Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 49 arası toplam 49 sonuç

Konu: Mehmet Topuz ile ilgili açıklama

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kayserispor bırakmıyor arkadaşım!!! Anlamıyor musun? Kayseri ben alacagıma bakarım hesabı, ya oraya gidersın ya burda kalırsın diyor .. E sen kaptanlıgına kadr yukselmıs kupa kaldırmıs oldugun kulüpte mi oynamak istersin yoksa Türkiye'nin en büyük 3 kulübünden birine mi gitmek istersin ? Midyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayayım demiş Mehmet Topuz .. Anladınmı kardeşim?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

anil luque ;

neden mi hemen gitti imzalattı hemen söyleyim, Kayserispor Fenerbahçe'ye Pazartesi gününe kadar zaman verdi. Pazartesi gününe kadar görüşme izini, Yıldırım Demirören 1 hafta görüşmesine rağmen transferi gerçekleştiremedi. Aziz Yıldırım 2 saat de bitirdi işi.

ne oldu hani Topuz Beşiktaşlıydı. Aziz Yıldırım Görüşse bile 50 milyon dolar verse bile Fenerbahçe forması giymezdi. kendinize çok güveniyordunuz şimdi Topuz Fener'e imza atınca zorunuza gitti tabii Aziz Yıldırım'a bile sallamaya başladınız. bu devir de her topçu her formayı giyer kendinizden o kadar emin olmayın derim ben.

En azından Aziz Yıldırım gitti aldı ve İstanbul'a getirdi. dediğini yaptı. biz başkanımızdan Memnunuz dediğim gibi sizde memnunsanız problem yok.

Quote Originally Posted by Memedov View Post

neden mi hemen gitti imzalattı hemen söyleyim, Kayserispor Fenerbahçe'ye Pazartesi gününe kadar zaman verdi. Pazartesi gününe kadar görüşme izini, Yıldırım Demirören 1 hafta görüşmesine rağmen transferi gerçekleştiremedi. Aziz Yıldırım 2 saat de bitirdi işi.

ne oldu hani Topuz Beşiktaşlıydı. Aziz Yıldırım Görüşse bile 50 milyon dolar verse bile Fenerbahçe forması giymezdi. kendinize çok güveniyordunuz şimdi Topuz Fener'e imza atınca zorunuza gitti tabii Aziz Yıldırım'a bile sallamaya başladınız. bu devir de her topçu her formayı giyer kendinizden o kadar emin olmayın derim ben.

En azından Aziz Yıldırım gitti aldı ve İstanbul'a getirdi. dediğini yaptı. biz başkanımızdan Memnunuz dediğim gibi sizde memnunsanız problem yok.
    Ben bu sözlerin üzerine daha fazla konuşmayacağım,zaten konuşulacak da pek birşey kalmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben yazacagımı yazdım Memedovum.. Hiçbir şekilde çözemediğim suretle Kayseri Beşiktaş'a vermek istemedi Mehmet'i .. Adam da ayagına kadar gelen fırsatı tepmek istemedi işin açıkçası ve Fener'i tercih etti ..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Topuz hangi formayı giymiş giymemiş beni ilgilendirmez. ama sırf Herkese transfer nasıl yapılır gösterdik dediği için Aziz Yıldırım'a sallanmasına da izin vermem.

evet çok doğrudur, transfer nasıl yapılır imza nasıl attırılır bugün herkes gördü.

sizin başkanınız Fenerbahçe'ye ezik dediği halde kimse burda çıkıp tek kelime etmedi, kendinize gelin derim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Ben bu sözlerin üzerine daha fazla konuşmayacağım,zaten konuşulacak da pek birşey kalmadı.
    Soruma cevap vermedin ama neyse ..

Bu konu böyle uzar gider, ama dediğiniz gibi 'Beşiktaşlıyım' diyen Mehmet Topuz'un Fenerbahçeye gidişini ve bunu kabullenenleri kimse değiştiremez ..

Aziz Yıldırım'a da hayatımda ilk defa katıldım bugunkü konusmasında : 'Umarım bundan sonrakı transferler daha dostane olur' ..

Cekochan aklına duzgun bır acıklama gelırse nolur yaz buraya kardeşim çok merak ediyorumm aynısı sana olsa neler hissedersin ..

