Sayfa 80 / 896 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
2,371 ile 2,400 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aslında şu aşamada yorum yapmak pek doğru olmaz çünkü Daum'un tek kullandığı sistem yok. Fenerbahçe'ye Alex gelene kadar çift forvet oynattı, hatta yarım devre oynayan Nobre Hooijdonk'un yanında coştu ve 16-17 gol atmıştı yarım devrede yanlış hatırlamıyorsam.

Sonra Alex gelince, zaman zaman yine çift forvet denese de 4-3-3 tarzı bir oyun anlayışıyla oynattı takımı. Solda Tuncay, sağda Serhat vardı, Anelka gelince Anelka'yı sağda kullandı, Hooijdonk ile araları bozulunca Nobre'yi tek kullandı. Orta sahada ise Aurelio, Appiah vardı. Zaman zaman Deniz, zaman zaman da Selçuk'u burada kullandı.

Şimdi Alex'in gönderilmesini istemeyecektir ve ondan mutlaka faydalanacaktır ama bu ilk 11 olmaz düşüncesindeyim;

Kalede Volkan, önlerinde Gökhan Gönül, Carlos ve 2 stoper (Bilica kesin oynar demiyorum çünkü Önder'i de çok kullanıyordu Daum, Bekir de var ve mutlaka 1 yabancı stoper daha gelir) önlerinde eğer alınırsa DMC olarak Poulsen, bu ikilinin önünde Emre ve Topuz, sol kanata forvet özelliği de olan AML oynayabilecek bir isim, sağa kaliteli bir transfer gerçekleşmezse eldeki seçenekler çok fazla. Burak'ın Daum'un sisteminde kullanılabileceğini düşünüyorum. Forvete de Semih ya da Güiza.

Kanatlar forvete sık destek verip, golcü kimliği de olan oyuncular olursa bu sistem faydalı olur. En azından ben olsam böyle oynatırım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Murat taşlı ne yaptın be abim; hiç Ronaldinho yedeğe konur mu? Onu da koysaydın ya sağ kanada.. John terry'i de koy önder'in yerine.. Hah şöylee..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serkan abi senin bu sistemi şu anda Barcelona kullanıyor, bilmem farkında mısın? Fakat o AML ve AMR için ekstra harcama çok uğraştırır.. Kazım istenilen seviyeye gelseydi tam AMR-FC tarzı adam..

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by enforcer View Post
    takım böyle çıkarsa sahaya kalbura döner...
    mili takım buna yakın çıkıyor bence çok uygun özelikle türkiye ligi için
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Murat taşlı ne yaptın be abim; hiç Ronaldinho yedeğe konur mu? Onu da koysaydın ya sağ kanada.. John terry'i de koy önder'in yerine.. Hah şöylee..
    çok garip ama gazete yazan transfer haberine göre etoo yu yazdım biraz fantazi gibi ama neden olmasın
    Last edited by murat taşlı : 17.Haziran.2009 at 00:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

taktik uygun ama defans bloğu haricinde defansif yönü güçlü olan kimler var?
    ayrıca daum önder için yetenekli ama çok yumuşak diyordu bilica ise bence yavaş emre rakibi ısırır ama isimler çok ofansif

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Daum'un sabit bir sistemi yoktur, oyuncudan sistem yaratır Luce gibi, o yüzden bu kadar başarılıdır.Oyunculardan dengeli verim almayı bilir.

Poulsen takıma tabir-i caiz sisteme cuk oturur.

Zaman zaman 4-3-3, zaman zaman 4-5-1 olacaktır.
    İlk sezon için Alex sıklıkla kullanılır, önümüzdeki sezon takım oturacağı için pek kullanılacağını sanmıyorum.

Umarım Lugano gitmez, gider ise bir yabancı stoper geleceğini düşünüyorum.Amaç 4 kaliteli stoperle sezona başlamaktı.

