1 ile 30 arası toplam 185 sonuç

Konu: Maceraya Devam - Galatasaray&Fildişi Sahilleri [3.Sezon]

Hybrid View

doğrudur ama sakatlıklarıda göz önünde tutsaydın neyse olan olmuş artık umarım gerek duymazsın yeni sezonun ilk maçlarını sabırsızlıkla bekliyoruz

Quote Originally Posted by bizzy View Post
    doğrudur ama sakatlıklarıda göz önünde tutsaydın neyse olan olmuş artık umarım gerek duymazsın yeni sezonun ilk maçlarını sabırsızlıkla bekliyoruz
    3 tane kanat oyuncusu var biri sakatlansa biri gelir bir tane daha sakatlansa taktiği değiştirir Deniz Naki ile Skjelbred'i oynatırım aslında hala bile bayaa fazlalık var takımda.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada yeni kalecimiz

oldukça iyi
    Last edited by tojourus : 21.Haziran.2009 at 00:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Deplasmandaki Altay Maçı:

Topuz the penalty master.

Fortis Türkiye Kupası Ali Sami Yen'deki Denizlisipr Maçı:

Topuz'un gollerini görmeliydiniz.Biri çok uzaktan süper bir vuruş diğer harika bir frikik golü.Necati de iyi gidiyo.

Deplasmandaki Lokomotif Moskova Maçı:
    Maç Öncesi:Kalan en önemli maç.Moskova'nın adamlarına baktım hepsinin kondisyon yüz T_T

Off bi Fenerbahçe/Panathinaikos vakası daha.İyi gidiyorduk ama gruptan çıkmamız için maçı almam gerekiyordu ben de atağı bastım ama golü onlar attı kaldık ortada.

Ali Sami Yen'deki Çaykur Rizespor Maçı:

Fortis Türkiye Kupası Deplasmandaki Sivasspor Maçı:

Çok iyi onyadık, adamlar bir ara çevirecek oldular ama tekrar çevirdiler. :lol:
    Ama kötü haber:Arda 2 aylığına sahalara veda etti.

Deplasmandaki Gaziantepspor Maçı:

Cisse'nin , Postiga'nın , Baroş'un , Nonda'nın yapamadığını Necati yapıyo, helal olsun.

Ali Sami Yen'deki Chelsea Maçı:

Biz oynadık, onlar kazandı bir de üzerine dalga geçtiler.

Puan Durumu:
    Chelsea: 12 puan - Tur Atladı
    Juventus: 8 puan - Tur Atladı
    Galatasaray - 4 puan
    Lokomotif Moskova - 4 puan

Mesaj Yetkileri