Nesil
    2006

Mehmet Topuz artık Fenerbahçe'nin oyuncusudur. Mehmet Topuz'da bugün o formayı giydiği için çok mutluydu ve karşısında üçbin taraftarı görünce mutlaka içinden iyi ki bu takıma gelmişim diyordur. Tartışmaya gerek yok. Aziz Yıldırım söylenmesi gerekenleri söyledi. Beşiktaş yönetimi talihsiz bir açıklama yapmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olanları kamuoyuna sunmak neden talihsizlik oluyor ben de bunu anlamıyorum yahu?!!

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Olanları kamuoyuna sunmak neden talihsizlik oluyor ben de bunu anlamıyorum yahu?!!
    Olanları kamaoyuna sunmak talihsizlik değildir, doğruluktur.

Ama başka bir takımın oyuncusu hakkında bu tarz açıklama yapmak yanlıştır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yine mi Topuz kavgası ?

Tamam haLa ne uzatıyorsunuz ki ? AnLaşamadığınız konu nedir ?

Burada nokta koymanızı rica ediyorum artık, Tamam, oLdu bitti..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şu açıklama gösteriyor ki sabah Aziz Yıldırım'ın gösterdiği saygıyı haketmeyen bir Beşiktaş başkanı var. Laf salatası bir açıklama olmuş. Futbolcuyu köle kabul eden zihniyet falan filan. Aziz Yıldırım Telegol'de oyuncuyu bıraksınlar, yanımda 10 gün kalsın hangi takımlıymış herkes görecektir dedi. Sonucunda oyuncu Kayseri'ye döndü 10 güne gerek kalmadan 1-2 saat içinde tüm işlemler halledildi getirildi. Demek ki ortada kölelik gibi bir durum yok. Eğer öyle bir durum olsaydı Mehmet Fenerbahçe'ye gelmez, Kayseri'de kalırdı. Alan memnun, satan memnun, oyuncu memnun. Tekrardan Mehmet Topuz Fenerbahçe'ye hayırlı olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam Hayrettin abi uzamasın bence de .. Bizim takımımız hiçbir şey bilmiyor zaten transfer bile yapamıyor ama el alem top class .. Kilitlensin konu hatta şimdi bu mesajıma da birşeyler yazılır ..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Evet biz aLmadığımız için memnunuz, siz aLdığınız için memnunsunuz, Siz başkanınızdan biz başkanımızdan memnunuz.

Daha da uzatmıyoruz birbirimizden memnun oLmak için.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Del Piero_10 Misafir

Klasik Demirören. Bir iş denedi olmadı, şimdi olay belli olmadan bu kadar kesin konuşmanın ve camiasını büyük beklentiye sokmanın cezasını ödüyor. Aziz Yıldırım'ı hiç sevmememe rağmen Yıldırım Demirören'in onunla iş bitirme konusunda başa çıkamayacağını başından beri biliyordum. Ama bence olan Mehmet Topuz'a oldu. Fenerbahçeliler onu zoraki sevecek, Kayseri'den ayrılış biçimi pek hoş olmadı, Beşiktaşlıların kendisi hakkındaki düşünceleri zaten belli..Birkaç yıl sonra hiçbir camia tarafından sahiplenilmeyecek.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Klasik Demirören. Bir iş denedi olmadı, şimdi olay belli olmadan bu kadar kesin konuşmanın ve camiasını büyük beklentiye sokmanın cezasını ödüyor. Aziz Yıldırım'ı hiç sevmememe rağmen Yıldırım Demirören'in onunla iş bitirme konusunda başa çıkamayacağını başından beri biliyordum. Ama bence olan Mehmet Topuz'a oldu. Fenerbahçeliler onu zoraki sevecek, Kayseri'den ayrılış biçimi pek hoş olmadı, Beşiktaşlıların kendisi hakkındaki düşünceleri zaten belli..Birkaç yıl sonra hiçbir camia tarafından sahiplenilmeyecek.
    Mehmet Topuz, Süper Kupa finalinde Beşiktaş'a gol atsın, o zoraki sevgi ortadan kalkacaktır...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post

kendi başını yaktı, çok tutarsız zayıf kişilikli bir adammış, hayırlı olsun fb ye artık hayrını görsünler..

