FM 2009'a ilgimin azaldığı şu günlerde kariyerinizi okuyunca tekrar heves geldi bende alt liglerden bir takımla kariyer açıcam bu akşam
Yeni sezonda Pendikspor'a başarılar![]()
FM 2009'a ilgimin azaldığı şu günlerde kariyerinizi okuyunca tekrar heves geldi bende alt liglerden bir takımla kariyer açıcam bu akşam
Boşver Taraftarı Kafana Takma Onlara Kalsaydı Şimdiye Defalarca İstifayı Basmıştın
Bu Arada Kaç Yabancı Oyuncun Oldu Türk Statüsüne Geçen Var mı?
Kadronun Son Halini Merak Ettim![]()
Valla mükemmel transferler yaparak sezon başı kampına da iyi girmişsin ama ligde zorlu bir deplasmandan 3 puan alamaman normal.TS Kalu'yu satmadın diye hırs yapmış ve seni yenmiş![]()
Oyuncu yeterki serbest olsun artık % 80 i gelir takıma
durum değişti artık herkes gelmek istiyo arasından seçiyorumOyuncu yeterki serbest olsun artık % 80 i gelir takıma![]()
sevindimFM 2009'a ilgimin azaldığı şu günlerde kariyerinizi okuyunca tekrar heves geldi bende alt liglerden bir takımla kariyer açıcam bu akşam
teşekkürler
takmıyorum zaten 3 yıldır ilgilenmediler şimdi mi akıllarına geldimBoşver Taraftarı Kafana Takma Onlara Kalsaydı Şimdiye Defalarca İstifayı Basmıştın
Bu Arada Kaç Yabancı Oyuncun Oldu Türk Statüsüne Geçen Var mı?
Kadronun Son Halini Merak Ettim![]()
Türk olan yok çünkü devamlı olarak kadroda kalan yabancı azBirtek Traore var yakında Türk olabilecek.
Paylaşıyorum kadroyu.
belkide Kalu hırs yaptı gol attıValla mükemmel transferler yaparak sezon başı kampına da iyi girmişsin ama ligde zorlu bir deplasmandan 3 puan alamaman normal.TS Kalu'yu satmadın diye hırs yapmış ve seni yenmiş![]()
Fikstür zorlu inşallah iyi sonuçlar alabiliriz
Pendik'in Transfer Dosyası
2011 / 2012 Sezonu Pendik Kadrosu
Sakatlık ve kadro bütünlüıünde fazla değişiklik olmasın ilk 3 garanti...
Bide antrenör almayı düşünüyormusun ?
Güzel Kadro OlmuşHer Mevkinin Alternatifi Var Sakatlıklar falan Vız Gelir Artık
![]()
Antrenörlerin Özelliklerini Bir Bakalım Merak Ettik Şimdi
Tugay Neyse de Eminim Çok İyidir Zaten![]()
Zorlu Fikstür Yüzünden Bir Türlü Seri Yapamadık
Maçlarda iyi oynamamıza rağmen çok yiyoruz. Bu sorun teşkil ediyor. İlk 3 hafta kazanamamamız takım üzerinde baskı kurdu ve moraller düştü. 5 maç üstüste kazanıp bi kendimize gelmeliyiz. Yoksa yarıştan erken koparız.
Türkiye Kupası Grubumuz Belli Oldu
Karşıyaka'yı geçip Fortis Türkiye Kupası gruplarına kaldık. 3 senedir olduğu gibi yine Fener ile aynı gruptayız. BU BİR İŞARET Mİ
- Şuana kadar Feneri ligde 1 kere yendik onu da Kadıköyde başardık. (4-3)
- Eskişehir ile 2 maç yaptık ve 2sini de kazandık. (3-1 ve 2-0)
- Ankara'ya hiç yenilmedik. (2-1 ve 1-1)
- A.Gücü'nü 2 kez yendik 2 kez yenildik. (2-1 ve 1-0)
![]()
Kalu 5 gol atmış
Materrazzi ısınmaya başlamış bile
Fikstür gerçekten zorlu gelmiş ama sen toparlanırsın buna inanıyorum.Gruptan bu kez çıkarsın.Kalu coşmuş yine
![]()
Kovuldum !
Vefasız Pendik beni kovdu. Çok kötüydük ama toparlanabilirdik gerçekten.
Yeni klüp arıyorum kariyer bitmeyecek
Hakkatten vefasızlarmış yahu![]()
Vefasız takım..Sen o kadar çıkar et 9 maça adam kovsunlar..
