Ali Sami Yen'deki Gaziantepspor Maçı:

Deplasmandaki Kayserispor Maçı:,

Bu maç iyi gidiyorduk aslında ama lanet olası Meira (kendisine laf yok tabii oyundakine) kırmızı kart gördü ve defans dağıldı!!! Defansın dağılmasıyla takım da dağıldı.

.............................

Deplasmandaki Trabzonspor Maçı:

Bu maça defanssız çıkacağız.Meira yok , Servet yok , Sabri yok.Şaka gibi birader ya bütün defanslar ceza almak için aynı maçı bulmuşlar.Neyse vereyim de sonucu kurtulayım:

Güzel başladık kötü bitirdik, golü ararken kalemizde gördük.. Hata bendeydi bu defansla çok fazla ofansif oynamamalıydım.

Son Olarak Derbi: Galatasaray v Fenerbahçe

Bu maç tüm ligin tesellisi gibi birşey oldu:

Golü erken yememize ramen yılmadık ve durumu berabere getirdik.Luganonun kırmızıyı yemesiyle Fenerbahçe'yi boğduk.

Evet malesef şampiyon olamadım. Ama bu kariyeri yazmamın nedeni ilk sezonun oldukça eğlenceli geçmesiydi.Çok zevk aldım bu kariyerden, maçlar hep güzel geçti.Şimdi puan durumunu yazıyorum.Şoke olabilirsiniz.Şampiyon olan takım son olarak Hacettepe ile oynuyordu ve evindeydi yenilseydi ya da berabere kalsaydı şampiyondum.Ama yendi.İşte o tablo:

Heyyy önümüzdeki sezon şampiyonlar ligi alışılagelmedik bir konuk ağırlayacak.
Gençlerbirliği kalite ve bitiricilik (?) farkıyla şampiyonluğunu ilan etti.Şimdi şampiyonlar liginde evlerinde real madridden 2 yemişler :P.
Türkiye Kupasını Fener aldı. (şükür)

A.C. Milan Ardayla ilgilenmeye başladı , transferlerin son gününde 24.500M YTL önerdi kabul etmedim.Arda unhappy oldu . Bayern Münih ise Meira'ya 10-15M YTL arası birşey önerdi onu da kabul etmedim.Arda'yı asla satmam zaten Meira da gayet iyi oynuyor ama yaşlandı 15-20M YTL arası gelirse belki kabul ederim.
Bu arada Meira 31 yaşında ama tacklingi antrenmanda 18'e çıkmış? Decisions da artmış.
Baros 20 saat Postiga ise 11 saat gol atamadı.

Gravesen'in Bayern Münih'e attığı gol Şampiyonlar Kupa'sının en iyi golü seçildi!
Gençlerbirliği Teknik direktörü Mesut Bakkal en iyi menejer seçildi , Tancan Yılmaz ikinci (Ben oluyorum ) Aragones üçüncü oldu.

Yılın Takımına Galatasaraydan Arda , Mehmet Topuz ve Meira girdi.Sıralama şöyle:R.Carlos , Alex , Delgado , Meira , Topuz , Nalbantoğlu , Arda , Lugano , Peric , Guiza , Gökhan Ünal. Alex ve Delgado çok iyi rivalry olmasa alırım.
Yılın Oyuncuları:
1-Mehmet Topuz
2-Arda
3-Gökhan Gönül

Gökhan Ünal gol kralı oldu.Ben gol kralı olduğunu yeni gördüm aslında hemen listeme soktum.Postiga ve Baros ondan daha iyi ama nedense gol atamıyorlar.Postiganın her attığı direğe çarpıyo ???

Oyuncuların Lig Statları:

Büyük umutlarla transfer ettiğim Ronaldo 13 maçta 1 gol attı. :S 3 de asist yaptı.
Baros 27 lig maçında 10 gol attı 3 asist yaptı o kadar kötü değil aslında ama ikinci yarıda iyi değildi.
Mehmet Yıldız 19 maçta 2 gol (eh anasını (pardon) ) 3 asist
Nonda 14 maçta 4 gol (penaltı da var) 2 asist
Ümit Karan 4 maçta 2 gol (Nonda yerine oynatsaydım keşke aptallık ettim.)
Helder Postiga 17 maç 5 gol 7 asist
Arda 27 maç 3 gol 5 asist
Topuz 23 maç 10 gol 5 asist (çoğu penaltı)
Kewell 19 Maç 2 gol 1 asist
Skjelbred 17 Maç 5 gol 2 asist
Topal 19 Maç 3 gol 2 asist
Gravesen 22 Maç 5 gol 3 asist
Lincoln 6 Maç 2 gol 4 asist (4 4lük oyuncu ama sakatlandı.)
Barış:12 Maç 2 asist 0 gol