Miranda gibi bir ismi bekliyorum, yine Thiago Heleno veya Léo gibi beklentileri yüksek isimler olabilir.Diğer bir not da, Fenerbahçe staffları sürekli Brezilya Ligi'ni takip ediyor, ciddi bir tanınırlığı ve saygınlığı var kulübün Brezilya'da.Brezilya'dan transfer yapması kulübü daha rahat şu an.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe caimasında sevilmeyen Habertürk'e de kesinlikle demeç vermez.Hiç gerçekçi değil.Lugano gidebilir tabi ama gitmemesini canı gönülden istiyoruz.Milan ve Juve stoper transferi yaptılar.Lazio ve Roma için ise bilemiyorum, orta yol bulunabilir sanıyorum, Lazio'ya gidebileceğini de düşünmüyorum.

Güiza 4-3-3 forveti olarak sistem oturursa çok iş yapabilir.

Yabancı bir sol açık geleceği kesin.
    Deivid kaliteli bir oyuncu ama durumu meçhul.
    Edu gönderilmez sanıyorum.

Alınan tüm oyuncular fizik mücadeleyi arttıracak oyuncular olarak seçilerek alınıyor.Yeni sezonda aklı başına geldi yönetimin, daha agresif bir takım ortaya çıkacaktır yeni sezonda.En büyük transfer bu.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Aslında şu aşamada yorum yapmak pek doğru olmaz çünkü Daum'un tek kullandığı sistem yok. Fenerbahçe'ye Alex gelene kadar çift forvet oynattı, hatta yarım devre oynayan Nobre Hooijdonk'un yanında coştu ve 16-17 gol atmıştı yarım devrede yanlış hatırlamıyorsam.

Sonra Alex gelince, zaman zaman yine çift forvet denese de 4-3-3 tarzı bir oyun anlayışıyla oynattı takımı. Solda Tuncay, sağda Serhat vardı, Anelka gelince Anelka'yı sağda kullandı, Hooijdonk ile araları bozulunca Nobre'yi tek kullandı. Orta sahada ise Aurelio, Appiah vardı. Zaman zaman Deniz, zaman zaman da Selçuk'u burada kullandı.

Şimdi Alex'in gönderilmesini istemeyecektir ve ondan mutlaka faydalanacaktır ama bu ilk 11 olmaz düşüncesindeyim;

Kalede Volkan, önlerinde Gökhan Gönül, Carlos ve 2 stoper (Bilica kesin oynar demiyorum çünkü Önder'i de çok kullanıyordu Daum, Bekir de var ve mutlaka 1 yabancı stoper daha gelir) önlerinde eğer alınırsa DMC olarak Poulsen, bu ikilinin önünde Emre ve Topuz, sol kanata forvet özelliği de olan AML oynayabilecek bir isim, sağa kaliteli bir transfer gerçekleşmezse eldeki seçenekler çok fazla. Burak'ın Daum'un sisteminde kullanılabileceğini düşünüyorum. Forvete de Semih ya da Güiza.

Kanatlar forvete sık destek verip, golcü kimliği de olan oyuncular olursa bu sistem faydalı olur. En azından ben olsam böyle oynatırım.
    bahsettiğiniz aml yi alacağımızı ve burağın hiçbir şekilde faydalı olabileceğini düşünmüyorum. amr olarak kazım mantıklı, deivid de olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

o zaman eldeki kadroya göre yazalım......
    ------------------------------------volkan-------------------------------
    -----g.gönül---------önder---------bilica-------------r.carlos--------
    -----------------------------poulsen----------------------------------------
    ---------------m.topuz---------------emre------------------------------
    ----deivid(özer)--------------------------------------alex-----------------
    ------------------------semih(güiza)---------------------------------------

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Serkan abi senin bu sistemi şu anda Barcelona kullanıyor, bilmem farkında mısın? Fakat o AML ve AMR için ekstra harcama çok uğraştırır.. Kazım istenilen seviyeye gelseydi tam AMR-FC tarzı adam..
    Tuncay'da yaptığı gibi Burak'ı sağ taraf için kullanabilir. Bu sezon Aragones MR oynattı maçlarda ve hiç verimli olamadı ama Topuz da ortada olursa sağ kanada destek vereceğinden AMR'de Burak düşünülebilir. Kazım için de son şans olur bu sezon yoksa gönderilir artık takımdan.