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Aziz Yıldırm'ın tek amacı gündem yaratmak ve dikkati kendine çekmek. Yoksa Mehmet Topuz'u almak ya da almamak gibi bir kaygısı var mıydı? Bence yoktu. Başarısızlığını böyle kapatmaya çalıştı. Başarılı oldu mu? Bence oldu. Daha geçen ay eleştiren arkadaşlar, bugün yönetimi şakşaklıyorlar. Beşiktaş JK basın açıklamasını basit bulanlar önce kendi yazdıklarını irdelesinler, riyakârlık yapmasınlar. Klübümüz zamanında borç batağında da oldu, parasal olarak rahat olduğumuz zaman da olduk ama oyuncu alım-satım işinde hak yediğimizi kimse kanıtlayamaz. Yıldırım Demirören, hem başkanlık tecrübesi bakımından zayıf olsa da, yanındaki yöneticilerin de yetersiz olmasından dolayı bu işler hep sıkıntılı geçti. Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ın her ilgilendiği oyuncuyla ilgilenebilir. Ama eğer oyuncuyu alamıyorsa, ısrar etmek, yararsız. Boşuna sıkıntı, baş ağrısı, boşuna konuşma. Bu kadar boşuna işin sonunda yararlı bir iş var mı? Yok. Aziz Yıldırım'ı gündemi değiştirdiği için kutluyorum. Kendisi bu konuda başarılı olmuştur.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gülüyorum sana sadece Yaa Aziz Yıldırım 3 yıldır Mehmet Topuz'u almak için mücadele ediyo. Bu sene Beşiktaş şampiyon oldu diyemi ısrar etti yani

Ayrıca bilmediğin çokşey var Fenerbahçe'yle ilgili Taraftarın Aziz Yıldırım'a hiçbir zaman güven kaybı olmadı. Futbolculara oldu ama her zaman Aziz Yıldırım birşeyler yapar bu takımı toparlar dendi. Bilmeden sallamayalım.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Aziz Yıldırm'ın tek amacı gündem yaratmak ve dikkati kendine çekmek. Yoksa Mehmet Topuz'u almak ya da almamak gibi bir kaygısı var mıydı? Bence yoktu. Başarısızlığını böyle kapatmaya çalıştı. Başarılı oldu mu? Bence oldu. Daha geçen ay eleştiren arkadaşlar, bugün yönetimi şakşaklıyorlar. Beşiktaş JK basın açıklamasını basit bulanlar önce kendi yazdıklarını irdelesinler, riyakârlık yapmasınlar. Klübümüz zamanında borç batağında da oldu, parasal olarak rahat olduğumuz zaman da olduk ama oyuncu alım-satım işinde hak yediğimizi kimse kanıtlayamaz. Yıldırım Demirören, hem başkanlık tecrübesi bakımından zayıf olsa da, yanındaki yöneticilerin de yetersiz olmasından dolayı bu işler hep sıkıntılı geçti. Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ın her ilgilendiği oyuncuyla ilgilenebilir. Ama eğer oyuncuyu alamıyorsa, ısrar etmek, yararsız. Boşuna sıkıntı, baş ağrısı, boşuna konuşma. Bu kadar boşuna işin sonunda yararlı bir iş var mı? Yok. Aziz Yıldırım'ı gündemi değiştirdiği için kutluyorum. Kendisi bu konuda başarılı olmuştur.
    Bence açıklamalarıyla Yıldırım Demirören gündeme cuk diye oturdu. Aziz Yıldırım yanlış bişey yapmadı önce kulübe sonra oyuncuya teklifini yaptı imzayı attırdı geldi. Demirören'de kendine yediremedi gitti salladı işte Yıldırım'a.. Önceden yaptığı açıklamalarda cabası. Tam diyordum bu sezon Demirören susmayı öğrenmiş, bi şampiyon oldu hemen tekrar aynı havaya girdi. Umarım bundan sonrakı zamanlarda açıklamalarını yaparken biraz daha dikkatli olur. Bitmemiş transferleri bitmiş gibi duyurarak taraftarlarını umutlandırmaz..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri