turgay nerdesin ozledik yaw![]()
5
7
10
12
15
turgay nerdesin ozledik yaw![]()
Hocam Nerelerdesin Kendini Bu Kadar Çok Özletme Taraftar Her Şeydir Bu Kadar Hasreti Taraftar Kaldıramaz![]()
mehmetocal Güzel Tamamlamışsın Hocam Ligi. Bu Sene Playoff Falan Değil Direk Şampiyonluğa Oynarız. Takıma Katılan Oyuncular Çok İyi
ahmetokur29 kardesim az daha oluyomus be..saglik olsun..seneye sampiyon olursun seni cozdum artik
sakaryaligocmen evet seneye şampiyonluk bekliyoruzomersal Bu sene şampiyonluk bekliyoruz , o da olmadı ikincilik , en kötü ihtimalle play-off bekliyoruzAma senin gibi kaliteli bir menajerin bu seneyi boş geçeceğini düşünmüyorum.
fifacan Kardeşim Geldim Artık birazda Fm ye dönelim dedim ve burdayım tekrar. nese yine başlamış Fırtına bende şimdi oyunu Kuruyorum İng.den Başlıyacam Güzel Bir Kariyerle Dönücem Başarılar Diliyorum..
ahmetokur29 turgay nerdesin ozledik yaw![]()
mehmetocal Hocam Nerelerdesin Kendini Bu Kadar Çok Özletme Taraftar Her Şeydir Bu Kadar Hasreti Taraftar Kaldıramaz![]()
Arkadaşlar Bazı Sorunlardan Dolayı Uzun Zamandır Online Olamıyodum Suan Az da oLsa Bi Zaman BuLdum Hepinizin Destegi İcin Sizlere Tşk Ediyorum
SOUTHPORT Transferde Ataga Kalktı Yine
Vicent Castagnet -MC-
Della Marca -FC-
Richard Garcia -AMR-
Steve İrwin Dr-MC
Jay Thomas - D-MLC
Libor Kozak -FC-
Marcel Seip -DRC-
Tom Moncur -DC-DMC-MC
Jon Otsemobor -D-WBR
Ray Ryan -MC-
Samir Lecheheb -FC-
Trevor Carson -GK-
Transferde Gelen Giden Tablomuz
Bu YıL Mücadele Edecek 11 ASlan Yüregimiz
Hazırlık Kampımız
Ve Heyecan Başlıyo Bu yıL Medya 13.Lügü Bize Layık Görüyo Fakat Biz sürpriz Peşindeyiz Takımda Her Sey Cok oLumluu![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
transferler gzl başarılar kardeşim
Abi sen gelene kadar Bende Coca Cola 1.Lig'e çıktım.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bende Coca-Cola lig1e çıktım.Sonra 3 sezon boyunca çok iyi kadro kurdum ama mallar hep play-off ta kaybettiler.Sonra da sinirlendim kapattım![]()
bu sezon garanti çıkıyoruz![]()
Hocam değerini bil kariyer hiç arka sayfalarda kalmıyor.
kardesim transferler sahane medya cok pisman olcak![]()
kanka nerelerdesin bakıyım
Saolasın Kardesim
Cok GüzelNotts County96 Abi sen gelene kadar Bende Coca Cola 1.Lig'e çıktım.
![]()
omersal Bende Coca-Cola lig1e çıktım.Sonra 3 sezon boyunca çok iyi kadro kurdum ama mallar hep play-off ta kaybettiler.Sonra da sinirlendim kapattım![]()
Valla Bana Sorarsan Yazık Etmişsin Kardesim Ya
İnş. KArdesim Cıkarsak Eger 2 Tana Dünya Capında YıLDız Getirme Sözü VeriyoruzPazzini_06 bu sezon garanti çıkıyoruz![]()
![]()
Notts County96 Hocam değerini bil kariyer hiç arka sayfalarda kalmıyor.