Ligde çift önlibero ile oynamak son 3 sezon yaşadıklarımızı tekrarlatır bence bize. Daum'un ligde defansif oynatacağını hiç sanmıyorum. Poulsen, Emre ve Topuz defansif açıdan gereken performansı sergileyecektir. Daum sadece Aurelio'yu ortada bırakıp Appiah'ı bile sağ kanatta kullanıyordu, yine öyle olacaktır, tek Poulsen olur ve önünde daha ofansif oyuncular.

Avrupa ve büyük maçlarda tabi daha temkinli olmak gerekir, 6-2 biten Manchester maçı var ki, sanki lig sonuncusuyla maç yapıyormuş gibi ofansif bir kadroyla çıkmıştı Daum. İnşallah Zico döneminde bunu görmüştür avrupa için. Avrupa maçlarında Alex'i kullanarak 4-4-1-1 oynatabilir, ligde Alex'i ilk 11 düşünürse ki bu ihtimal de yüksek, Topuz, Emre, Poulsen ve önlerinde Alex, ileride çift forvet Semih ve Güiza.

Ligde kesinlikle bu şekilde ofansif oynamalıyız. Bu konuda da Daum'a güveniyorum. Topuz bekleneni veremezse, eldekilerin kullanılması, Özer'in bir şekilde monte edilmesi gerekir. Kadro'nun değişik özelliklere sahip şekilde zengin olması da bu yönden avantaj sağlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    o zaman eldeki kadroya göre yazalım......
    ------------------------------------volkan-------------------------------
    -----g.gönül---------önder---------bilica-------------r.carlos--------
    -----------------------------poulsen----------------------------------------
    ---------------m.topuz---------------emre------------------------------
    ----deivid(özer)--------------------------------------alex-----------------
    ------------------------semih(güiza)---------------------------------------
    Bu dizilişi bu oyuncu dizilimi ile hiç bir zaman göremeyeceğiz sanırım.
    Bold yaptılarım dışındakilerin sık sık o bölgede oynaması muhtemel değil.
    Topuz'dan MC olur ama Daum'un pek tercih edeceğini sanmıyorum, Emre ve yeni DM garanti olacaktır tabi.

Daum'un MC oynayabilecek kalite bir isim aradığını düşünüyorum, bu özellikle yerli olabilecek şekilde aranıyordur muhtemelen.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    @Sekopej,

Burak pek sağ kanatta oynayabilecek bir oyuncu değil, çünkü demir gibi ağır, ben satılmasından yanayım artık.Ayrıca profesyonel bir şekilde kendisine çaba sarfeden, üstüne birşeyler koyan bir oyuncu da değil.
    Last edited by Cengo : 17.Haziran.2009 at 00:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by matrockmamy View Post
    bahsettiğiniz aml yi alacağımızı ve burağın hiçbir şekilde faydalı olabileceğini düşünmüyorum. amr olarak kazım mantıklı, deivid de olabilir.
    Tabi gelişmeler nedir tam bilmiyoruz ama Özer'den bir Tuncay yaratacağım düşüncesi varsa Daum'un sola oyuncu alınmaz. Uğur'un da gönderilmeyeceğini düşünürsek, Vederson da sanırım kalacak sola başka takviye olmaz.

Deivid geçen sene çok güçsüzdü, bu sezona iyi hazırlanırsa, kendisini beğenmesem de sağ tarafta ilk tercih o olacaktır ve forvete yakın oynadığında daha faydalı olacaktır. Ama nedense ben Burak'tan patlama bekliyorum bunun da nedeni Daum. Daum ona güvenirse ve üzerinde durursa faydalı olur diye hissediyorum. Kazım bu kafayı değiştirmezse, bu disiplinsizlikle zor forma alır Daum'dan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

İyi yoldayız
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Sola çok kaliteli bir adam alacaksak alalım ama vasatı geçmeyecek bir yabancı için boşa para harcamayalım.

