Yeni sezon transferlerimi yazayım da tam olsun.
Gidenler çok anca takıma para kazandırıyoz.Neyse:
Gelenler:
Yeni sezonla sadece 3 ama yerinde transferle başladık.Bir tane de bedava transfer yaptım yarı arası gelecek.
De Sanctis gitti , favorisi Galatasaray ama adam gelmek istemiyor ???
Kaleci açığımızı Corinthias'tan gelen Julio Cesar adlı 24 yaşındaki genç oyuncuyla kapattık.Çok iyi değil ama ileride iyi bir oyuncu olacağından eminim.4.6M YTL'ye aldık ucuza geldi diyebilirim.En azından kaleci sorununu 6-8 yıllığına kaldırdık.Orkun ve Fırat yedek olacak.
Şimdi bir de forvet bulmam gerekiyordu.Lewandowskiyle başladım başkası aldı.Satılıklar listesine baktım.Luis Garcia vardı.Ama takım teklifimi kabul etmedi , başka alabilecek kişiler olduğundan olmadı.Sonra bakın kimi aldım:
Liverpool'ün handsome boyu.Marsilya'da bulunan Cisse mutsuzmuş, satılıkmış.Baktım çok yüksekti.Deniyeyim bakalım kira olcak mı diye.Yarın sezon yaptım düşük de bi ücret verdim.Bi baktım önce Marsilya sonra Cisse kabul etti! Şok oldum halbuki gözlemci bile göndermemiştim.İyi transfer oldu.
Herkesin bir yedeği var neden Skjelbred'in yok? İşte bir başka transfer:
Deniz Naki'yi de 8M YTL karşılığında renklerimize bağladık.Acaba Naki'yi forvet olarak mı yoksa ofansif orta saha olarak mı kullanmalıyım? Türk forvet sıkıntısı da yaşıyoruz.
Gidenler:
Ronaldo:Kurtulduk çok şükür.
Aykut:2.8M YTL toplam 4M YTL'ye Cluj'a gitti.Pişman oldum ama öyle.
Serbest Kalanlar:
Hasan Şaş
Ayhan Akman
Halil İbrahim Yüksel
Emre Aşık
Ersel Çetinkaya
İlker Cihan
Diğerleri:
Ferdi -> 600K YTL Nec (Pişman oldum ucuza gitti orta bir oyuncuydu ama takımın kalitesini yükseltiyoruz)
Barış -> Leverkusen 9.25M YTL (Forma şansı bulamayacağı için sattım.)
Marcelo Carrusca -> 1.2M YTL (Gene ucuza gitti) karşılığında Gazi Antepspor'a satıldı.
Sabri -> 3.6M YTL'ye Anderlecht'e satıldı.
Yaser Yıldız -> 8M YTL'ye Bologna'ya satıldı.Daha da pahalıya okuturdum da transfer sezonu bitti.A.C. Milan bile ilgileniyordu bununla.
Mehmet Güven:500K'ya Antepe kiralandı isterlerse üzerine para koyup satın alma hakkına sahipler.
Zafer Sakar -> Darıcaya kiralandı.
Özgürcan Özcan -> Kartalspor'a kiralandı.
Semih Erdem -> Darıcaya kiralandı.
Harun Temür -> Şekere kiralandı.
Erhan Şentürk -> Güngören Bldspor'a kiralandı.
Aytaç Akdağ -> Gazi Osmanpaşa'ya kiralandı.
Mülayim Erdem -> Darıca'ya kiralandı.
Murat Akça -> Kartalspor'a kiralandı.
Türk Takımlarına ucuzdan paylaştırılan ve sevaba girilen genç oyuncular ()
Anıl Karaer 200K - Sakaryaspor
Can Cihan 90K - G.Osmanpaşa
Uğur Erdoğan 95K - Adana Demirspor
Serkan Aggez 35K - Y.Kırşehirspor
Volkan Bekçi 60K - Giresunspor
Serdar Kesçi 60K - Tokatspor
Ferin Erkan 80K - Adana Demirspor
Fırat Eray 50K - Fethiyespor
Mehmet Düz 120K - Sakaryaspor
Muhammed Ali 70K - Bugsas Spor
12.5M YTL kaybettim 24M YTL kazandım.![]()