Sayfa 15 / 149 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fotospor un haberine abartısız bir yarım saat feLan güLdüm. Bu ne yahu

Hoca oLayı ne durumda Trabzonda. Erikkson oLmadı. Zac ne aLemda acaba.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ericson olmasa Fernandez mis gelcek olan adam Bence direk Fernandez olsa daha iyi olur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Baran yapma bunu yapma bunu

Tjikuzu ile anlaştıgımız söyleniyor..Transferin gerçekleşmesini isterim açıkcası..Hüseyin'den sonra o bölgede sınıf atlayacagımız kesin..
    Ben Tjikuzu'nun bize o bölgede sınıf atlatacağını sanmıyorum hatta Hüseyin sayesinde azda olsa olan hava topu üstünlüğümüzüde kaybederiz.Daha iyi bir adam şart oraya..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Ben Tjikuzu'nun bize o bölgede sınıf atlatacağını sanmıyorum hatta Hüseyin sayesinde azda olsa olan hava topu üstünlüğümüzüde kaybederiz.Daha iyi bir adam şart oraya..
    top kullanabilen bir ön libero görmek hepimizin hakkı bunun için ilk olarak Hüseyin'in gitmesi gerekiyordu oldu şimdi ona göre daha iyi bir oyuncu geliyor..Belki çok üst düzey bir oyuncu olmayabilir ama benim izlediğim Tijikuzu Hüseyin'den daha iyi bir ön libero..Belki çok üst düzey bir turnuva olan CL'de yer alsaydık kuşkuyla bakabilirdim bu isme ama lig ve Uefa için yeterlidir bana göre..UEFA'da şampiyonluk hedeflemiyorsak tabi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tijkuzu bize faydali olcaktir

Saidou Galatasarayda ne yaptiysa Tijkuzuda aynisini bizde yapcaktir

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bence Tjikuzu yerine direk Faty Papy'i oynatsalar daha iyi olur sanki.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sahiden Faty Papy'i as kadroya çıkarmayacaklar mı? Unuttular herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Sahiden Faty Papy'i as kadroya çıkarmayacaklar mı? Unuttular herhalde
    Papy bu sene kiralık gönderilecek..Henüz 18'ine girmemiş bir oyuncu biraz oynayıp ligi tanıyıp takıma katılması önemli..Unutulmuş değil yani..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Luis Fernandez ile anlaştıgımız söyleniyor ve yarın açıklanması bekleniyor bu kararın..Başkan şu an Fransa'da Fernandez ile beraber..

Cannes
    Paris SG
    Athletic Bilbao
    Paris SG
    Espanyol Barcelona
    Al Rayyan
    Beitar Jerusalem
    Real Betis
    Reims

Bunlar çalıştırdıgı takımlar..Açıkcası kariyeri parlak gibi görünsede Reims'i bu yıl 3.lige düşürmesi ve ülkeyi çok iyi tanımaması beni endişelendiriyor..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Cıx Luis de olmamış Samet Aybaba neyimize yetmiyordu.. adamın ahını aldık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bencede Şu an en mantıklısı Samet Aybaba idi. Hem takımı tanıması hem Ligi tanıması açısından.

Luis-Ericsonn-Zacceroni gibi isimler intahar olabilirdi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Samet Aybabayla can çekişe çekişe öleceğime Luis-Ericson-Zacceroni gibi isimlerle intahar etmeyi tercih ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Tjikuzu Trabzon' da

İstanbul Belediye’deki performansıyla yıldızı parlayan Namibyalı oyuncuyla 3 yıllık anlaşma sağlandı. Mahmut Aksu’nun girişimleriyle son bulan transferde, İstanbul kulübü de 2 milyon Euro’dan 1 milyon 250 bin Euro’ya inerek kolaylık sağladı. 1979 doğumlu olan siyahi ön liberonun resmi imzayı atması için, Avrupa’da teknik direktör arayışları süren Başkan Sadri Şener’in İstanbul’a dönmesi bekleniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Tjikuzu deli oyuncu.Savaçcı bi yapısı var.Trabzonspor'a katkı sağlayacaktır kanımca .

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by AlieN View Post
    Tjikuzu Trabzon' da

İstanbul Belediye’deki performansıyla yıldızı parlayan Namibyalı oyuncuyla 3 yıllık anlaşma sağlandı. Mahmut Aksu’nun girişimleriyle son bulan transferde, İstanbul kulübü de 2 milyon Euro’dan 1 milyon 250 bin Euro’ya inerek kolaylık sağladı. 1979 doğumlu olan siyahi ön liberonun resmi imzayı atması için, Avrupa’da teknik direktör arayışları süren Başkan Sadri Şener’in İstanbul’a dönmesi bekleniyor.
    Klübe 750.000€ kendisine 500.000€ verilecek yıllık..Hüseyin'in istediği saçma paranın yanında gerçekten çok iyi..

