1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Los Colchoneros - Yıldız Yuvası - Geri Dönüş

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

2. sezon transferlerinde quaresma yı aynı transfer sezonunda 24 e alıp 27.5 £ a sattığın gözüküyor bu nasıl oldu :S??
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    2. sezon transferlerinde quaresma yı aynı transfer sezonunda 24 e alıp 27.5 £ a sattığın gözüküyor bu nasıl oldu :S??
    yarı sezon oynatmış herhalde daha sonra tekrr satmıs

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ancar View Post
    yarı sezon oynatmış herhalde daha sonra tekrr satmıs
    Evet aynen öyle oldu, Inter'den 24M€'ya aldığımız adamı geri Inter'e 27,5M€'ya yolladık, ilginç bir transfer olmuştu önceki sezon da Simao'yu Inter'e satmıştık

Atl. Madrid 2 - 0 Deporivo (LigaBBVA)

Torres'in harikalar yarattığı maçta defansımız da başarılı olunca galibiyeti aldık. Ronaldo 2. yarıda oyuna girdi ve ilk kez Los Colchoneros için mücadele etti.

Atl. Madrid 2 - 2 Barcelona( İspanya Kupası 5. Tur 1. Maç)

Nefes kesen maçta goller kanat oyuncuları ve ortasahalardan geldi. Bir sonraki maç için sözde avantajlı takım Barca oldu.

Villarreal 0 - 1 Atl. Madrid (LigaBBVA)

Zorlu deplasmanda galibiyeti tek golle aldık. Maçta kaleceimiz Ochoa devleşti.

Barcelona 2 - 4 Atl. Madrid ( İspanya Kupası 5. Tur 2. Maç)

Torres ve iki yeni transferimiz Criscito ve Ronaldo'nun devleştiği maçta Barca'yı parçaladık. Yeni transferlerimizin bu maçta iyi oynaması sevindirici.

Atl. Madrid 4 - 1 Murcia (LigaBBVA)

Maçta ilginç bir şey denedim, Ben Arfa'yı sağ bekte oynattım. Bu hücum yönünü yükseltti ama defans zor durumlar yaşadı rakibimizin golü de bizim sağ kanadımızdan gelişen bir ataktan geldi zaten. Ben Arfa kaçırdığı penaltıyı attığı harika golle telafi etti. Barca'ya 1 gol atan CR7 bu maçı da boş geçmedi.

Atl. Madrid 3 - 0 Valencia (İspanya Kupası Çeyrel Final 1.Maç)

Ronaldo Valencia'yı da boş geçmedi ve maçın adamı oldu. Diğer goller Veloso ve Torres'ten gelirken, Ben Arfa bu maçta da penaltı kaçırdı .

Tenerife Süpriz Yaptı !

Ochoa'nın berbat oynadığı maçta Tenerife bizi yenerken zorlanmadı. Tek golümüz kornerden Sakho'nun kafa vuruşuyla geldi. Sonrasında geliştirdiğimiz atakları teker teker harcadık ve atamayana attılar ve maç 3-1 bitti.

Atl. Madrid Yarı Finalde

Valencia'nın golleri bizi korkuttu. 71'de golü atan genç forvet Saivet rahatlattı. 79'da da Ronaldino penaltı vuruşunda yararlanamadı. Mağlubiyete rağmen yarı finale çıktık.

Atl. Madrid 3 - 0 Espanyol (LigaBBVA)

İki maçtır yeniliyorduk galibiyet almak sevindirici. Ronaldo ve Torres bu maçta çok iyi oynadılar, biribrileriyle iyi anlaştıkları gözle görülüyor.

Atl. Madrid 2 - 0 Betis (İspanya Kupası Yarı Final 1.Maç)

Maçı domine etmemize rağmen anca 84 dakika sonra ilk golümüzü atabildik. 4 dakika sonra farkı da ikiye çıkararak ikinci maç için avantaj elde ettik.

Mesaj Yetkileri