Yeni Projem :Dardanelspor
Kuruluş: 1966
Başkan: Niyazi Önen
Yıldızımız: Yiğit İncedemir
Kaptan: Mesut Saray
Hedefler: Bu sene Bank Asya'ya Çıkmak ve 2 sene içinde TSL'ye Çıkmak
Oyun Planı: Atak yaparak Herkesin Saygısını kazanmak
İlk Maç: Körfez Belediyespor
İyi oynadık kazanabilirdik. Çok kaçırdık. Penaltıyıda atamadık. 6 Pas'dan bir sürü gol kaçırdık.
Lig Durumu
Kolay gelsin![]()
Ton Ton Ton Dardanel Ton
teşekkürler pek kolay olmayacak ama Pendik'teki çıkışı tekrarlamak istiyorumKolay gelsin![]()
teşekkürler bu güzel tezahurat içinTon Ton Ton Dardanel Ton![]()
Çanakkale Dardanelspor'da Büyük Değişim
Oyuncuların Profilleri
Ömercan Sokullu: Eski öğrencim Pendikspor'dan. Onu ilk sene dışında pek oynatmazdım ama Dardanel'de şans vermeyi planlıyorum. Benimle çıktığı maçlarda 26 maçta 4 gol 5 assist yapmıştı. AML ve ST mevkiinde oynuyor.
Mehmet Sak: Altay'dan Pendik'e transfer etmiştim. Bank Asya'da 3 maç oynatmıştım sonra Fethiye'ye kiraya yollamıştım. Gelişme gösteremeyince klüpten yollamıştım. Eski öğrencim ile Dardanel'de tekrar çalışıcaz. ML ve MC mevkiinde oynuyor.
Metin Aktaş: 34 yaşında tecrübeli filebekcisi Trabzon'un altyapısından çıktı. A Milli Takım ile 3 maça çıkan büyük tecrübe bize çok yarar sağlayacaktır.
Mehmet Düz: Galatasaray'ın altyapısından yetişmiş bir forvet. Hızı ile kontra atak oynadığımız maçlarda iyi bir silah olacak. 23 yaşında bize çok uzun yıllar hizmet edecek bir oyuncu.
Yükselme Grubundayız
Pendik'in yapmış olduğu büyük vefasızlık takımı oraya getirenin sen olduğunu unutmuşlar.Dardanel'de başarılar umarım onlar öyle yapmazlar.
Transferler idare eder % 97 oranda şampiyon olursun
Dardanel'i daha da iyi bir konuma getiricem. Pendik'i geçicem onlarda pişman olacaklarPendik'in yapmış olduğu büyük vefasızlık takımı oraya getirenin sen olduğunu unutmuşlar.Dardanel'de başarılar umarım onlar öyle yapmazlar.
inşallah. Pendik'le aynı lige gelmeyi ve onu yenmeyi çok arzuluyorumTransferler idare eder % 97 oranda şampiyon olursun![]()
Değerimi birkez daha anlasınlar.
Feyyaz Uçar Pendikspor'da !
Pendikspor efsane hocası Can Alkan'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Beşiktaş'ın efsanesi Feyyaz Uçar gelecek. Takımı kuran ve Pendik'i bu konuma getiren Can Alkan yerine gelen Feyyaz hocanın performansı merakla bekleniyor.
YÜKSELME GRUBU BAŞLIYORKaradenizspor ile başlayan maratonumuzun sonunda inşallah Bank Asya Ligine çıkmak istiyoruz. Dardanel iyi bir takım. Potansiyel var ve iyi futbol oynayabiliyoruz. İlk maçtan öyle bir izlenim elde ettim. Takım alışsın ben bu takımı Pendik'ten rahat şekilde yukarı taşıyacama inanıyorum.
Belkide geri çağırırlar seni
Bu hırs işine yarar..![]()
bi Fener'e bi Pendik'e gitmem bu kariyerde artık. İsterse başkan özel uçak yollasın
fazla hırs zarar verir ama yinede şuan sinir ile hırs karışmış durumdaBu hırs işine yarar..![]()
Dardanelspor - Karadenizspor
İyi oynadık önde baskı kurduk. Gol yollarında iyi bir forvetimiz olsa 3-4 gol atabilirdik. Yine bir penaltıdan yararlanamadık. İlk maçtada kaçırmıştık penaltıyı. Takıma duran top çalıştırmayı düşünüyorum. 2 kez üstüste penaltı kaçırmamız çok düşündürüyor.
![]()
profesyonel menajer her takımda çalışır