1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Beşiktaş Bursaya Tazminat Ödeyecek

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Öderiz tabi aLican ne var ki ?

Hayır siz birşeymiş gibi bu oLayı Beşiktaşı karaLasın diye konu açınca probLem değiL biz açıkLamasını yapınca hemen sorun.

ÖyLe mi oLuyor ?

Kupamızda var, paramızda var çok şükür. Ekstradan birşey ödediğimizde yok..

Üst üste de oLsa, 3245463454564 yıLda bir kez de oLsa Şampiyon oLduk mu ? OLduk. O zaman istediğim kadar kutLarım, istediğim yerde de bahsini geçiririm. Gayet doğaL bir durum
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Öderiz tabi aLican ne var ki ?

Hayır siz birşeymiş gibi bu oLayı Beşiktaşı karaLasın diye konu açınca probLem değiL biz açıkLamasını yapınca hemen sorun.

ÖyLe mi oLuyor ?

Kupamızda var, paramızda var çok şükür. Ekstradan birşey ödediğimizde yok..

Üst üste de oLsa, 3245463454564 yıLda bir kez de oLsa Şampiyon oLduk mu ? OLduk. O zaman istediğim kadar kutLarım, istediğim yerde de bahsini geçiririm. Gayet doğaL bir durum
    Karalamak için açılan bir konu değil zaten.Ben karalamam söyliyeceğim ve söylediğim şeyleri Bursada yaşayan biri olarak sen zaten her yerden duyuyorsundur.Ondan bu konuda konuşmuyorum.
    Aslında konuşmak istediğim daha doğrusu anlatmak istediğim olay şu Yusufa bu kadar para vermek normal mi?Birde futbolcusuna söz geçiremiyor.Buda disiplin sorunu var demek oluyor.Neyse sadece belirtmek istedim.Tartışmak niyetinde değilim...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Mesaj Yetkileri