Sözüm ona Trabzonsporlu Hüseyin'in 2 Milyon isterken hiçmi yüzü kızarmıyor düşünmeden edemiyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Kaptan olmasından ve bunca yıldır kulübe hizmet ettiğinden dolayı o kadar fazla para istiyor ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by AlieN View Post
    Kaptan olmasından ve bunca yıldır kulübe hizmet ettiğinden dolayı o kadar fazla para istiyor ya.
    Hami'yi Ünal'ı hatta Tekke'yi hatırlayalım..Hami ve Ünal belli bir noktaya geldikten sonra klüpte boş mukaveleye imza atan oyuncu oldular..Diğeride klübüne 10m€ kazandırmak için Rusya macerasına atıldı..Ben fiyat indirimide istemiyorumki..aynı fiyata oynasın..ne yaptında zam istiyosun..seni kaptan yapanda buralara getirende Trabzonspor..Demekki veremiyor sana daha fazla paraki sözleşme yenileyemiyor..Neyse yıllardır en sıkıntılı bölgelerimizden biriydi inşallah bundan sonra daha kaliteli isimler ile kapatırız orayı..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tjikuzu kesinleştimi ?
    Eğer kesinse iyi transfer...En Azından HÇ5'tende iyidir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Hüseyinle sözleşme yenilenmeyecek herhalde bakalım bizden aldığı paranın yarısını veren olacak mı ona..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Tjikuzu hayırlı olsun bence iyi işler yapacak Bu transfer olduğuna göre Hüseyin ile artık sözleşme yenilenmez.. yıllık 2 trilyon alıyordu yıllarca Ts sayesinde baya bir birikime sahip olmuştur güle güle harcasın..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tjikuzu iyi adam. Maliyetide ucuz, bence basari saglicaktir

Ahmet Ozen takimin basinda dursun valla ben artik yabancida istemiyorum Ahmet Ozeni istiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zaccheroni Racing Santander ile anlaşmış bir seçenek daha azaldı yönetimin listesinden kimi getirecekler merak ediyorum.

Default Tjikuzu: "Rüyam gerçek oldu"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giyen Nambiyalı Razundara Tjikuzu, Trabzonspor'la toplam 1.5 milyon avro değerinde üç yıllık kontrat imzalayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giyen Tjikuzu, Trabzonspor'a transfer oluyor.
    Transferden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Tjikuzu, "Hep ayrılmak istiyordum. Trabzon'a geçmem, bir rüyanın gerçek olması demek. Çünkü Trabzonspor, milli takıma birçok oyuncu veren bir kulüp ve seneye Avrupa kupalarında mücadele etmek istiyorum" dedi.
    Yıllık 500 bin avro

Tjikuzu, alacağı parayla ilgili bilgi vermemeyi tercih ettiğini söylerken, "Bir önceki sefer öyle yaptığımda, herkes bununla ilgili konuşmaya başlamıştı" diyerek bu tercihinin sebebini açıkladı.
    Ancak Nambiya kökenli Informante adlı web sitesinin iddiasına göre, Tjikuzu, Trabzonspor'dan üç yıl için 1.5 milyon avro alacak.

Goal

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Tjikuzu hayırlı olsun ama Trabzon hala bir hoca alamadı çok geç kaldılar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ersun Yanal kalacaktı, bir kaç takviye ile çok iyi yerlere gelirdi bence Trabzonspor. İyi bir yabancı hoca gelmeyecek sanırım, yerli hocaya dönülürse de Samet Aybaba krizi boşuna çıkmış olacak.

Umarım tez zamanda hoca ile anlaşılır. Hoca belli değil ama yardımcı antrenörlüğe Metin Diyadin getirilmiş diye duydum haberlerde, doğruluğu var mıdır acaba?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Evet yardımcı hocalardan biri büyük ihtimal Metin Diyadin olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Metin abi benim dayimin kizi ile evli benim tanidigim kadar ile cok durust bi insan. Oftas ( hacetepe) deki basarisida var. Yardimci olarak gelmesi buyuk avantaj olcaktir.

Hoca isi ise yarina veya sali gunune bitcekmis hadi insallah diyelim

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Gordon Strachan, Christian Gross ve Vahid üçlmesinden biri gelecek.En geç Salı günü imzalar atılmış olacak..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Halilhodzic başımızdayken ben gayet memnundum kendisinden fakat ailevi sebeblerden dolayı ayrılmıştı.Şimdi hem Fildişi'ni hemde bizi çalıştırırken zorluk yaşayabilir bence..Gross'a pek sıcak bakmıyorum.Gordon Strachan ise bizim için doğru bir tercih olabilir.Son 4 sezonunda 3 şampiyonluk yaşadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Halilhodzic başımızdayken ben gayet memnundum kendisinden fakat ailevi sebeblerden dolayı ayrılmıştı.Şimdi hem Fildişi'ni hemde bizi çalıştırırken zorluk yaşayabilir bence..Gross'a pek sıcak bakmıyorum.Gordon Strachan ise bizim için doğru bir tercih olabilir.Son 4 sezonunda 3 şampiyonluk yaşadı.
    Southampton'da başardığı işlerde an az Celtic'te başardıkları kadar önemli..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Sayfa 15 / 149 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon

Mesaj Yetkileri