M.Topuz - Poulsen - Emre - Özer
    Semih - Güiza

Bence bu hat harika olur. Açıkçası gönlüm Özer'in kulübede oturmasına el vermiyor. Böylesine muhteşem bir yetenek mutlaka forma giymeli.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

12 attı diğer sezon HooijDonk gidince 15 atmışdı.HooijDonk'u Alex için harcadılar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

En az bir kaleci, 2 stoper, sol kanat ve bir forvet kesinlikle almalıyız (gidecek olan futboluları düşünürsek) .. Tamam şimdiye kadar yapılan transferler çok güzel arkası da gelecek ama, iyi bir gelecek istiyorsak her bölgeye alternatifi de kendisini aratmayacak oyuncular alınmalıdır.
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Lugano takımda kalırsa eğer iyice kırmızı kart rekoruna gideriz .Lugano kadrolu kırmızılı .Poulsende ona benzer bir oyuncu.Ancak tam aradığımız defansif ortasaha poulsen.O kadarda yaşlı bir oyuncu değil .Sol kanada devamlı bir oyuncu almalıyız.Uğur gibi 1-2 maçın adamı değil.
    Lugano takımdan ayrıldı. Artık Edu'yuda bir sezonluğuna göndermemiz gerek. Bununla birlikte bir stoper alırsak güzel olacak. Böyleyece elimizde dört stoper olacak ve Daum zamınında Önder'de stoper olarak görev yapıyordu. Önder bu mevkide artık daha fazla şans bulabilir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Lugano takımdan ayrıldı. Artık Edu'yuda bir sezonluğuna göndermemiz gerek. Bununla birlikte bir stoper alırsak güzel olacak. Böyleyece elimizde dört stoper olacak ve Daum zamınında Önder'de stoper olarak görev yapıyordu. Önder bu mevkide artık daha fazla şans bulabilir.
    1 sezonluk göndermek?

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    1 sezonluk göndermek?
    Edu sakat, ya sözleşmesini Appiah ve Luciano gibi fesh edecez veya Brezilya'da bir kulübe kiralayacaz. Böylece Ağustosta iyileşecek bir oyuncunun performans tutmasını beklemeyiz.

Sheriff Misafir

Özer transferi mükemmel oldu ya... Kadromuza Türkiye'nin en yetenekli en teknik oyuncularından birini kattık..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Radyospor'da “Özgür Sancar’la Haber Özel Programı”na katılan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, merak edilenlere açıklık getirdi...

Radyospor'da “Özgür Sancar’la Haber Özel Programı”na katılan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, “Mehmet Topuz yaşananlardan dolayı motivasyon kaybına uğramaz ve bize faydalı olur”dedi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili de açıklamada bulunan Mosturoğlu, Volkan ve Guiza kesin olarak takımda kalacak. Aurellio bonservis yükünden kurtulur ise kendisiyle ilgileniriz” şeklinde konuştu.

“TOPUZ MOTİVASYON SIKINTISI YAŞAMAZ”

Mehmet Topuz, Fenerbahçe’ye tam anlamıyla faydalı olacak. Yaşadıklarından kurtulmak için tatile gidecek. Daha sonra takımla birlikte olacak. Ben Mehmet Topuz’un Fenerbahçe’nin yükünü kaldırabilecek fizik ve mental yeterlilikte olacağını düşünüyorum.

BARIŞ ORTAMI İÇİR ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Fenerbahçe, “Türk futbolunun katmadeğerinin, marka değerinin arttırılması yönünde çalışmalar yapacak” demiştik. Hiçbir karşılık vermeden dostluk ortamının geliştirilmesi için elimizden geleni yapacağız. Ama bunun karşılık da bulması gerekiyor.

VOLKAN, TAKIMDA KALACAK

Aragones’in sözleşmesinin feshi konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalar noktalanınca bu konuda ve tabii ki Daum’la ilgili gerekli açıklamayı yapacağız.
    Volkan, takımda kalacak. Bir kaç küçük teknik ayrıntı dışında bir sorun yok. Volkan iyi bir Fenerbahçe’li büyük ihtimalle takımda kalacak.

KOCAMAN GÖREVE RESMEN BAŞLADI

Aykut Kocaman, görevine resmen başladı. Sportif direktör olarak görev yapacak ve takımla ilgili transfer çalışmalarında kendisi gerekli açıklamaları yapacak. Basın mensubu arkadaşlarım bundan sonra sayın Kocaman’dan bilgi alabilirler.

