Güzel bir dönem geçirmişsin gelecek sene daha iyi başarılar bekliyorum![]()
Güzel bir dönem geçirmişsin gelecek sene daha iyi başarılar bekliyorum![]()
Yeni sezon geldi çattı.Transfer haberleri, hazırlık maçları vs. sizlerleyiz
Stadyum için genişletme planı:
Avrupa kulüpler sıralamasıda açıklandı:
İlk transfer(ler)imiz Scout ekibi için oldu.Anlaşabildiğimiz en iyi koçlarla anlaştık.Yeni koçlar kaliteli antrenmanlar
Ana takım antrenmanı:
Genç takım antrenmanı:
Ve de transferlere geldi sıra.Gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğimiz için zayıf bulduğum bölgelere yeni transferler yaptık.Eksiklerimizi tamamladık.Kısa ama öz bir transfer dönemi geçirdik
İlk olarak yedek kaleci transferini yaptık.Elimizde 2 kaleci bulunuyordu.Bir sezon böyle geçmezdi.Takımın 3.kalecisi olacak Vincenzo Fiorillo ile anlaştık.
İkinci olarak Norveç'in genç süperstarı Skjelbred ile anlaştık.
Ve son transferimiz Kamerun'lu 19 yaşındaki defans oyuncusu oldu.N'Koulou
Transferi şimdilik noktaladık görünüyor.Birkaç yorumdan sonra hazırlık maçları ve kupa maçı gelecek.
Dipnot:Son olarak transferlerde yardımı dokunan Berkay(Berkay4eva)'a teşekkürler
Dipnot2:Yorum yazan herkesin eline-klavyesine sağlık
aaaaKKKKoooo
Dostum biraz daha tecrübeli bir oyuncuyla anlaşsaydın keşke, ilk 11'e monte edebileceğin. Örnek; Ze Roberto.
Öncelikle önerin için teşekkürlerAslında ilk başta tecrübeli oyuncularla anlaşmaya çalıştım.Ama kulüpleri fazla bonservis isteyince gençlere yönelmek zorunda kaldım.Bi de kulüp beklediğimden az bi transfer bütçesi verdi.Onunda biraz etkisi oldu.Ama hala geç değil transfer sezonunun bitmesine 20 günden fazla var belki bir sürpriz yapabiliriz
![]()
aaaaKKKKoooo
Sana tavsiyem, contract --> expired oyunculara bak. Wiev --> İnternational de, Caps'a tıkla. Böylece milli takımda oynamasına göre sıralamış olursun. Oradan da kaliteli yabancıları bulabilirsin. Mesela Ze Roberto, Van Bommel, Maniche, Pernia.. Bu adamları galatasaray'a bile getirtebildim..
Transferin bittiğini söylemiştim ama işler karıştı.Gidenler gelenler olduAma kariyere ilgi biraz az gibi.Birkaç yorum gelirse transferler açıklancak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Önerin için teşekkürler, dikkate aldım.Eğer ilgimi çeken bir oyuncu olursa orda takıma kazandırabilirim![]()
Last edited by The.Joker : 18.Haziran.2009 at 15:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
aaaaKKKKoooo
Transferleri bekliyorumHadi ya meraklandırma
![]()
Neyse uzatmıyım bari fazla
Geçen sene beklediğimin altında form gösteren Dzeko 6 M £ karşılığında Schalke'ye satıldı.Aslında kulüpte tutmak istemiştim.Fakat kendisi kalmak istemeyince zorlamadım.
Geçen senenin belki de en iyi oyuncusu olan Defour'da ilk sezonun yarısından beri teklifler alıyodu, ve takımda mutsuzdu.Arsenal'e 13.5 M £ karşılığı ve bi dahaki satıştan %15 komisyon alma karşılığıyla satıldı.Belki değerinin çok altında bir fiyata sattık ama mutsuzken vereceği form ne kadar iyi olurdu bilemem.
Dzeko'da gidince forvette bi sıkıntı başladı.Grafite'nin sakatlığıda iyice sıkıntıya soktu.O yüzden yeni transferlerimiz forvet üzerine oldu.Liverpool'un gözden düşmüş ismi Andriy Voronin'i 1.6M karşılığında takımımıza kattık.