Vallahi Kardesim Acıkcası Vefa Bekliyorum Vefasızlık Degil oDa Sizlere Kalmıs Bir Durum
İnş. Kardesim Bakalım Ne oLacakahmetokur29 kardesim transferler sahane medya cok pisman olcak![]()
![]()
ancar kanka nerelerdesin bakıyım
Kanka Cok Agır Hastayım Yav Kac gündür paso yataktayım anca böyle bi halsizlik durumu ortadan kalkınca yataktan kalka biliyom ondada fm oynuyom genelde
Southport Lige Güzel Başladı
Puan Durumu Hedefledigimiz Yerdeyiz. Hedef Playy oFta oLsa Üst Lige Yükselmek
ARkadaşlar Kariyerdeki Gecikmelerden Dolayı Özür Dilerim Fakat Hasta oLdugum İçin Gercekten Giremiyorum Görüşünceye Kadar Kendinize İyi Bakın
geçmiş olsun kanka
Güzel gidiyorsun Turgay. Transferler güzel. Ligdeki sıranda güzel. Basarılar kardesim![]()
TariboWest
Geçmiş olsun kariyer kaçmıyor ya, sen iyileşmene bak.Zaten Championship'e çıkınca yukarısına geçilmyor bir türlü.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İyileşmene bak sen turğay abi.
Aman Kardeşim Dikkat Et Kendine Hiçbişey Senin Sağlığından Önemli Değil Geçmiş Olsun Tekrardan
Geçmiş olsun Kariyer kaçmıyoki yerinde duruyo..
tbrikler kardeşim gzel maçlar
yaw cok gecmis olsun kardesim ya bosver sen oyunu moyunu yat iyilesmene bak uzuldum simdi ha..
Arkadaşlar Üzülerek Söylemek İstiyorum ki Save Dosyam Bozuldugundan Dolayı Kariyeri Noktalıyoruz Son kariyer Demiştik Fakat Bir Kariyer Daha Acıp Vakit BuLdukCa Oynayacam İlginize Tşk Ediyorum.
Evet Arkadaşlar Bugun Sevindirici bir Olay Yasadık Ve Bozulan Oynumun Yedegini Ummadık Bir Yerde BuLDum Ve Kariyerime DevaM Edecegim.![]()
Oooo Duyduğum En Güzel Haber KardeşimEeee Artık Daha Şevkle Oynarız
Eeee! Nerde Kalmıştık
![]()
Evet Arkadaşlar Oyunun Yedegini BuLDukTan Sonra
Hemen Hemen yarım SezoNLuK kaybımız oLdu İLerlemiş Fakat Atmadıgım Ssler oLMustu
Ligin Bitiminde Mutlu Sona Cok Yakınız Önümüzde Playy OFf Macları Kaldı Sadece ONlarıda Verdigimiz Takdirde. Coca Cola ChampionShip'e Ayak Basmıs Olacagız
Kalan Lig Maclarımız
Playy OFf Eşleşmeleri
Playy OFf Macları
Bu Sezon mücadele Veren Kadromuz
Ve YıLın Menejeri![]()
Şunu söyleyebilirim ki, şampiyon olup çıkmak çok avantajlı olabiliyor, ne kadar çok şampiyonluk, o kadar fayda demek.
Ödül için de tebrik ederim. Kadrona ve taktiğine güveniyorsan çok değişiklik yapma derim ama çıktığın lig gerçekten çok zor. Ben 4 sezon takıldım orada, sen benim kadar uğraşmazsın umarım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Valla Hocam.. SampiyonLuKtan Ziyade 2.Sezonda Cıktıgım icin Sevincliyim TakımI Bozmayı Düşünmüyorum Cünkü Taktigim Cok Saglam.Hemen Hemen Tüm Kariyerlerimde Basarı Getirdi.
3-4 Bilemedik 5 Takviye İle Devam Edecez 1.Sezon Takımı Champion Shipte Gördükten Sonra AsıL degerlendirmeyi Yapacaz.
TşK ederim.
Evet beklenmedik sonuçlar olabiliyor, transfer için yeni ligde takımı görmek en doğrusu. Çünkü beklemediğin şekilde iyi ya da tam tersi köyü olabiliyor.
Ama şu da bir gerçek benden daha kısa sürede çıkacaksın.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Hadi inşallah bakalım, zaten yetenekli gençleri topladıysan geleceğin parlak, ben o işte geç kalmıştım parasız yönetim yüzünden.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Birazda takviye lazımsonuçta üst lige çıkıyorsun kadro kalitesini arttırmak lazım
![]()
Football is simple,but Football Manager is not