Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 185 sonuç

Konu: Maceraya Devam - Galatasaray&Fildişi Sahilleri [3.Sezon]

Nonda'yı oynatırım diye düşündüm ama oynamadı, açıkçası hiçbir forvetim oynamıyor.

Deplasmandaki Denizlispor Maçı:

Antalya maçı gibi oldu bu da.Forvetler de ayrı bir sorun zaten..

Ali Sami Yen'deki Kocaelispor Maçı:

Aaa Ronaldo gol attı!!!

Deplasmandaki Belediyespor Maçı:

Bu maçta ne oldu anlamadım, kötü oynadıkları halde öne geçiverdiler.Neyse olur böyle şeyler..

Türkiye Kupası Deplasmandaki Beşiktaş Maçı:

Galibiyet alabilirdik, olmadı ama evimize avantajlı döndük.

Ali Sami Yen'deki Konya Maçı:

Bu maçta Mehmet Topuz'u seyrettik, oyun boyunca yaptığım en iyi transfer o oldu.

Deplasmandaki Ankara Maçı:

Maçları harcamaya başladık.Önemli maçlardan az puanla döndük.Skjelbred haricindeki transferler bir işe yaramadı.

Puan Durumu:

Yaklaştılar 0_0 İlk 6'ya bakın!

hakkaten ilk 6 şampiyonluk yarışına devam ediyor geriye kalanların pek umurunda değil sanki bakalım sonuç nasıl olucak :P

Sivasta Mehmet Yıldız yok , gol atçak adam kalmadı herhalde (?) , Gençlerbirliği oldukça ilginç ama en ilginç olan şey Bursaspor'un durumu...

çekişmeli bir lig oluyor umarım şampiyon bitirebilirsin

Bir günde yazdım yahu ilk sezonu. Son 4 maçı yarın vereyim.

Ali Sami Yen'deki Eskişehirspor Maçı:

Bayaa iyi oynadılar.

Deplasmandaki Ankaragücü Maçı:

İkinci yarı hiç iyi değilim, sürekli puan kaybediyorum..

Eskişehir maçındaki gibi rakibi oynatmadık.

Ali Sami Yen'deki Türkiye Kupası Beşiktaş Maçı:

Forvetlerimizin her zamanki gibi kazmalığı (afedersiniz ama) üzerindeydi.11i kaleyi bulmak üzere 19 şut ve sadece 1 gol o da 90+7 de DMC atıyo !!! Penaltılar da kötüydü Ronaldo ve Skjelbred penaltıda Lincoln Nonda ve Ümit kadar iyi değillerdi (aslında Ronaldo iyi de işte ille de atamıcak ondan geçmiş çünkü.)

Kupada da elendik ama zaten yönetimin kupada bir beklentisi yokmuş o yüzden lig için mücadeleye devam. ->

Deplasmandaki Antalyaspor Maçı:

Bu sefer hiç şut atamadılar doğal olarak gol girmedi.

Son 4 Maç Kala Puan Durumu:

Bu arada Lewandowski dikkatinizi çekmiştir. Düşünüyorum onu almayı.

Puan durumuna kalmayın çünkü son 4 maçım şöyle:
    Evde Gaziantep
    Deplasmanda Kayserispor
    Deplasmanda Trabzonspor
    Evde Fenerbahçe

kalende şut görmeden kazandığın maçlar etkileyici.
    fikstür zorlu umarım puan kaybı yaşamazsın

Evet, bi de benim forvetler sadece "tek kale maçlarda" gol bulmasalar.
    2.sezonda da forvet değiştirdim, bakalım çözüm olacak mı :/

Bu arada arkadaşlar her ne kadar hepsini daha yazmadıysam ikinci sezonun ikinci yarısı için öneriler gerek , özellikle şu mevkilere düzgün (genç değil uzman) ve ucuz kişilere ihtiyacım var:

MC:Graveseni göndereceğim sanırım o yüzden bir MC/DM oyuncusuna ihtiyacım olabilir yardımcı Appiah ve Palmeirastaki Sandro Silva'yı öneriyorum Sandro Unhappy ve iyi bir oyuncu aklıma yattı.
    Target Striker:Postiga yaramıyormuş gibi duruyor.
    Fast Striker:Hızlı, golcü ve istikrarlı bir golcüye ihtiyacım var.

