Evet Baros dışındaki forvetlerin hepsi kötü Mehmet Yıldız da eh işte ama Ümit ve Nonda..Hayır.Ama zaten golleri genelde orta sahalar buluyor.

Panathinaikos Maçı:
Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım en önemli maçlardan biri.Zaten böyle zor bir grupta üçüncülük yeterli bir sonuç ve bu sonuç için Panathinaikos'u geçmeliyiz.Panathinaikos'u geçmek çok zor değil yalnız deplasman her zaman kolay olmuyor..

Şok! Yunanistan'da futbol dersi.
Yunanlı arkadaşlarımıza önce maçtan ümidi kesmemeyi öğrettik.Sonra gol atmayı öğrettik.Öğrenemediler bir örnek istediler.Biz de bir örnek yetmez diye iki örnek gösterdik.Sonuçta 4 gol attık.Özellikle Arda çok iyi oynadı.Erken gelen gol takımımı yıldırmadı.Ha bir de Fiorentina maçındaki gibi skorun üzerine yatmadık, 2.yarıda da şova devam ettik.

Ali Sami Yen'deki Denizlispor Maçı:

Güzel maçtı, golleri ilk 30 dakikada atıp geri kalan bir saatte tenis oynadık (?). Lincoln de jubilesini yapmış oldu 2 gol attıktan ve maçı kazandırdıktan sonra tam 3 AY sakat kaldı. Benim için de kara günler başlamış oldu..

Deplasmandaki Kocaelispor Maçı:

0_0 Bu maç kaçan goller gibi boşu boşuna harcandı.Tek kale maç yaptık 17 şut çektik ama hiçbiri kaleye girmedi sağlık olsun.

Ali Sami Yen'deki Arsenal Maçı:
Maç Öncesi:Şampiyonlar Ligi'nin bir diğer önemli maçı. Rakip zor ama Panathianaikos'u feci bir şekilde yendikten sonra biraz ümit etmek lazım.Lincoln yok.

Bu sefer de adamlar oynadı biz seyrettik.Gol atabileceklermiş gibi durmuyordu ama seyret seyret nereye kadar.Sonunda attılar ve bizi puansız bıraktılar.

Puan Durumu:
(Üzgünüm sezonun yarısına kadar screen almadım.)
FC Bayern - 6 puan
Arsenal - 3 puan
Galatasaray - 3 puan
(Averajda ben öndeyim ama)
Panathinaikos - 0 puan