Campbell'in gecen sezon bir sure hic kimseye haber vermeden ortadan kayboldugu herhalde gozunden kacmis. Arsenal ile devam eden 3 senelik kontratina ragmen yollanma ihtimalinin yuksek olmasinin nedeni de gecen sezon bu yasanilan olay. Madalyonun bir diger yuzu de aldigi 80,000 GBP kadar performans gosterememesi son zamanlarda.Originally Posted by paceywitter
Eger gecmise bakarak oyuncu transfer edilirse, Guardiola'yi takima getirip oynatmak icin takimin en cok para kazanan oyuncusu yapilir mi? Belki katar takimlari yapar ama Turkiye'de sampiyonluga oynayan bir takimin yapmasi dogru olur mu? Frank De Boer'e verilir mi? Ya da Rui Costa?
Bir futbolcu'nun gecmiste yaptigi onemli degildir. Gelecekte ne yapabilecegi onemlidir. Alacagi para gelecekte verecegi hizmetlerin karsiligidir. Fenerbahce Campbell'e Alex'in iki kati para verirse, Campbell'in Alex'in iki kati daha onemli olacagini imaa etmis olur Alex'e.
Disaridan taraftar olarak bakinca tabii ki Campbell'in Fenerbahce'ye gelmesi guzel ve herkezin seyretmek isteyecegi bir kisilik. Ama Fenerbahce takiminin seyir seviyesini yukseltecek mi acaba?
Alex Campbell'in yarisi kadar para alip onun kadar mi efor sarfedecek yoksa Campbell'in yarisi kadar mi oynayacak. Sonucta aldigi para yarisi. Gelecek sene sonunda Alex yonetime gidip, ben de haftada 70,000 GBP istiyorum bu takimi 3 senedir ben sirtladim derse, yonetimin cevabi ne olacak acaba? Ayni sekilde Tuncay da gidip ben de iyi oynadim hani bana dese, yonetim peki evladim al sana yuksek kontrat mi diyecek yoksa daha makul bir kontrata imza atmasi icin baski mi yapacak?
Soylemek istedigim bu transfer eger gerceklesirse, ileride Fenerbahce'nin basina is acacagi. Hem Anelka hem de Campbell icin gecerli bu durum. Benim dusundugum bakis acisi bu, ama Campbell gelsin biz de seyredelim, bundan buyuk keyif yok. Ama geliyorsa takimin diger onemli oyunculari ile benzer sartlar altinda gelmesi takim butunlugu acisindan daha dogru olur.
Takim boyle kurulur. Takim bir kac tane bireyin sahada birseyler yapmasi degil, basariya ac ve birbirine sevgi ve saygi duyan karakterleri birbirine uyumlu insanlarin bir araya getirilmesi ile olusur. Fenerbahce'nin son 3 senedeki basarisinin ozellikle takimdaki 4 Brezilya'li oyuncunun birbiri ile iyi anlasmasindan kaynaklandigini ve bu nedenle biryerlere gelindigini unutmamak lazim. Hele hele defans gibi onemli bir mevkiide oynayan oyuncular arasinda herhangi bir kiskanclik, cekememe olursa birdenbire Campbell'in yaninda oynayanlar, buyuk paralari alan o, o kostursun forvet'in pesinden der.
Uyumlu bir futbol takimi kurmak, FM'da en iyi oyunculari alip, sahaya surmek gibi basit bir is degildir ve FM'in en buyuk eksigi de bu gibi oyuncular arasi ve teknik direktor oyuncu iliskisini yeterince modelleyememesidir.
Bu arada Campbell basin aciklamasi yapmis
Soyledikleri arasinda Fenerbahce'nin ilgilendigi konusunda bilgisinin olmadigini belirtmis.Originally Posted by Soccernet.com