1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Bursaspor TV

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Valla ben izliyorum arada. Çok kaliteli yayın yapıyorlar. Şunu söylemeliyim ki GS TV, BJK TV ve FB TV'den daha kaliteli programları var. Tebrikler Bursaspor yönetimine. Bir tebrikte Bursaspor taraftarına takımının kanalına sahip çıkıyor...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Valla ben izliyorum arada. Çok kaliteli yayın yapıyorlar. Şunu söylemeliyim ki GS TV, BJK TV ve FB TV'den daha kaliteli programları var. Tebrikler Bursaspor yönetimine. Bir tebrikte Bursaspor taraftarına takımının kanalına sahip çıkıyor...
    FBTV kadar kaliteli yayın yaptığına sen inanıyormusun?

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    İyi hoş da gerçekten merak ettiği için yazmış.. Bende merak ediyorum o rakam iyimi kötü mü? Çünkü tüm Dünyadan bir tık ile izlenebilmesi kafamda soru işareti yarattı benim..

Reyting bilgisi olmayan bi kişinini bu soruyu sorması kadar doğal bişi yok.. Keşke iğneleyici laflar kullanmasaydın da onun yerine açıklama yapsaydın daha iyi olurdu bence
    Kafanızda soru işareti bırakan soruyu iletirseniz bilgim ölüçüsünde yanıtlamaya çalışırım. Arkadaş biraz hatalı davranmış o kesin böyle yaparak bir şey kazanamazsını daha çok insanlara anti-patik olursunuz.

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    FBTV kadar kaliteli yayın yaptığına sen inanıyormusun?
    Kaliteli programlar sabahtan akşama yönetimi öven yazarlar ile program yapmak ya da iddaa programları ile günü geçirmek ise kaliteli değil.(FBTV için konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın.)
    BursasporTV'nin yayın akışına bakarak kaliteli olup olmadığı ile ilgili fikir oluşturabilirsiniz.

Not: Herşeye cevap vermek gibi bir idealim yok sadece söz hakkı oluştuğuna inandığım için ve ortada bir yanlışlık olduğu için yazmak istedim. . .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Kafanızda soru işareti bırakan soruyu iletirseniz bilgim ölüçüsünde yanıtlamaya çalışırım. Arkadaş biraz hatalı davranmış o kesin böyle yaparak bir şey kazanamazsını daha çok insanlara anti-patik olursunuz.
    Aklıma takılan soru şöyle var, ip tabanlı bi kanalın reytingi ile normal televizyondan yayınlanan kanalın reytingleri aynı şeyler baz alınarak mı ölçülüyo? Ya mesela haberde denilmiş brezilyadan avustralyadan (atıyorum) izlenmiş, buralardan interneti olanlar izleyebilir ama diğer kanalları turksatı olmayan izleyemez ya.. O açıdan bi soru işareti oldu kafamda..

Bilmediğim için soruyorum gerçekten, kötüleme amaçlı değil..

Mesaj Yetkileri