GUİZA KESİN OLARAK TAKIMDA KALACAK

Guiza için olağanüstü bir teklif alsak da kabul etmeyeceğiz. Kendisi kesin olarak takımda kalacak. Sayın Aziz Yıldırım, her yıl Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak ve iddialı olacak bir kadro oluşturma vaadinde bulundu. Bunu düşündüğümüzde Fenerbahçe’nin Guiza gibi önemli bir silahını bırakması söz konusu olamaz.

AURELİO’YLA SERBEST KALIR İSE İLGİLENİRİZ

Aurellio için bize herhangi bir mesaj gelmiş değil. Yalnız futbolcunun menajeri Bayram Tutumlu’yla var olan hukuki süreçle ilgili temaslarımız oluyor. Ama sonuç itibariyle Marco bizim takımımızın futbolcusuydu. Real Betis kendisini serbest bırakır ise düşünebiliriz. Şu an Marco’yla ilgili bir davamız var. Bu davanın sonuçlanmasını bekliyoruz. Bizim Marco’yla ilgili Real Betis’e ya da menajerine herhangi bir başvurumuz olmadı. Aynı şekilde bize gelen herhangi bir mesaj ya da teklif de olmadı.

Tumspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Edu sakat, ya sözleşmesini Appiah ve Luciano gibi fesh edecez veya Brezilya'da bir kulübe kiralayacaz. Böylece Ağustosta iyileşecek bir oyuncunun performans tutmasını beklemeyiz.
    Niye sakat oyuncuyu kiralasınlar ki?

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Poulsen son derece agresif bir oyuncu , hiç sevmiyorum saha içinde masum gibi gözüksede 2.Lugano geldigi kanatindeyim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006

Niye sakat oyuncuyu kiralasınlar ki?
    Bizim işimize yaramayan bir oyuncuyu boşuna beklemenin anlamı yok. İyileştikten sonra form tutmasını bekleyeceğiz. Bizim için vakit kaybı olacak. Bu form tutmasınıda Brezilya'da tamamlar, belkide yarım sezonlukda kiralıyabiliriz. Çünkü Brezilya'da Aralık-Ocak ayı gibi lig bitiyor.

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Poulsen son derece agresif bir oyuncu , hiç sevmiyorum saha içinde masum gibi gözüksede 2.Lugano geldigi kanatindeyim.
    Bundan emin misin?

Poulsen, 2. Lugano değil, Lugano 2. Poulsen olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Olan oldu , Lugano yu bildigimiz için dedim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lugano ayrılırsa zaten 1 yabancı onun yerine alınır. Edu düzelene kadar Bilica oynar, sonrasında Edu devam eder. Kiralamak ya da 1 sezon oynamaması yerine direk gönderilmesi mantıklı olur aksi halde takımda yine kalabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

beyler alex'i inanılmaz seviyorum. belki benden daha çok seveni yoktur forumda fakat, yedek kalmasının ya da gönderilmesinin zamanı geldi diye düşünüyorum. eğer rakibi öpeceksek defansa geçtğimizde 10 kişi kalmamalıyız. eğer alex olmasaydı belki poulsen gibi tek yönlü değil de emre gibi 2 çift yönlü ortasahayla oynardık. ama alex olduğu sürece 2 mc[1dfn. 1ç.y] oynamalıyız. avrupa için alex olmamalı sanki. hem çok iyi bir joker olur. ya da; daum biraz zorlarsa onu deco, xavi gibi kullanabilir desem de kondisyon ve fizik gerçekten yetersiz.
    dünya da da samba falan para etmiyor artık. ronaldinho yedek kalabilirken alex as olamaz demek istiyorum artık koşan ve amansız adamlarla ilk 11 oluşturmalıyız.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by matrockmamy View Post
    beyler alex'i inanılmaz seviyorum. belki benden daha çok seveni yoktur forumda fakat, yedek kalmasının ya da gönderilmesinin zamanı geldi diye düşünüyorum. eğer rakibi öpeceksek defansa geçtğimizde 10 kişi kalmamalıyız. eğer alex olmasaydı belki poulsen gibi tek yönlü değil de emre gibi 2 çift yönlü ortasahayla oynardık. ama alex olduğu sürece 2 mc[1dfn. 1ç.y] oynamalıyız. avrupa için alex olmamalı sanki. hem çok iyi bir joker olur. ya da; daum biraz zorlarsa onu deco, xavi gibi kullanabilir desem de kondisyon ve fizik gerçekten yetersiz.
    dünya da da samba falan para etmiyor artık. ronaldinho yedek kalabilirken alex as olamaz demek istiyorum artık koşan ve amansız adamlarla ilk 11 oluşturmalıyız.
    Alex bu konu hakkında açıklama yaptı. İki yıllık anlaşmam kaldı, bu anlaşmayı tamamladıktan sonra futbola başladığım kulübe döneceğim ve futbolu bırakacağım. Ben Alex'in kalmasından yanayım. Çünkü, Ümit Karan eğer TSL'den ayrılırsa, faal futbolcular içinde en fazla gol atan oyuncu ünvanına sahip olacak. Alex bana göre çok mücadele eden bir isim top onda olmadığında harikalar yaratıyor, çıplak gözle izlemek gerek. Alex'in zekası bu takımı uçurur. Daum, Alex'i çok iyi kullanıyordu. Geçtiğimiz sezon bile Lincoln ile beraber asist kralı olarak tamamladı.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=hOPt1H7O0_k[/YOUTUBE]

