu taraftar seni
    basacak kalbine

Topuz Şapkayı'da taktı '' Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak '' Aziz Yıldırım ne dediyse yaptı helal olsun.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mehmet Topuz, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda yapılan imza töreni ile taraftarının karşısına çıktı.

Çok sayıda taraftarın bulunduğu Fenerium tribünü önüne kurulan platformda yapılan törende, Başkan Aziz Yıldırım ve Mehmet Topuz birlikte yer aldılar.

İlk sözü alan Aziz Yıldırım şunları söyledi:

AZİZ YILDIRIM: AYNI SAYGIYI BEKLERDİM!..

"Bu transferin gerçekleşmesi süreci içerisinde Kayserispor’a teşekkür ediyorum. Beşiktaş kulübü de biz gibi büyük bir camiadır. Onlar da geçmişte Süleyman Seba ile 5 yıla yakın iyi diyaloglarımız oldu. Son zamanlarda Yıldırım Bey’le de oldu. Bu transferde biraz heyecanlı davranmış olabilirler. Hoşgörüyle karşılayacağız. Çünkü Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray Türk Futbolu’nun mihenk taşlarıdır. Bunlara sahip çıkmalıyız. Ben Nobre konusunda onlara saygı göstermiştim şimdi de aynı saygıyı beklerdim ama olmadı. Umarım bundan sonraki transferlerde saygıyı kaybetmeyiz. Değinmek istediğim bir konu da menajerlik konusudur ama ona şimdi burada girmek istemiyorum."

-"BU TRANSFER BÜYÜK BİR TRANSFERDİ"-

"Sevgili Fenerbahçeliler. Buraya geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. O gece benimle beraber yolculuk eden Fenerbahçelilere de teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulumuza da teşekkür ederim. Bu transfer büyük bir transfer, yapmak kolay değildi."

Aziz Yıldırım'dan sonra söz alan çiçeği burnunda Fenerbahçeli Mehmet Topuz'un sözleri ise şu şekildeydi:

MEHMET TOPUZ: ŞAMPİYONLUKTA PAYIM BÜYÜK OLACAK!..

"Şu an çok mutlu ve heyecanlıyım. Hayatımın en zor3 haftasını geçirdim ama artık eskiyi konuşmak istemiyorum. Fenerbahçe formasını uzun yıllar giymek istiyorum. Şu an ihtiyacım olan iki şey, Fenerbahçe taraftarının bana güveni ve tatildir. Fenerbahçe’nin şampiyonluğunda büyük payım olacak, bunu herkes görecek. Hepinizi çok seviyorum ve teşekkür ediyorum."

Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aziz Yıldırım yine kıvrak zekasını konuşturdu. Saraçoğlu'nda imza töreni düzenleyerek Mehmet Topuz'a verdiği önemi göstermek istedi. Ayrıca Mehmet'i taraftarın karşısına şimdiden çıkararak Mehmet'in ilk maçta yaşayacağı olası bir büyük şaşkınlığı önlemek istedi. Nihayetinde bu adam şu 1-2 haftalık sürede düşebileceği en zor durumlara düştü. Bu da futbolunu çok etkileyecekti. Zaten çok heyecanlıydı. Aziz Yıldırım erkenden güven aşılamak istedi. Hayırlı olsun.

Ali Koç bizi izlemeye devam edin diyerek gerekenin yapılacağını tekrardan ifade etti. Aragones de İspanya Milli Takımı dışında bir milli takım çalıştırmak istiyorum demiş. Bu da demektir ki Aragones'le ipler artık tamamen kopma noktasında.

Önümüzdeki sezona çok iyi bir kadroyla girileceğini düşünüyorum. Zaman herşeyin ilacıdır, bekleyip göreceğiz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Vayy be Helal olsun harbiden...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

HayırLı uğurLu oLsun.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yapmış vallahi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Aziz YıLdırım çok akıLLı bir hamLe iLe işi bitirdi, Kadıköyde imza sözü, basında geçmiş iLe iLgiLi mesajLarın çıkmayacağı sözü ve taraftarın seni kabuLLeneceği sözü iLe Topuz un korkuLarını giderdi ve şimdi herşey hiçbirşey oLmamış gibi..

Bize de aLkışLamak ve tebrik etmek düşer.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Topuz Şapkayı Giymiş
    Hayırlı Olsun Fenerbahçe Camiasına

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Helal olsun Aziz başkan Transferlere bakarsanız hepside aralıklarla gerçekleşiyoki bir an önce bitirip sonra gündem dışı kalmayalım diye. Poulsen'le anlaşıldı bence ve açıklamak için bekleniyo sadece. Ali Koç'ta Transfer devam edecek dedi. Demekki şu Mehmet Topuz fırtınası dindiği zaman yeni oyuncular gelecek.

Belki konuşmayı izleyemeyen arkadaşlar vardır. NTV spor sitesinden aldığım linki paylaşmak istedim.

İZLE

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Beyler Lugano ile yollar ayrıldı..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post

Bilica-bekir ile yürümez, transfer gerekecektir bu bölgeye..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Zaten Lugano'nun gitmesine izin veriyolarsa kesinlikle oraya bi transfer şart. Sanırım 3 yabancı alınacakmış, biri de defans olcak gibi gözüküyo.. Bence edu ile de yolların ayrılması lazım, Bilica Edu da yürümez

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Zaten Lugano'nun gitmesine izin veriyolarsa kesinlikle oraya bi transfer şart. Sanırım 3 yabancı alınacakmış, biri de defans olcak gibi gözüküyo.. Bence edu ile de yolların ayrılması lazım, Bilica Edu da yürümez

doğru, edu 6 aydan sonra iflah olmaz, linderoth a döner.. gönderilmeli..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Daha garanti bisi yok bildiğim kadarıyla Figer çok fazla komisyon istiyormuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bence artık Figer'le de yollar ayrılmalı.
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Lugano ya Beşiktaş taLip oLmazsa bende birşey biLmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Lugano ya Beşiktaş taLip oLmazsa bende birşey biLmiyorum
    4 M Euro üstüne 1.5 M Euro imza parası verecekse hiç durmasın bence

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Abi Beşiktaş alsın alsında Yıldırım Demirören'e olan borç gittikçe artıyoo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Josico,Maldonado,Edu,Lugano. Şimdiden 4 tane garanti kontenjan oluştu ve Deivid'de gitmesi muhtemel oyunculardan bir tanesi.

Carlos ve Alex'den bir taneside takımdan ayrılacak. Umarım Carlos olur.

+2 nin bir tanesi Appiah olacaktır. Diğeri ise büyük ihtimal yabancı forvet olur.

Stoper,sol bek,ön libero ve sol açık'a yabancı transferleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Röportaja göre;
    - Appiah defteri kapandı, gelmeyecek
    - Alex ve Deivid takımda kalacak ancak daha mücadeleci olmaları için kulakları çekilecek
    - Carlos takımda kalacak
    - Poulsen bugün belli olacak
    - Yönetim yarın transfer için yurtdışına gidecek
    - Maldonado,Lugano ve Josico takımdan kesin ayrılacak
    - Edu'nun durumu hakkında açıklama yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Röportaja göre;
    - Alex ve Deivid takımda kalacak ancak daha mücadeleci olmaları için kulakları çekilecek
    kulağı çekilince oyuncunun fiziksel özellikleri mi artıyor, maça çıkmadan hemen önce mi çekmek gerekiyor ?
    bilen arkadaş bi anlatsın, haber zaten saçma da ben kulak çekme olayına takıldım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by erdili View Post
    kulağı çekilince oyuncunun fiziksel özellikleri mi artıyor, maça çıkmadan hemen önce mi çekmek gerekiyor ?
    bilen arkadaş bi anlatsın, haber zaten saçma da ben kulak çekme olayına takıldım..
    Kulak çekme kısmı benim benzetmemdi, Tabii ki fiziksel özellik artmaz daha istekli olmaları konusunda uyarılacak.. Haberde fiziksel özelliği artırılacak gibi bişi yazmıyo ki zaten nerden çıkardın onu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

öyleyse tamam,
    bence en güzel kulak çekme yedeğe çekmedir
    45 dakikalık temposunu 90 dakikaya yayan adam yedeğe çekilince daha müdahaleci olur.

Mesaj Yetkileri