Fotospor un haberine abartısız bir yarım saat feLan güLdüm. Bu ne yahu
Hoca oLayı ne durumda Trabzonda. Erikkson oLmadı. Zac ne aLemda acaba.
Fotospor un haberine abartısız bir yarım saat feLan güLdüm. Bu ne yahu
Hoca oLayı ne durumda Trabzonda. Erikkson oLmadı. Zac ne aLemda acaba.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ericson olmasa Fernandez mis gelcek olan adamBence direk Fernandez olsa daha iyi olur
top kullanabilen bir ön libero görmek hepimizin hakkıbunun için ilk olarak Hüseyin'in gitmesi gerekiyordu oldu şimdi ona göre daha iyi bir oyuncu geliyor..Belki çok üst düzey bir oyuncu olmayabilir ama benim izlediğim Tijikuzu Hüseyin'den daha iyi bir ön libero..Belki çok üst düzey bir turnuva olan CL'de yer alsaydık kuşkuyla bakabilirdim bu isme ama lig ve Uefa için yeterlidir bana göre..UEFA'da şampiyonluk hedeflemiyorsak tabi
![]()
Tijkuzu bize faydali olcaktir
Saidou Galatasarayda ne yaptiysa Tijkuzuda aynisini bizde yapcaktir
Bence Tjikuzu yerine direk Faty Papy'i oynatsalar daha iyi olur sanki.
(/s)
Sahiden Faty Papy'i as kadroya çıkarmayacaklar mı? Unuttular herhalde![]()
Luis Fernandez ile anlaştıgımız söyleniyor ve yarın açıklanması bekleniyor bu kararın..Başkan şu an Fransa'da Fernandez ile beraber..
Cannes
Paris SG
Athletic Bilbao
Paris SG
Espanyol Barcelona
Al Rayyan
Beitar Jerusalem
Real Betis
Reims
Bunlar çalıştırdıgı takımlar..Açıkcası kariyeri parlak gibi görünsede Reims'i bu yıl 3.lige düşürmesi ve ülkeyi çok iyi tanımaması beni endişelendiriyor..
Cıx Luis de olmamışSamet Aybaba neyimize yetmiyordu.. adamın ahını aldık
![]()
BencedeŞu an en mantıklısı Samet Aybaba idi. Hem takımı tanıması hem Ligi tanıması açısından.
Luis-Ericsonn-Zacceroni gibi isimler intahar olabilirdi.
Samet Aybabayla can çekişe çekişe öleceğime Luis-Ericson-Zacceroni gibi isimlerle intahar etmeyi tercih ederim.
Tjikuzu Trabzon' da
İstanbul Belediye’deki performansıyla yıldızı parlayan Namibyalı oyuncuyla 3 yıllık anlaşma sağlandı. Mahmut Aksu’nun girişimleriyle son bulan transferde, İstanbul kulübü de 2 milyon Euro’dan 1 milyon 250 bin Euro’ya inerek kolaylık sağladı. 1979 doğumlu olan siyahi ön liberonun resmi imzayı atması için, Avrupa’da teknik direktör arayışları süren Başkan Sadri Şener’in İstanbul’a dönmesi bekleniyor.
Tjikuzu deli oyuncu.Savaçcı bi yapısı var.Trabzonspor'a katkı sağlayacaktır kanımca.
Kaptan olmasından ve bunca yıldır kulübe hizmet ettiğinden dolayı o kadar fazla para istiyor ya.
Hami'yi Ünal'ı hatta Tekke'yi hatırlayalım..Hami ve Ünal belli bir noktaya geldikten sonra klüpte boş mukaveleye imza atan oyuncu oldular..Diğeride klübüne 10m€ kazandırmak için Rusya macerasına atıldı..Ben fiyat indirimide istemiyorumki..aynı fiyata oynasın..ne yaptında zam istiyosun..seni kaptan yapanda buralara getirende Trabzonspor..Demekki veremiyor sana daha fazla paraki sözleşme yenileyemiyor..Neyse yıllardır en sıkıntılı bölgelerimizden biriydi inşallah bundan sonra daha kaliteli isimler ile kapatırız orayı..
Tjikuzu kesinleştimi ?
Eğer kesinse iyi transfer...En Azından HÇ5'tende iyidir![]()
Hüseyinle sözleşme yenilenmeyecek herhalde bakalım bizden aldığı paranın yarısını veren olacak mı ona..
Tjikuzu hayırlı olsun bence iyi işler yapacakBu transfer olduğuna göre Hüseyin ile artık sözleşme yenilenmez.. yıllık 2 trilyon alıyordu yıllarca Ts sayesinde baya bir birikime sahip olmuştur güle güle harcasın..
Tjikuzu iyi adam. Maliyetide ucuz, bence basari saglicaktir
Ahmet Ozen takimin basinda dursun valla ben artik yabancida istemiyorumAhmet Ozeni istiyorum
Zaccheroni Racing Santander ile anlaşmış bir seçenek daha azaldı yönetimin listesinden kimi getirecekler merak ediyorum.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giyen Nambiyalı Razundara Tjikuzu, Trabzonspor'la toplam 1.5 milyon avro değerinde üç yıllık kontrat imzalayacak.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giyen Tjikuzu, Trabzonspor'a transfer oluyor.
Transferden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Tjikuzu, "Hep ayrılmak istiyordum. Trabzon'a geçmem, bir rüyanın gerçek olması demek. Çünkü Trabzonspor, milli takıma birçok oyuncu veren bir kulüp ve seneye Avrupa kupalarında mücadele etmek istiyorum" dedi.
Yıllık 500 bin avro
Tjikuzu, alacağı parayla ilgili bilgi vermemeyi tercih ettiğini söylerken, "Bir önceki sefer öyle yaptığımda, herkes bununla ilgili konuşmaya başlamıştı" diyerek bu tercihinin sebebini açıkladı.
Ancak Nambiya kökenli Informante adlı web sitesinin iddiasına göre, Tjikuzu, Trabzonspor'dan üç yıl için 1.5 milyon avro alacak.
Goal
Tjikuzu hayırlı olsun ama Trabzon hala bir hoca alamadı çok geç kaldılar
Ersun Yanal kalacaktı, bir kaç takviye ile çok iyi yerlere gelirdi bence Trabzonspor. İyi bir yabancı hoca gelmeyecek sanırım, yerli hocaya dönülürse de Samet Aybaba krizi boşuna çıkmış olacak.
Umarım tez zamanda hoca ile anlaşılır. Hoca belli değil ama yardımcı antrenörlüğe Metin Diyadin getirilmiş diye duydum haberlerde, doğruluğu var mıdır acaba?
"YÜCE ATATÜRK"
Evet yardımcı hocalardan biri büyük ihtimal Metin Diyadin olacak..
Metin abi benim dayimin kizi ile evlibenim tanidigim kadar ile cok durust bi insan. Oftas ( hacetepe) deki basarisida var. Yardimci olarak gelmesi buyuk avantaj olcaktir.
Hoca isi ise yarina veya sali gunune bitcekmishadi insallah diyelim
Gordon Strachan, Christian Gross ve Vahid üçlmesinden biri gelecek.En geç Salı günü imzalar atılmış olacak..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Halilhodzic başımızdayken ben gayet memnundum kendisinden fakat ailevi sebeblerden dolayı ayrılmıştı.Şimdi hem Fildişi'ni hemde bizi çalıştırırken zorluk yaşayabilir bence..Gross'a pek sıcak bakmıyorum.Gordon Strachan ise bizim için doğru bir tercih olabilir.Son 4 sezonunda 3 şampiyonluk yaşadı.