İnanamıyorum, yönetim kendisini aştı ve 800 eurodan sonra tam tamına 36.692 euro verdiler. Gözlerim yaşardı, hemen değerlendirmeliyim bu parayı. Eldeki genç yeteneklerle devam edeceğim için yine tecrübeli oyunculara yönelebiliriz.
Önümüzdeki sezon sözleşmesi bitecek olan Kwiek yeni sözleşme teklifini kabul etmeyince kendisini satmak zorunda kaldık. Kalecimiz de anlaşma gereği kira sona erince rakip takıma gitti. 2 transferden gelen 410 bin euro dan sadece 80 bini transfer hesabına aktarıldı.
Gerçekleştirdiğimiz transferler içerisinde yer alan geçleri kiraya gönderiyorum. Bu sezon hedef terfi ise daha tecrübeli isimlerle yolumuza devam etmeliyiz. Bu yönde hedefe ulaşmak için 12 oyuncu transferi gerçekleştirdik.
Genç defans oyuncusu, 2 tarafta da oynuyor olması yedek kulübesinde oturması için avantaj.
En önemli transferimiz D’Alessandro oldu.
Geçen sezon rekor sayıda gol yedik, bu nedenle defansa takviye yapmak gerekti;
Thurlbourne, transferi gerçekleştirdik ama bu sezon kadroda düşünmediğim için hemen kiraya gönderdim.
Forvetlerimin ikisinden de memnundum fakat sezon içerisinde bu ikisinden biri sakatlanınca çok zor anlar yaşadık. Bu nedenle bulduğunu atabilecek bir forvet Beckford ile anlaştık;
Yine gerektiğinde forvet oynayabilecek, 2 kanat için de alternatif olabilecek bir oyuncu Hunt;
Yine defansa bir takviye;
Forvete bir takviye daha deneyimli forvet Andy Johnson;
Defansa bir tecrübeli isim daha, Squillaci;
Orta sahaya genç bir oyuncu, bu sezonu kirada geçirecek;
Yine genç bir forvet, o da kirada bu sezon;
Defansın sağına da İspanya’dan bir takviye yaptık, muhtemelen onu da kiralık göndereceğim.
Hazırlık maçları istediğim gibi geçti diyebilirim. Şimdi ligi bekliyoruz.
![]()