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Daum'un sabit bir sistemi yoktur, oyuncudan sistem yaratır Luce gibi, o yüzden bu kadar başarılıdır.Oyunculardan dengeli verim almayı bilir.

Poulsen takıma tabir-i caiz sisteme cuk oturur.

Zaman zaman 4-3-3, zaman zaman 4-5-1 olacaktır.
    İlk sezon için Alex sıklıkla kullanılır, önümüzdeki sezon takım oturacağı için pek kullanılacağını sanmıyorum.

Umarım Lugano gitmez, gider ise bir yabancı stoper geleceğini düşünüyorum.Amaç 4 kaliteli stoperle sezona başlamaktı.

Miranda gibi bir ismi bekliyorum, yine Thiago Heleno veya Léo gibi beklentileri yüksek isimler olabilir.Diğer bir not da, Fenerbahçe staffları sürekli Brezilya Ligi'ni takip ediyor, ciddi bir tanınırlığı ve saygınlığı var kulübün Brezilya'da.Brezilya'dan transfer yapması kulübü daha rahat şu an.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe caimasında sevilmeyen Habertürk'e de kesinlikle demeç vermez.Hiç gerçekçi değil.Lugano gidebilir tabi ama gitmemesini canı gönülden istiyoruz.Milan ve Juve stoper transferi yaptılar.Lazio ve Roma için ise bilemiyorum, orta yol bulunabilir sanıyorum, Lazio'ya gidebileceğini de düşünmüyorum.

Güiza 4-3-3 forveti olarak sistem oturursa çok iş yapabilir.

Yabancı bir sol açık geleceği kesin.
    Deivid kaliteli bir oyuncu ama durumu meçhul.
    Edu gönderilmez sanıyorum.

Alınan tüm oyuncular fizik mücadeleyi arttıracak oyuncular olarak seçilerek alınıyor.Yeni sezonda aklı başına geldi yönetimin, daha agresif bir takım ortaya çıkacaktır yeni sezonda.En büyük transfer bu.
    BreziLya Liginde ki saygınLık tamamen Hakan BiLaL KutLuaLp in saygınLığıdır. En iyi Güney amerika kökenLi oyuncuLar onun zamanında aLındı, Hakan BiLaL den sonra geLen Güney AmerikaLı oyuncuLarı gördük.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daum kendi özel ekibi var, hem de iyi bir ekip. Sonuçta Brezilya'da da tanınan bir kulüp Fenerbahçe, İspanya ile birlikte maçları canlı veren 2 ülkeden birisiydi Brezilya.

Daum'un ekibinin önerdiği oyuncuları almak istediğinde Fenerbahçe, çok zorluk olacağını sanmıyorum. Tabi avrupanın devlerinin peşinde olduğu, yüksek potansiyelli oyuncular hariç.

Ama ben Brezilya'dan alınacaksa genç oyuncu alınmalı diye düşünüyorum. Yoksa eldekiler yeter zaten.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri