1 ile 30 arası toplam 82 sonuç

Konu: Melih'in Beşiktaş Serüveni (9.0.3)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mehmet Ekici'ye ben 2.1 Milyon Dolar vermiştim kontrat teklifinde gelmeyi düşünmüyo yazıyordu bende First Team ve çokta olmayan bir fiyat önermiştim kabul etti.

Şimdi bu kariyer senin istediğini yaparsın ama çoğu transferin çok saçma hele yabancılar. Başarılar.

Ben sana 3 tane oyuncu önericem Keirrison, Marquinhos, Buonanotte bitti bu kadar ben Keirrisonu 8 Milyon'a aldım 2 sene sonra 48 milyon$'a sattım, canım sıkılınca 4 sezondan sonra Inter'le anlaştım ve Marquinhos ile Buonanotte'yi hemen kendime aldım, şimdi Seria A'nın en iyi yabancı oyunucusu durumundalar özellikle Marquinhos. Birini sağda birini solda oynatıyorum Yaratıcılıkları çok üst düzey oyuncular.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Brainwashed View Post
    Mehmet Ekici'yi ben bir türlü alamamıştım, eğer alabilirsen büyük iş yapmış olursun. Diğer sezonda yanına Nuri'yi çekebilirsen, önündeki 10 yıl için ortasaha problemin kalmaz, tabi ikisini elinde tutabildiğin müddetçe...

Quote Originally Posted by IceX View Post
    Mehmet Ekici'ye ben 2.1 Milyon Dolar vermiştim kontrat teklifinde gelmeyi düşünmüyo yazıyordu bende First Team ve çokta olmayan bir fiyat önermiştim kabul etti.

Şimdi bu kariyer senin istediğini yaparsın ama çoğu transferin çok saçma hele yabancılar. Başarılar.

Ben sana 3 tane oyuncu önericem Keirrison, Marquinhos, Buonanotte bitti bu kadar ben Keirrisonu 8 Milyon'a aldım 2 sene sonra 48 milyon$'a sattım, canım sıkılınca 4 sezondan sonra Inter'le anlaştım ve Marquinhos ile Buonanotte'yi hemen kendime aldım, şimdi Seria A'nın en iyi yabancı oyunucusu durumundalar özellikle Marquinhos. Birini sağda birini solda oynatıyorum Yaratıcılıkları çok üst düzey oyuncular.
    Konumla ilgilendiğiniz için teşekkürler.

Genelde azimli oyuncuları toplamaya çalışıyorum. ondan yanılıyorum. Papa Gueye şuanda ulusal takımda. Senegal'in savunmadaki en önemli adamı. Orta sahada da başarılı. Jaja, Orta saha ve ileride oynayabiliyor. Kalinic iyi oyuncu.
    Yerli oyuncularla da ilgileniyorlar. Murat Ceylan'ı St. Etienne istiyor. Ben de St. Etienne'de oynayan Bayal Sall'ı istiyorum. Özer'i ve Mehmet Topuz'u iyi fiyata sattım. En az 1.500.000 kârla. Mehmet Ekici'nin gelişi kesinleşirse, Murat Ceylan'ın da gitmek istemesinden dolayı. Onu da yollarım.

Mesaj Yetkileri