Valla ben izliyorum arada. Çok kaliteli yayın yapıyorlar. Şunu söylemeliyim ki GS TV, BJK TV ve FB TV'den daha kaliteli programları var. Tebrikler Bursaspor yönetimine. Bir tebrikte Bursaspor taraftarına takımının kanalına sahip çıkıyor...
Valla ben izliyorum arada. Çok kaliteli yayın yapıyorlar. Şunu söylemeliyim ki GS TV, BJK TV ve FB TV'den daha kaliteli programları var. Tebrikler Bursaspor yönetimine. Bir tebrikte Bursaspor taraftarına takımının kanalına sahip çıkıyor...
I'm back...
Kafanızda soru işareti bırakan soruyu iletirseniz bilgim ölüçüsünde yanıtlamaya çalışırım. Arkadaş biraz hatalı davranmış o kesin böyle yaparak bir şey kazanamazsını daha çok insanlara anti-patik olursunuz.
Kaliteli programlar sabahtan akşama yönetimi öven yazarlar ile program yapmak ya da iddaa programları ile günü geçirmek ise kaliteli değil.(FBTV için konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın.)
BursasporTV'nin yayın akışına bakarak kaliteli olup olmadığı ile ilgili fikir oluşturabilirsiniz.
Not: Herşeye cevap vermek gibi bir idealim yok sadece söz hakkı oluştuğuna inandığım için ve ortada bir yanlışlık olduğu için yazmak istedim. . .
Aklıma takılan soru şöyle var, ip tabanlı bi kanalın reytingi ile normal televizyondan yayınlanan kanalın reytingleri aynı şeyler baz alınarak mı ölçülüyo? Ya mesela haberde denilmiş brezilyadan avustralyadan (atıyorum) izlenmiş, buralardan interneti olanlar izleyebilir ama diğer kanalları turksatı olmayan izleyemez ya.. O açıdan bi soru işareti oldu kafamda..
Bilmediğim için soruyorum gerçekten, kötüleme amaçlı değil..