Dario Conca, Diego Souza veya Ewolo iyi orta sahalar.
    Forvet içinse Jimmy Briand ve Seleznyov iyi transfer olur

Seleznyov güzel biraz pahalı gibi ama bakıcam.Jimmy'i bulamadım?
    Dario güzel de AMC bendeki AMCler yeterli sezon bitince iyi bir AMC transferi yaptım zaten.Diego Souza da AMC yalnız ucuz unhappy ve oldukça iyi teşekkürler.(Hatta direk başlayacağım çalışmalara.). Ewoloyu da bulamadım.

Quote Originally Posted by tojourus View Post
    Seleznyov güzel biraz pahalı gibi ama bakıcam.Jimmy'i bulamadım?
    Dario güzel de AMC bendeki AMCler yeterli sezon bitince iyi bir AMC transferi yaptım zaten.Diego Souza da AMC yalnız ucuz unhappy ve oldukça iyi teşekkürler.(Hatta direk başlayacağım çalışmalara.). Ewoloyu da bulamadım.
    kusura bakma genelde hep böyle olur benim söylediğim adamlar çıkmaz ben large oynuyorum ve bir sürü milletten oyuncuları yüklüyorum
    Diego Souza süper bir oyuncudur kesin tavsiye ederim. Ayrıca Hernanes diye bir adam var iki yönlü süper kalite bir adam.

cruziero (yanlıs yazmış olabilirim) ramires biraz pahalı olabilir...bunun dışında italya ligin açıksa abdoulaye tine derim çok genç ama ilerde tam bir yıldız oluyor...tine yazarsan çıkar eğer italya ligi açıksa...forvet olarak lewandowskiyi şiddetle tavsiye edebilirim çok yetenekli bir oyuncu bunun dışında keirrison ve prudnikov bunlarda iyi tercih olabilir...

ŞAmpiyonlar Ligi'ndeki ikinci Panathikos maçı çok kötü olmuş ya, o maçtan puan çıkarabilmiş olsaydın zorlu grubu çok iyi tamamlayacakmışsın ama yinede çok güzel, seneye Avrupa'yı titretirsin, başarılar kariyerinde..

Rafael Carioca ya bakmalısın kesinlikle

Transferlere bakacağım şimdi en iyisi kalanını yazayım da sezon sonu yaptığım transfleri görün.

Ali Sami Yen'deki Gaziantepspor Maçı:

Deplasmandaki Kayserispor Maçı:,

Bu maç iyi gidiyorduk aslında ama lanet olası Meira (kendisine laf yok tabii oyundakine) kırmızı kart gördü ve defans dağıldı!!! Defansın dağılmasıyla takım da dağıldı.

.............................

Deplasmandaki Trabzonspor Maçı:

Bu maça defanssız çıkacağız.Meira yok , Servet yok , Sabri yok.Şaka gibi birader ya bütün defanslar ceza almak için aynı maçı bulmuşlar.Neyse vereyim de sonucu kurtulayım:

Güzel başladık kötü bitirdik, golü ararken kalemizde gördük.. Hata bendeydi bu defansla çok fazla ofansif oynamamalıydım.

Son Olarak Derbi: Galatasaray v Fenerbahçe

Bu maç tüm ligin tesellisi gibi birşey oldu:

Golü erken yememize ramen yılmadık ve durumu berabere getirdik.Luganonun kırmızıyı yemesiyle Fenerbahçe'yi boğduk.

Evet malesef şampiyon olamadım. Ama bu kariyeri yazmamın nedeni ilk sezonun oldukça eğlenceli geçmesiydi.Çok zevk aldım bu kariyerden, maçlar hep güzel geçti.Şimdi puan durumunu yazıyorum.Şoke olabilirsiniz.Şampiyon olan takım son olarak Hacettepe ile oynuyordu ve evindeydi yenilseydi ya da berabere kalsaydı şampiyondum.Ama yendi.İşte o tablo:

Heyyy önümüzdeki sezon şampiyonlar ligi alışılagelmedik bir konuk ağırlayacak.
    Gençlerbirliği kalite ve bitiricilik (?) farkıyla şampiyonluğunu ilan etti.Şimdi şampiyonlar liginde evlerinde real madridden 2 yemişler :P.
    Türkiye Kupasını Fener aldı. (şükür)

A.C. Milan Ardayla ilgilenmeye başladı , transferlerin son gününde 24.500M YTL önerdi kabul etmedim.Arda unhappy oldu . Bayern Münih ise Meira'ya 10-15M YTL arası birşey önerdi onu da kabul etmedim.Arda'yı asla satmam zaten Meira da gayet iyi oynuyor ama yaşlandı 15-20M YTL arası gelirse belki kabul ederim.
    Bu arada Meira 31 yaşında ama tacklingi antrenmanda 18'e çıkmış? Decisions da artmış.
    Baros 20 saat Postiga ise 11 saat gol atamadı.

