Adnan Polat tecrübesizliğinin azizliğine Galatasaray uğradı daha önce ve çok yara aldı. Fakat yavaş yavaş bazı şeyler oturmaya başlıyor..
Adnan Polat tecrübesizliğinin azizliğine Galatasaray uğradı daha önce ve çok yara aldı. Fakat yavaş yavaş bazı şeyler oturmaya başlıyor..
Türkiye şartlarında bu transferler (Harry Kewell,Milan Baros,Frank Rijkaard) takdir kazanmıyorsa bu yönetimin hepsi birden istifa etsinler o zaman![]()
bana göre Linderoth ve Fernando Meira'da Türkiye şartlarının üstünde transferlerdi.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Hiç alakası yok Alican. Geldikleri ligler yahut takımlar çok mu üstü düzey takımlardı sanki??
Ayrıca Baros'a kewella rijkaarda kötü transfer dediğim yok yanlış anlaşılmasın yukarıdada dediğim gibi bunları getiren yönetimin khzinashvili ile ilgilenmesini hazmedemiyorum okadar.
Last edited by goosfraba : 16.Haziran.2009 at 05:26
Servet Marsilya ile anlaşmış 7 M€ karşılığı.
http://acetobalsamico.blogspot.com/2...vet-cetin.html
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Galatasaray yana yana stoper arıyor üstüne Servet'i satıyor (tabi gerçekse) .. Nasıl iş anlamadım ..
Servet'in 10M karşılıgı gittigide söyleniyor..
Last edited by goosfraba : 16.Haziran.2009 at 05:28
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Neyse sen yönetime güvenmemeye devam et. Herkez biliyor zaten neyin ne olduğunu.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Servet gitmesine üzüldüm ama 10 Milyon euro ve 7 Milyon euro gibi bir paraya gittiyse eğer onun yerini çok rahat doldururuz...
[quote=Nedvedmania;1464760]Lincoln ün süper transfer olduğu gerçek. Tek sorunu hocalarla anlaşamaması.
Ön yargı yapmayalım.quote]
Lincoln Galatasaraya geldikten sonra böyle olmadı.Lincoln Schalkedede böyleydi hatta bu yüzden ayrıldı Schalkeden.Böyle sorunlu oyuncuyu bilmeden getirmediler yani.
Ön yargıma gelince;Khzinashvili için konuştuğunu sanıyorum,daha öncede yazmıştım blackburnun as oyuncusu bile değil ve gürcistan gibi bir takımda 28 yaşına kadar sadece 26-30 maç arası forma giymiş.Ne beklersin bu adamdan?Yeni bir Popescumu?Caponemu?Yoksa Servetmi? Ama bak Oleguer transferi gerçekleşse,adamın kariyeri belli kim olduğu belli,Oleguer maç oynamadan kimse ona birşey söyleyemez.
Last edited by goosfraba : 16.Haziran.2009 at 05:29
Linderoth isveç mili takımının 2.kaptanıydı , Meira'da Portekiz de yeri garanti idi ayrıca cokta kaliteliydi.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Servet giderse kötü olur.Umarım yapılacak transferler iyi olur.Kaliteli,dünyaca tanınmış isimler istiyoruz.
G.Saray'ın Zurab Khizanishvili ile 2.5 milyon Euro'ya anlaştığı iddia edildi.
Goal.com'da yer alan haberde Blackburn Rovers'ın savunma oyuncusuyla Galatasaray'ın el sıkışmaya yakın olduğu belirtildi. 27 yaşındaki stoper için Tugay'ın da devreye girdiği ve sarı-kırmızılı kulüple 3 yıllık sözleşmenin yapılacağı da söyleniyor.
Yalan olmasını umuyoru![]()
Şu cümLene bi şey söyLiyim skibbe carrusca ve LincoLn transferLerini yapan Haldun ÜstüneL değiL adNan sezgin'dir adnan bey bunLarı getirirken KeweLL Baros'La haLdun ÜstüneL bi anda öne çıktı Adnan Sezgin'in transferLeRi yararLı oLmadığı için bugün yabancı transferiyLe Haldun ÜstüneL ilgiLeniyor. Adnan PoLat Adnan Sezgin'i bitirmemek için iç transferde görevLendirdi...
Screw you guys, I'm goin' home
4 Milyon Euro mu? Çok komik bir rakam nerede yazıyor ki? 4 Milyona Servetin pabucunu satmaz yönetim.
7-10M arası bir rakama satılır, eger satılırsa.
Haldun üstünel yaptı demedim,genel olarak yönetimi kastediyorum.Sonuçta en son sözü Adnan polat söyler.
Servet'i satmak mı? Galatasaray bu sene çok gol yediyse defans oyuncusu yetersizliğinden ona rağmen hala defans oyuncusu satıyoruz.Hayır yönetimin elinde çok mu iyi isimler var transfer edilicek merak ediyorum.
Yahu kardeşim ortada olmayan bir transfer için neden yönetimi kötülüyorsun ? Bu haber yalan haber.Yönetim Servet gibi bi adamı satacak üstüne kendi takımında bile bu sezon 5 maç oynamış bir adamı mı getirecek ? Akıl var mantık var.Daha geçen Başkan Polat taraftarı heycanlandıracak transfer yapacağız dedi.Bu mu bizi heycanlandıracak ? Hem takımın başında Rijkaard var.Transferlerle o ilgileniyor.O istemişse eğer bu adamı vardır bi bildiği.Ha o istememişse zaten alınmaz.Yönetime ve Rijkaard'a güvenelim.Kolpa basın hergün 150 tane isim yazıyor.İnanmayın bu haberlere.Boşu boşuna tartışıyorsunuz bu ismi...
İstememiş zaten.. Bu konu ile istemediği hakkında çıkna haberler de var.
Sentugo.
Marsilya'dan Servet'e 6 milyon Euro
Fransa'nın Marsilya takımının, Galatasaray'ın ve milli takımın başarılı futbolcusu Servet Çetin'e olan ilgisi gün geçtikçe artıyor.
15-6-2009 20:54
Fransız kulübünün ısrarlı teklifleri karşısında önceleri geri adım atan Sarı-kırmızılı kulüp, başarılı savunma oyuncusunu satmak üzere.
Fransız kulübün günlerdir süren transfer teklifini bir çok defa reddeden Sarı-kırmızılılar, Marsilya'nın önerdiği bonservis bedelini 6 milyon Euro'nun üzerine çıkarmasıyla bu teklifi daha da ciddiye düşünmeye başladılar.
Öte yandan Servet'in satılmasıyla elde edilecek gelir ile en az iki yabancı stoper almayı planlayan Sarı-kırmızılı kulüp, bir ya da iki gün içerisinde Servet'in bonversini Marsilya'ya vereceği öğrenildi.
KADİR ÇETİNÇALI - İSTANBUL / DHA
Screw you guys, I'm goin' home
Melih sabanoglu olayi saptirmaya basladi.
Cunku birisi 7 dedi oda 10’da diretiyorlar diyor.
Ama az once satildi dedi.
Ve az once ntspor alt yazida Servet veto yemis Rijkaardan
Tek gercek Galatasaray.org
yapmayın yahu, servet çok üst düzey bir oyuncu, bugün fellaini denen eleman sırf fizikli diye 20 milyon avroya epl ye gitti, ki servet daha iyidir bence defansif açıdan.. zaten servet in şu anki değeri 9 milyon avro , bence 11-12 den açılmalıydı kapı..
Bence iyi rakam.Serveti kulüpten kovalayanlar şimdi başlarını taşa vuruyodur![]()