Chelsea'li genç İsrail'li Ben Sahar'ıda 1 yıl kiralık olarak kadromuza kattık.Onuda kiralamamızdaki en büyük etken forvet eksikliğimizdi.İyi bir yedek olacağını düşünüyorum
Ve oluşan transferler sonucu maçlara çıkacağımız muhtemel kadro:
Skjelbred'i Dejagah yerine koymaya çalışıcam.Yani şu anda onu AMR yapmaya çalışıyorum
Sezonun ilk resmi maçını Almanya Kupa'sında yapıyoruz.
İstediğimiz oyunu ortaya koyamasakta Dzeko son maçında attığı tek golle bize turu getiriyor.Göndermesemiydik yoksa
Bu maçta forvet sıkıntımız başlamıştı Miranda'nın penaltı golü sadece 3 puanı getirmişti.Transferin bitmesine az kala da taraftarlar iyice endişelenmeye başlamıştı.Bir forvet transferi bekliyorlar.
Bütün oyuncular son maçlarında gol atıp gidiyo olsa gerekGene profili düşük forvetlerle çıktığımız maçta 90+1 de 2 puanı bırakıyoruz.
Yeni transferler geldiği bu maçta forma giyemediler.Buna ramen kazanmasını bildik artık gelecekte ne olur bilinmez
Şampiyonlar ligi gurubumuzda belli oldu.Zor bir gurup diyebiliriz.Hedefimiz en kötü UEFA.
aaaaKKKKoooo
Baya ilerledim gene.Maçlar pek tatmin edici skorla bitmesede istediğimizi alıyoruz.Gidişat çok iyi.Voronin beklediğim performansı gösteremedi.Bu sezon beni tek üzen o oldu.
Bundesliga 4.Hafta
Şampiyonlar Ligi 1.Maç
Bundesliga 5.Hafta
Almanya Kupası 2.Round
Bundesliga 6.Hafta
Şampiyonlar Ligi 2.Maç
Bundesliga 7.Hafta
Bundesliga 8.Hafta
Şampiyonlar Ligi 3.Maç
Bundesliga 9.Hafta
Bundesliga 10.Hafta
Bundesliga 11.Hafta
Şampiyonlar Ligi 4.Maç
Bundesliga 12.Hafta
Bundesliga 13.Hafta
Bundesliga 14.Hafta
Şampiyonlar Ligi 5.Maç
Bundesliga 15.Hafta
Bundesliga 16.Hafta
Lig puan tablosu:
Şampiyonlar Ligi B gurubu puan tablosu:
Şampiyonlar liginde iş son maça kaldı.Man Utd. evinde Udinese'yi ağırlıyo.Ben ise evimde Lyon'la oynuyacağım.Şu an benim üst tura çıkma ihtimallerim:
-Man Utd. kaybederse ben her skorla üst turdayım.
-Man Utd. berabere kalırsa benimde en kötü ihtimalle beraberlik almam gerek.
-Man Utd. kazanırsa benimde kazanmam gerek.
Şu anda Man Utd. Udinese karşısında galip gelir gibi duruyor.Bende Şampiyonlar Ligi'nde yoluma devam etmek istiyorsam Lyon'a karşı galip gelmem gerek.
aaaaKKKKoooo
Çok güzel gidiyorsun ayrıca transferler için önemli değil her zaman ihtiyacın olduğunda yardım ederim.
lyon macı hariç harika transferlerde basarılı yolun acık olsun
Yorum yazan herkese teşekkürler ama bu gidişte ilgisizlikten kapatıcam kariyeri..
Herneyse konumuza dönelim şimdilik kötü haberi konuşmayalım
Şampiyonlar Ligi'nde son maç kalmıştı.Kader maçı.İki taraftada heyecan vardı.Almanya'da, İngiltere'de...İlk olarak iki takımın sevinç haberleri geldi.Man Utd. devreyi 2-0 önde Wolfsburg ise yani biz devreyi 1-0 önde kapamıştık.Maçlar böyle noktalanırsa üst tura çıkan taraf biz olcaktık.56'da gelen golle eşitlik sağlandı Almanya'da.Bir gol haberide İngiltere'den geldi.69'da maç 2-1 olmuştu.Hala bir umut vardı.Udinese birşeyler yapabilirdi.Derken 84'te karıştı hesaplar.Lyon 84.dakikada attığı golle öne geçmişti.Ama o da ne öbür staddan da gol haberi.Udinese'de beraberliği sağlamıştı.Çok geçmeden bir gol daha!Gurupta hiçbir umudu kalmayan Udinese dakika 87'de öne geçirdi takımını.Ve zafer çığlıkları..
Bu kadar damardan girmişkendevam edelim Avrupa macerasına
Ve eşleşme.Gurubu 2.olarak bitirmiştik.En merak edilen konu eşleşmeydi.Bir anda şanssız kura haberi geldi.
Ama umudumuzu kaybetmemiştik.Guruplarda nasıl Man Utd. karşısında direndiysek onlar karşısında da direnebilirdik.İlk maç bizim evimizde, Almanya'da oynanacaktı.Bir destan daha yazıldı Almanya'da...
Artık bundan sonra turun önemi kalmamıştı.Geçsekte, geçmsekte turnuvanın favorilerine karşı gücümüzü göstermiştik.Ama geçememe ihtimali son ihtimaldi..
Gene eşleşmeye kitlenilmişti.Takımımız artık İspanyollara ne yaptıysa peşimizi bırakmıyorlardı.Çeyrek finaldaki rakibimiz Barça oldu.
Evimizde aldığımız 2-1'lik yenilgi şansımızı baya azaltmıştı.Deplasmanda aldığımız 0-0'lık skor Wolfsburg'un Avrupa Serüveni buraya kadar demişti..
Artık Avrupa'da yapabileceğimiz birşey yoktu.Yolumuza ligde devam edicektik.Geçen sene burun farkıyla kaçırdığımız şampiyonluğu bu sene alarak taraftarlarımızı bu sene boş geçirmek istemiyoduk.Kupa'da da çeyrek finalde elenince lig farz olmuştu.Buyrun bakalım ligin toplu sonuçları:
Ve bir sezonun daha sonuna geldik.İyi kötü maçlarımız olduLig şampiyonu olduk, Avrupa'nın en iyi 8 takmına girdik.Kupa'da taraftarlarımızı üzdüysekte affola
Bi daha ki sezonda umarım görüşürüz
aaaaKKKKoooo
Naptın ya veda konuşması gibi olmuş takip ettiğim kariyerlerden biriydibende ilgisizlikten kapattım kariyerimi biraz durgunluk var ama seninki rank ı yükseklerden kapatma ayrıca ŞL de Barça nın gelmesi oldukça kötü olmuş
adamlar süper oynuyo ben 2 kere yenebildim ancak
Şampiyonluk ayrı bir güzellik seneye daha iyi transferler ile belki bir ufak çaplı revizyon olabilir
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Arkadaş yorum yazılmayınca kariyere ilgi yok gibi düşünüyorOda haklı yani nerden bilsin yorum olmayınca takip edildiğini.
Neyse geçelim şimdilik şu kapatılma konusunu..
Başarılı kalecimiz Şampiyonlar Ligi Rüya Takımı'nda yer almayı başardı.Çeyrek finale çıkan takımlardan rüya takıma tek oyuncu çıkaran bizim takımımızdır bunu da gururla söyleyelim
aaaaKKKKoooo
tebrık ederım başarılı gıdıyorsun kariyerini takıp edecegım bu sezon daha kalıtelı transferler beklıyorum senden smpden para gelmıstır![]()
başarılar güzel kariyer![]()
Dostum güzel bir sezon geçirmişsin. Sana tavsiyem, takımda abi konumunda oyuncuların da olsun, maç çevirecek tarzda. Bu arada Voronin kaç gol attı?![]()
Gercekten cok güzel bir sezon gecirdin. Seneye ŞL de daha büyük işler basarman dileğiyle...
TariboWest
Cardozo'yu al rahatla biraz![]()
güzel gitmişsin biraz regenlere yönel istersen brezilya da özellikle çok iyi regenler olur
Bu sene transfer politikamızı biraz değiştirdik.Önemli oyuncularımıza gelen teklifleri reddettik.Bakalım bu transfer sezonunda neler yapmışız
Önce gönderilenlerden başlayalım.Kadromuzda yedek olarak oynayan veya hiç şans bulamayan oyuncularımızla yollarımızı ayırdık.Sözleşme yenilemeden takımdan ücretsiz ayrılanlar:
Daniel Baier
Cedric Makiadi
Sergiu Radu
Ashkan Dejegah
Şüphesiz en üzüldüğümüz Dejegah oldu.Ama yeri doldurulamayacak oyuncu değildi.Bedelli satılan oyunculara gelince Mahir-Caiuby takımdan ayrılan isimler.Bu iki forvet geçen sene yedek beklemişlerdi.Yerleri doldurulduğu için satıldılar.
Gene geçen sene yedek bekleyen oyuncularımızdan Adlung-Riether-Rodrigo Alvim-Santana takımımızdan düşük miktardaki ücretler karşılığı ayrıldılar.
Şimdi gelelim takıma katılanlara.Brezilya'lı yıldız forvet Adriano sözleşmesi sonunda ücretsiz olarak bize katıldı.
Kosta Rika'lı genç defans Marvin Angulo'da 800k £ karşılığı takımımıza katıldı.
Caiuby ve Mahir Sağlık gittikten sonra forvet için bir transfer daha gerekliydi.Aaron Hunt bu vesileyle 8M £ karşılığı takımımıza katıldı.
Gene takımdan gönderilen oyuncular sonucu sol-sağ açık için transfer ihtiyacımız doğdu.D'Alessandro her iki mevkide de oynayabildiği için cazip geldi.7.5M £ bonservis bedeliyle takımımıza katıldı.
Son transferimiz fiyatıyla bizi cezbeden Gaston Fernandez oldu.3M £ karşılığı takımından transfer edildi..
Yönetimle anlaşmamız sonucunda kontratımı 1 yıl daha uzattık.Hadi hayırlı olsun
Dünya Kupası:
Hazırlık Kampı:
aaaaKKKKoooo
Hazırlık dönemindeki sonuçlar gayet güzel transferlerde hiç fena değil.Özellikle Adriano gibi tecrübeli bir isimi kadrona katman güzel olmuş avrupada daha büyük başarılar yakalayabilirsin.Yeni sezonda başarılar.
8 M Euro fazla değil mi o adam için? :S
Last edited by The.Joker : 19.Haziran.2009 at 22:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
aaaaKKKKoooo
Anladım ama, Cardozo, Laurito, Marquinhos, Keirrison tarzı adamları da aynı fiyata kapatabilirdin sanki, hem daha iyidir onlar gibi![]()
Yeni sezon heyecanı başladı.Haydi sonuçlara
Yeni sezonun ilk resmi maçını her sene olduğu gibi Almanya Kupası maçı olarak oynadık.Güçsüz rakibimiz karşısında 2 golle galip geliyoruz.
Ligin ilk maçı ligin güçlü ekibi Leverkusen'le.Son 10 dakkayı 10 kişi oynamamıza ramen son dakikada golcü ismimiz Grafite ile gülüyoruz.
2.maç zorlu Dortmund deplasmanı.2 yıldır bekleneni yapamayan dortmund karşısında tek farkla galip gelmeyi biliyoruz.
Evimizde ağırladığımız Bochum'dan 3 puanı 3 golle alıyoruz.
Bielefeld deplasmanında zorlanmıyoruz.
Şampiyonlar liginde gene zor bir gurup diyebileceğimiz kura çekiyoruz.Ama bu çıkamıycaz demek değil.
İlk maçta Valencia'yı ağırlıyoruz.Eğer guruptan çıkmak istiyorsak mutlak puan almamız gereken bir ekip.2 sezondur ligin gol kralı ve bu sezonda formda olan Grafite'nin tek golüyle 3 puanı alıyoruz.
Geçen haftalarda Adriano'nun sakatlığından beri yerini dolduran yeni transfer Hunt ilk golünü atarak galibiyette büyük rol oynadı.
Almanya Kupa'sında gene güçsüz bir ekiple karşılaşıyoruz.Tek kale oynadığımız maçta 3 farkla galip geldik.
Belkide şu ana kadarki en zorlu maçımıza çıkıyoruz.Evimizde Werder'i ağırlıyoruz.Eken öne geçtiğimiz maçta cevap fazla gecikmiyor.İlk yarının sonunda formsuz N'Koulou'nun yaptığı penaltı beni kızdırıyor.Fakat başarılı kalecimiz penaltıyı kurtararak rakibimizin öne geçmesine engelliyor ve Grafite skoru belirliyor.
Ligde kayıpsız ilerliyoruz.Bu formumuzu sürdürüp arayı açmak istiyoruz fakat Bayern buna izin vermiycek gibi
aaaaKKKKoooo
Aaron hunt guzel bir futbolcu fakat devamlılık ister sezona iyi baslamıssın