Gravesen'in Bayern Münih'e attığı gol Şampiyonlar Kupa'sının en iyi golü seçildi!
    Gençlerbirliği Teknik direktörü Mesut Bakkal en iyi menejer seçildi , Tancan Yılmaz ikinci (Ben oluyorum ) Aragones üçüncü oldu.

Yılın Takımına Galatasaraydan Arda , Mehmet Topuz ve Meira girdi.Sıralama şöyle:R.Carlos , Alex , Delgado , Meira , Topuz , Nalbantoğlu , Arda , Lugano , Peric , Guiza , Gökhan Ünal. Alex ve Delgado çok iyi rivalry olmasa alırım.
    Yılın Oyuncuları:
    1-Mehmet Topuz
    2-Arda
    3-Gökhan Gönül

Gökhan Ünal gol kralı oldu.Ben gol kralı olduğunu yeni gördüm aslında hemen listeme soktum.Postiga ve Baros ondan daha iyi ama nedense gol atamıyorlar.Postiganın her attığı direğe çarpıyo ???

Oyuncuların Lig Statları:

Büyük umutlarla transfer ettiğim Ronaldo 13 maçta 1 gol attı. :S 3 de asist yaptı.
    Baros 27 lig maçında 10 gol attı 3 asist yaptı o kadar kötü değil aslında ama ikinci yarıda iyi değildi.
    Mehmet Yıldız 19 maçta 2 gol (eh anasını (pardon) ) 3 asist
    Nonda 14 maçta 4 gol (penaltı da var) 2 asist
    Ümit Karan 4 maçta 2 gol (Nonda yerine oynatsaydım keşke aptallık ettim.)
    Helder Postiga 17 maç 5 gol 7 asist
    Arda 27 maç 3 gol 5 asist
    Topuz 23 maç 10 gol 5 asist (çoğu penaltı)
    Kewell 19 Maç 2 gol 1 asist
    Skjelbred 17 Maç 5 gol 2 asist
    Topal 19 Maç 3 gol 2 asist
    Gravesen 22 Maç 5 gol 3 asist
    Lincoln 6 Maç 2 gol 4 asist (4 4lük oyuncu ama sakatlandı.)
    Barış:12 Maç 2 asist 0 gol

Yeni sezon transferlerimi yazayım da tam olsun.

Gidenler çok anca takıma para kazandırıyoz. Neyse:

Gelenler:

Yeni sezonla sadece 3 ama yerinde transferle başladık.Bir tane de bedava transfer yaptım yarı arası gelecek.

De Sanctis gitti , favorisi Galatasaray ama adam gelmek istemiyor ???

Kaleci açığımızı Corinthias'tan gelen Julio Cesar adlı 24 yaşındaki genç oyuncuyla kapattık.Çok iyi değil ama ileride iyi bir oyuncu olacağından eminim.4.6M YTL'ye aldık ucuza geldi diyebilirim.En azından kaleci sorununu 6-8 yıllığına kaldırdık.Orkun ve Fırat yedek olacak.

Şimdi bir de forvet bulmam gerekiyordu.Lewandowskiyle başladım başkası aldı.Satılıklar listesine baktım.Luis Garcia vardı.Ama takım teklifimi kabul etmedi , başka alabilecek kişiler olduğundan olmadı.Sonra bakın kimi aldım:

Liverpool'ün handsome boyu. Marsilya'da bulunan Cisse mutsuzmuş, satılıkmış.Baktım çok yüksekti.Deniyeyim bakalım kira olcak mı diye.Yarın sezon yaptım düşük de bi ücret verdim.Bi baktım önce Marsilya sonra Cisse kabul etti! Şok oldum halbuki gözlemci bile göndermemiştim.İyi transfer oldu.

Herkesin bir yedeği var neden Skjelbred'in yok? İşte bir başka transfer:

Deniz Naki'yi de 8M YTL karşılığında renklerimize bağladık.Acaba Naki'yi forvet olarak mı yoksa ofansif orta saha olarak mı kullanmalıyım? Türk forvet sıkıntısı da yaşıyoruz.

