İnanılmaz bir form yakaladık.İlk haftalardaki puan kayıplar unutuldu gitti.

Elbetteki bu formun başlamasında büyük etken olan maç.Werder maçı:

Werder maçı şüphesiz takımın moralini arttırmıştı.Eğer bir seri yakalamak istiyorsak Gladbach karşısında puan kaybetmemeliydik.Sonuna kadar başabaş giden mücadeleye 86'da noktayı koyduk.

İlk haftalardan beri ligi üst sıralarda bitirmesi beklenilen takımlarla oynuyoduk.Stuttgart'da onlardan biriydi.Hakettiğimiz yere gelmemiz için galibiyet şarttı.

Artık ligi üst sıralarda bitirmesi beklenen 5 takımla karşılaşmıştık.Bundan sonra fazla puan kaybına taamülümüz yoktu.Frankfurt karşısında son dakika golüyle güldük.

Ve UEFA...Zorlu bir guruba düşmüştük.Ama çıkabilmemiz zor değildi.Sampdoria beraberliğiyle UEFA'da umutlarımızı devam ettiriyoruz.

Ligde yolumuza HSV galibiyetiyle devam etmek istiyoduk.HSV'nin erken gelen golü biraz düş kırıklığı yapsada telafi ettik.

Bundan sonra ligde 5 maçlık kolay bi fikstür kalmıştı.Bu maçlardan en az 12 puan toplayıp liderlik koltuğuna oturmamız hedefimizdi.Ve ilk maçta başarılı olduk.

Köln deplasmanındaysa son dakikaya kadar kıyasıya rekabet vardı.Ancak 75'te bulduğumuz gol ile 3 puanı kapmasını bildik.

Ve gene UEFA..Eğer guruptan çıkmak istiyorsak almamız gereken bir maçtı PSG maçı.11.dakikada bulduğumuz penaltı golüyle UEFA'da guruptan çıkmak adına büyük bir adım attık.

Ligin bitmesine 3 hafta kala lider Bayern'in Schalke karşısında yenilgisiyle bize lider koltuğunda oturabilme umudu doğdu averajla bile olsa.Bu umutla olsa gerek 3 puanı 3 golle evimizde Dortmund'dan aldık.

Ve gene gene Uefa ..Gurubun favorisi Sevilla karşısında galip gelirsek guruptan çıkmamız kesinleşiyordu.24.dakikada buldukları 2.gol ile tamam bu yenilmezlik serisi bozuldu demiştim ki oyuncularım beni bir kez daha şaşırttı.

Lig Puan Tablosu:

UEFA puan tablosu:

Şimdilik herşey güzel-çok iyi-muhteşem gidiyo.İlk haftalardaki kötü sonuçlar kendini unutturdu.Formumuzu devam ettirirsek şampiyon olmamız zor olmaz.UEFA'da ise eşleşmelere bağlı olarak istediğimiz sonuçları almaya çalışıcaz.