Gidenler:

Ronaldo:Kurtulduk çok şükür.
    Aykut:2.8M YTL toplam 4M YTL'ye Cluj'a gitti.Pişman oldum ama öyle.

Serbest Kalanlar:

Hasan Şaş
    Ayhan Akman
    Halil İbrahim Yüksel
    Emre Aşık
    Ersel Çetinkaya
    İlker Cihan

Diğerleri:
    Ferdi -> 600K YTL Nec (Pişman oldum ucuza gitti orta bir oyuncuydu ama takımın kalitesini yükseltiyoruz )
    Barış -> Leverkusen 9.25M YTL (Forma şansı bulamayacağı için sattım.)
    Marcelo Carrusca -> 1.2M YTL (Gene ucuza gitti) karşılığında Gazi Antepspor'a satıldı.
    Sabri -> 3.6M YTL'ye Anderlecht'e satıldı.
    Yaser Yıldız -> 8M YTL'ye Bologna'ya satıldı.Daha da pahalıya okuturdum da transfer sezonu bitti. A.C. Milan bile ilgileniyordu bununla.
    Mehmet Güven:500K'ya Antepe kiralandı isterlerse üzerine para koyup satın alma hakkına sahipler.
    Zafer Sakar -> Darıcaya kiralandı.
    Özgürcan Özcan -> Kartalspor'a kiralandı.
    Semih Erdem -> Darıcaya kiralandı.
    Harun Temür -> Şekere kiralandı.
    Erhan Şentürk -> Güngören Bldspor'a kiralandı.
    Aytaç Akdağ -> Gazi Osmanpaşa'ya kiralandı.
    Mülayim Erdem -> Darıca'ya kiralandı.
    Murat Akça -> Kartalspor'a kiralandı.

Türk Takımlarına ucuzdan paylaştırılan ve sevaba girilen genç oyuncular ()

Anıl Karaer 200K - Sakaryaspor
    Can Cihan 90K - G.Osmanpaşa
    Uğur Erdoğan 95K - Adana Demirspor
    Serkan Aggez 35K - Y.Kırşehirspor
    Volkan Bekçi 60K - Giresunspor
    Serdar Kesçi 60K - Tokatspor
    Ferin Erkan 80K - Adana Demirspor
    Fırat Eray 50K - Fethiyespor
    Mehmet Düz 120K - Sakaryaspor
    Muhammed Ali 70K - Bugsas Spor

12.5M YTL kaybettim 24M YTL kazandım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sabri ve Barış'ı çok arayacaksın bak, söylemedi deme.

barışı keşke satmasaydın işini görürdü aslında...sabriyide sanki biraz ucuz satmış gibisin şuan bende fiyatı 10 trilyon rahat en az 12 13 trilyona satarımda sağ açık sorunu var cisseyi kiralık alman iyi olmuş oyuncunun özellikleri pek iyi değil...forvete adam alıcam diyosan international (ismi tam yazamamış olabilirim) takımından walter'ı önerebilirim genc yetenek...

Şimdi 3 forvetim var yedek olarak da Necati ve Mehmet Yıldız var tam verim almak için 3 forvete geçeceğim.

Sabri'nin yerini doldurmak için ondan daha iyi hem defans oyuncusu hem de sağ bek olan birini bedavadan transfer ettim.Aslında o kişiyi aldıktan sonra sabriye gerek görmedim.

Barış iyidi iyi şeyler yapabilirdi , lâkin sağda Mehmet Topuz solda Kewell her iki tarafta da oynayan Arda Turan var.Barış'a sıra gelmiyor ki?

doğrudur ama sakatlıklarıda göz önünde tutsaydın neyse olan olmuş artık umarım gerek duymazsın yeni sezonun ilk maçlarını sabırsızlıkla bekliyoruz

Hazırlık maçlarını yazmayacağım. (Çünkü düzenlemeyi unuttum "-_- 4 maç yapabildim.)

Şampiyonlar Ligi Ön Elemede Az Alkmaar ile eşleştim.

Ali Sami Yen'deki Az Alkmaar Maçı:

Sonunda gol atan bir forvet..İnş böyle devam eder.
    Bu arada bir eşleşme daha yapıldı.Kazanırsam Villarealle yapacağım.

Deplasmandaki Az Alkmaar Maçı:

Adamlar attı biz karşılık verdik.Durum 2-2 olunca galibiyet de para etmedi ve biz tur atladık.

Deplasmandaki Villareal Maçı:

Az maçlarından ziyade oynayıp da yenilen taraf biz olduk (zaten istatistiklerden bunu görmek çok kolay.) Servet ikram etti maçı.

Ali Sami Yen'deki Ankaraspor Maçı:

Lige tekrar son anda yırtmakla başladık.xD

Ali Sami Yen'deki Villareal Maçı:

Deplasmandaki maç gibi bastırdık ve Kewell'ın girdiği gibi golü atmasıyla üst tura çıktı.

Şampiyonlar Ligi Grubumuz:
    Chelsea
    Juventus
    Lokomotif Moskova
    Galatasaray

grup güçlü çıkmış yine ama bundaki faktör büyük ihtimalle 3. yada 4. torbadan girmen heralde...ama olsun bu sefer en azından 3. bitirirsin umarım

4.torbadan girdim ama 3.torbadan girsem üzülürdüm çünkü lokomotiv güçlü bir ekip değil.Juventus iyi oynamassa gruptan da çıkabilirim. (serie a'da sekizinciler ama daha 6 maç yapılmış.) Chelsea çok zor ama juventus o kadar değil her neyse en azından geçenkinden iyi grup.Bakıcaz.

Deplasmandaki Boluspor Maçı:

Meira habire kırmızı kart görüyor yaf.Az daha beraberlik oluyordu onlar da kırmızı gördü.

Ali Sami Yen'deki Belediyespor Maçı:

Bu maçı da öyle böyle aldık.

Deplasmandaki Fenerbahçe Derbisi:

Bu maçta hatamın bedelini ödedim.Son dakikalarda skoru korumak yerine golün peşine düştüm golü biz yedik.

Deplasmandaki Chelsea Maçı:

2 gol yiyince artık yapabileceğimiz birşey kalmadı diye atağı sonuna kadar çıkarmadım ve gol attık lakin adamlar topu habire defansın arkasına attı ve Drogba kaleciyle karşı karşıya kaldı böyle pozisyonlarla hat trick yaptı. ŞL'ye kötü başladık.

şu ana kadar baktıgım en güzel kariyer BJK başarılar bu arada takipcinim... (tabi sanada başarılar)

Ali Sami Yen'deki Kocaelispor Maçı:

Deplasmandaki Beşiktaş Derbisi:

Atamayana atarlar.

Ali Sami Yen'deki Juventus Maçı:

Her ne kadar UEFA'ya gidebilmek için iyi bir sonuç olsa da gruptan çıkma yolunda yediğimiz kötü bir darkbe.

Ali Sami Yen'deki Trabzon Maçı:

Deplasmandaki Gençlerbirliği Maçı:

Ne yapalım adamlar şampiyon.

Ali Sami Yen'deki Sivasspor Maçı:

Puan Durumu:
    İlk dokuz maçta gereksiz kayıplar vermedik ama Fenerbahçe'ye yenilmemiz iyi olmadı.ü

Ali Sami Yen'deki Logomotif Moskova Maçı:

Maç Öncesi:Kuşkusuz Şampiyonlar Ligi'nin en önemli maçı. Bu maçı alırsak üçüncü olma şansımız çok fazla olacak belki de gruptan da çıkabiliriz.

Rusları ezdik.

Puan Durumu:
    Chelsea 9
    Juventus 4
    Galatasaray 4
    Logomotif Moskova 0

Çıkabilirim bundan sonraki maçım tekrar Moskova'yla Chelsea Juventus'u gene yenip garantilerle evimde onlara karşı şansım olur olmassa biraz zor en son maçımda Juventus ile olacak.

Bu arada Gençlerbirliğinin grubu:
    1.Real Madrid 3 puan
    2.Gençlerbirliği 3 puan
    3.PSG 3 puan
    4.Zenit 3 puan

Komedi grup Keşke ben buraya düşseydim. :P

yeni sezona hızlıı başlamışsın

Quote Originally Posted by bizzy View Post
    doğrudur ama sakatlıklarıda göz önünde tutsaydın neyse olan olmuş artık umarım gerek duymazsın yeni sezonun ilk maçlarını sabırsızlıkla bekliyoruz
    3 tane kanat oyuncusu var biri sakatlansa biri gelir bir tane daha sakatlansa taktiği değiştirir Deniz Naki ile Skjelbred'i oynatırım aslında hala bile bayaa fazlalık var takımda.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada yeni kalecimiz

oldukça iyi
    Last edited by tojourus : 21.Haziran.2009 at 00:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri