Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 175 sonuç

Konu: Menajer FTH [Kariyerde 5. Sezon] [Roma&Rusya]

TSL 23. Hafta Müsabakası: Galatasaray-Fenerbahçe

İki derbi üst üste geldi. Fenerbahçe'nin bu iki maçlardan alacağı netice üzerine otoriteler Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalini belirleyeceklerini söyledi. Hafta içinde Beşiktaş ile Türkiye Kupası'nda karşılaşıp rakibini 1-0 yenmişti Fenerbahçe.

Gerçekten soğuk duş etkisi... Son vuruşlarda daha şanslı taraf ve bu gece futbol şansına sahip ekip bizdik. GS-FB derbilerinde oyundan ziyade skorlar mühimdir

TSL 24. Hafta Müsabakası: Fenerbahçe-Gaziantepspor

Haftalardır suskun ve sakin olan Alex bu hafta kendini gösterdi ve birbirinden şık iki gole imza atarak takımına üç puan getiren isim oldu. Kendisi duymasın satmayı düşünüyorum

Birde puan tablosuna göz atalım:

Bugünlük bu kadar, güzel bir gün geçti yarın ligi tamamlayıp yeni sezon hedeflerini, yol haritasını, ihtiyaçları belirleyeceğim.

Herkese iyi hayırlı geceler

sakary Ali Misafir

son zamanlardaki formun ile şampiyonluk gelir gibi duruyor

TSL 25. Hafta Müsabakası: Ankaragücü-Fenerbahçe

Galibiyet serisi devam ediyor. Kilidi yine bir duran top organizasyonuyla savunma oyuncumuz Lugano açtı.

Milli Takımımız İspanya'yı İspanya'da devirmeyi başardı

İspanya Milli Takımıda, Mili Takımımıza aynı tarifeyi uyguluyor

Takımımla sözleşmemi tazeledim. 2 yıllığına yaklaşık 4 milyon Euro'ya imza attım, aslında 4.8 milyon Euro istedim Azizim vermedi

TSL 26. Hafta Müsabakası: Fenerbahçe-Kayserispor

Takımımız şampiyonluğa dolu dizgin koşuyor. Lugano yine sahnede, Edu'dan işi devraldı.

Flaş Haber: Galatasaray finansal krizin eşiğinde!

Tüm dünyayı esir altına alan küresel kriz Türk takımlarımızdan Galatasaray'ı da sarsıyor.

Galatasaray'ın gözde futbolcularına nice teklifler geleceği düşünülüyor.

O kadarda iyileştirme yaptık, yaklaşık 40 milyon Euroluk sadece transfer bütçesi vardı. Bende şok etkisi yarattı bu kriz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

başarılar...
    ligi alırsın ama cl performansı hayal kırıklıgı

TSL 27. Hafta Müsabakası: Ankaraspor-Fenerbahçe

TSL 28. Hafta Müsabakası: Fenerbahçe-Kocaelispor

Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Müsabakası: Beşiktaş-Fenerbahçe

Özlemi dindirmeye az kaldı

İlk maçı 1-0 kazanan takımımız İnönü'den 0-0 beraberlik çıkarmayı başararak finale yükseldi.

Finaldeki rakip Galatasaray oldu.

TSL 29. Hafta Müsabakası: Konyaspor-Fenerbahçe

Ensemizde bulunan Trabzonspor farkı 2 indirmiş oldu Fenerbahçemizin Konya deplasmanından 2 puan kayıpla dönmesiyle...

Yılın ödülleri oylaması için oylarımı kullandım. Oyları ortalama puanlara göre verdim.

TSL 30. Hafta Müsabakası: Fenerbahçe-Beşiktaş

Çok kritik bir hafta, otoriteler bu maçı şampiyonluk maçı olarak yorumladı.

Maçta daha 15. dakika idi Emre Belezoğlu sakatlandı ancak yerine geçen Deniz güzel futboluyla alkış topladı.

Maç öncesi hafif sakatlığı bulunan Tuncay riske edilmedi. Tuncay'ın yerine uzun zamandır forma şansı bulamayan Uğur Boral oynadı ve ilk golümüze imza attı. İkinci golden önce bir golümüz ofsayt gerekçesiyle verilmezken 2 dakika sonra Nihat 2. golümüzü kaydetti.

Beşiktaş son vuruşlarda etkisiz olsada futboluyla göz kamaştırdı.

30. haftasını geride bıraktığımız Turkcell Süper Ligi'nde birde puan tablosuna göz atalım:

Last edited by fthz : 20.Haziran.2009 at 16:46 Reason: Türkiye Kupası bilgi eklemesi ve lig tablosu

TSL 31. Hafta Müsabakası: Hacettepe-Fenerbahçe

Bir sürpriz haftası daha... Hemde Trabzonspor'da galip geldi ve puanlar eşitlendi, ikili averaj bizden yana. Çok heyecanlı 3 hafta geçireceğiz. Galatasaray ise pusuda 3 puan geriden takip ediyor. 4. Beşiktaş ise en yakın rakibinden 10 puan geride. Şampiyonluk yarışı Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray arasında...

Düşme hattında ise iki Ankara ekibi zor durumda. Hacettepe bu hafta bizden puan kopartarak kara geçti ve Antalya ile Konyaspor'u yakaladı. Bu üç ekipden ikisi küme düşecek. 6 puan geriye düşen Gençlerbirliği için mucize gerekli yorumları ağırlık kazandı, 16 puanla son sırada yer alıyor.

Biz kendi programımıza dönersek önümüzde final var. Türkiye Kupası'nda yine finaldeyiz, kupaya yakınız. Acaba özlem bitecek mi yoksa hüsran kapımızdan ayrılmayacak mı?

Maç başlasın...

Türkiye Kupası final müsabakası

Fenerbahçe: 0-1 :Galatasaray (İlk yarı skoru)
    Last edited by fthz : 20.Haziran.2009 at 18:12 Reason: skor güncelleme

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Kupada pek umutlanma fakat ligi alırsın tabiki kupa da sorun sen değil fener in makus talihi ama kupayı alıp efsanede olabilirsin topla çok oynuyorsun fakat goller az gelmiş buna da dikkat et istersen
    Football is simple,but Football Manager is not

gs bırakmıcak gibi kupayı 26 yıl olucak 27 gibi duruyor ama belli olmaz

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    başarılar...
    ligi alırsın ama cl performansı hayal kırıklıgı
    Teşekkürler, seneye çıtayı yükseklere taşayacağız

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Kupada pek umutlanma fakat ligi alırsın tabiki kupa da sorun sen değil fener in makus talihi ama kupayı alıp efsanede olabilirsin topla çok oynuyorsun fakat goller az gelmiş buna da dikkat et istersen
    Bununda sebebi tek forvetli sisteme bağlıyorum gol sıkıntısını özellikle ligin bu haftalarında yaşamak çok geriyor menejeri

Kupa finali neticelendi

Türkiye Kupası Finali: Fenerbahçe - Galatasaray

Edu geri döndü

ooo hadi iyisin hasreti dindirdin ikinci yarıdaki taktiksel değişiklikler galibiyeti getirmiş tebrikler darısı şampiyonlar ligine

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Edu'yu 11-12 milyon a satman lazım bence.

Yerine öneri olarak servet ya da gökhan zan gibi bi adam al.
    Şu anda 3. sezondayım,ilk 10 haftada en fazla gol atan iki oyuncum lugano ve servet.

Korner kullanmayı bilen bi oyuncun illa ki vardır

Quote Originally Posted by bizzy View Post
    ooo hadi iyisin hasreti dindirdin ikinci yarıdaki taktiksel değişiklikler galibiyeti getirmiş tebrikler darısı şampiyonlar ligine
    Sanalda olsa Türkiye Kupası'nı görebilmek harika bir duygu anlatamam
    Teşekkürler, Avrupa'yı da dize getireceğim şüpheniz olmasın coşuyorum yavaş yavaş

Quote Originally Posted by magirus View Post
    Edu'yu 11-12 milyon a satman lazım bence.

Yerine öneri olarak servet ya da gökhan zan gibi bi adam al.
    Şu anda 3. sezondayım,ilk 10 haftada en fazla gol atan iki oyuncum lugano ve servet.

Korner kullanmayı bilen bi oyuncun illa ki vardır
    Sezon sonu birçok ismi satmayı düşünüyorum, özellikle yabancıları yenileyeceğim. Pazarlık gücüm azdır hayırlısı bakalım nasıl kabul ettireceğim

Bu sene duran toplarla nice puanlar kazanırken Edu&Lugano ikilisi gol rekoru kıracak nasıl iştir çözemedim

Şimdi şampiyonluk için kalan 3 maçı tamamlayayım

TSL 32. Hafta Müsabakası: İstanbul Büyükşehir B.-Fenerbahçe

Karşılıklı penaltılar ve 81'de gelen rahatlık...

TSL 33. Hafta Müsabakası: Fenerbahçe-Gençlerbirliği

Gençlerbirliği'nin geçen hafta küme düşmesi kesinleşmişti, bu maç onlar için sadece prestij maçı idi. Bol pozisyon bulmamıza rağmen maçı tek golle kazanabilmek kaybedilmeyen puanlar için sevindirici; gol sıkıntısı açısından düşündürücü

Her şeye rağmen moralimizi bozmuyoruz çünkü bu hafta Trabzonspor puan kaybetti ve son haftaya 2 puan önde giriyoruz. Buna ek olarak Trabzonspor'la aramızdaki ikili averajda bizden yana

Sıfır çektiğimiz ligde final müsabakası oynandı:

TSL 34. Hafta Müsabakası: Bursaspor-Fenerbahçe

Türkiye Ligi'nde mutlu sona ulaşıyoruz, hadi şimdi şampiyonluk kutlamalarına

Last edited by fthz : 21.Haziran.2009 at 02:02 Reason: lig tablosu

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

tebrikler devamını dilerim

Yılın ödülleride sahiplerini buldu.

Bende yılın menejeri seçilmekten çok mutlu oldum

Bu istatistiklerde takım içindeki oyuncuların istatistik bilgileri

Quote Originally Posted by steal View Post
    tebrikler devamını dilerim
    Hedefler büyük yola devam, Avrupa'da bir kupa; bir derken iki olur, iki derken üç olur olur olur

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

tek dilegimizde bu zaten abi zevkle takip ediyorum kariyerini fenerbahcemizin zaferleri neselendiriyor beni

tebrik ederim ligte ipi göğüslemişsin sıra geldi avrupaya bakalım...valla böle sizin bu kariyerleri yayınlamanızı görünce benimde bi kariyer yazasım geliyor insanı özendiriyorsunuz

Hakikaten senin niye bir kariyerin yok neden bizi mahrum bırakıyorsun

Teşekkür ederim arkadaşlar, inşallah görsel olarakta metin olarakta daha zenginleştireceğim yeni sezonda kariyeri ve tabi başarıları birlikte yaşayacağız

Fransa Ligue 1 Orange takımlarından Nantes, Fenerbahçemizin pilot takımı oldu.

Takımımız kötü bir Avrupa macerası yaşasada Avrupa'daki yükselişine devam ediyor.

Yeni sezon için gelen/giden isimleri konuşmadan önce lig özetini konuşalım.

TSL'de en iyi kulüp Kocaelispor seçildi

Last edited by fthz : 21.Haziran.2009 at 03:20 Reason: metin&görsel

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Çifte kupa iyi olmuş Şl biraz kötü bir imaj oluşturmuştu kupa attı o imajı üzerinden Beklenenin üzerinde bir performans gösterdiği için seçilmiştir Kocaeli.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

50 puanla 7. bitirmiş, haklı bu FM yıllar sonra yaşayabildik kupa sefasını ŞL'de neymiş

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

yeni sezonda basarılar transferleri bekliyoruz

Transfer sezonunda GS'nin kriz içinde olmasını değerlendireceğiz

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

tamam abi ama qazla meraklandırma bizi

ardayı almanı tavsiye ederim

Giden Futbolcular

Deivid de Souza (Bedelsiz olarak Porto'ya imza attı.)
    Can Arat (Bedelsiz olarak Orduspor'a imza attı.)
    Gökhan Emreciksin (1.6 milyon Euro'ya Shaktar Donetks'e transfer oldu.)
    Mateja Kezman (Bir sezon kiralık olarak formasını giydiği PSG'ye 2.5 milyon Euro'ya transfer oldu.)
    Angel Ferez (Kaleci antrenörümüz Fenerbahçe'ye ödenmek suretiyle 1.1 milyon Euro tazminat karşılığında R. Sociedad'a imza attı.)
    Nuri Şahin (5 milyon Euro + sonraki transferden pay %10 karşılığı Sevilla'ya bonservisi verildi. 5 milyon Euro'dan da biz Dortmund'a ödeme yaptık.)
    Colin Kazım (2.1 milyon eure peşin+ 6 ay vade 3.2 milyon Euro ve sonraki satıştan %20 pay ile bonservisi İngiltere ekiplerinden Hull'a verildi.)

Kiralık Gidenler ve opsiyonları:
    Mert Günok (Gaziosmanpaşa - sadece sezon sonuna dek kiralama)
    Önder Turacı (Pilot takım Nantes)
    Alex de Souza (Milan - 500 bin + 2.3 milyon Euro opsiyonu ile)

Gelen Futbolcular

Arda Turan

Finansal kriz içinde olan Galatasaray'a bir yardımımız dokunsun istedik ve Arda için 5.5 Milyon Euro önerdik.

Per Ciljan Skjelbred

Skjelbred uzun pazarlıkla sonucunda kulüp ikna edilerek bonservisi 7.5 milyon Euro karşılığında alındı. Fenerbahçemize hayırlı olsun

Transferde sıcak gelişmeler olacak. Takıma Arda'yı neden aldım bende kendime anlam veremedim ama biri kaliteli yabancı diğeri genç yetenek 2 amc mevkine transfer gerçekleştireceğim.

Bu arada bir gelişme daha; Gonzalo Higuain kendisine gelen sözleşmelerden İnter'in teklifini kabul etti. Higuain'e İnter ve Fenerbahçemizin dışında talip olan ekipler arasında Chelsea, Roma, Arsenal, Barcelona ve Liverpool gibi ekiplerde vardı. İnter, R. Madrid'e 9.75 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

Transfer haberi yine gelmeye devam edecek biz şimdi ilk hazırlık maçımızın detaylarına geçelim:

Bu maçta uygulanan taktik:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=76698

Sonuç:

Last edited by fthz : 21.Haziran.2009 at 05:59 Reason: Kaleci antrenörü ve Nuri Şahin-Kazım

taktik çok ilginç geldi uygulama bence kaleyi bulan şutlarda bir kıtlık var anlaşılan

Evet Fenerbahçe'de tutmadı o taktik, serdarkmare arkadaşın paylaşımı Liverpool ile güzel sonuçlara imza atmış ama ben ilk hazırlık maçımdaki tablodan sonra devam riskini göze alamayacağım

2009-2010 Sezonu Başlıyor

Hazırlık Maçlarımız

Sadece 3 tanecik Eski FM serisinde bolca hazırlık maçı teklifi geliyordu ama şimdi gelmedi açıkta kaldım, birkaç tane talepte bulundum yapmadılar.

Bordeaux maçını konuşmuştuk bir iki mesaj önce. Karşıyaka ve Gençlerbirliği maçları ise sadece takım ısınsın diye uyguladık. Sezona başlangıcımız merak içinde...

Şu ana kadar gerçekleşen transferler ise:

*Nantes ve Kasımpaşaspor, Fenerbahçemizin pilot takımlarıdır.

2009-2010 Süper Kupa

2008-09 sezonunda Fenerbahçemiz hem Türkiye Kupası'nı kazanandı hemde Turkcell Süper Lig şampiyonu. Süper Kupa'da rakibimiz Türkiye Kupası finalisti Galatasaray'dı.

Şu ana kadar çıktığım tüm GS derbilerinde üstün olan taraf Galatasaray ama kazanan bizdik, değişen bir şey olmadı

2009 - 2010
    TURKCELL SÜPER LİG

2009-2010 Fenerbahçemizin lig fikstürü

Geçen senenin kendinden beklenin fazlasını veren Kocaelispor ve ardından üst üste derbi maçları. Sezon açılışı sıkıntılı olabilir.

TSL 1. Hafta: Fenerbahçe-Kocaelispor

2008-09 sezonu şampiyonu Fenerbahçemiz yeni sezon açılışını görkemli bir futbolla açtı. 90 dakika rakibine göz açtırmayan ekibimiz Kocaelispor engelini 2 golle aştı. Rakip takım Kocaelispor Fenerbahçemiz karşısında tek ciddi pozisyonunu dakika 25 yakaladı ve golle sonuçlandırdı. Yeni transferlerden Skjelbred Fenerbahçe forması altında ilk resmi maçta golle tanıştı.

Maçta sakatlık yaşayan Tuncay Şanlı 4 hafta sahalarda uzak kalacak ve derbilerde takımını tribünden seyredebilecek.

2009-2010 Şampiyonlar Ligi

İşte grubumuz

Futbol otoriteleri grupda favori Milan ve Fenerbahçe olarak gösteriyor. Fenerbahçemizin W. Bremen ve Anderlecht'e üstünlük kuracağını grupdan çıkacak en yüksek ihtimalli takım olarak gösteriliyor.

Transfer:

Rodney Sneijder ve Thiago Alcantara'yı sezon sonuna dek kiraladık.
    Matias Fernandez ve De la Red içinse kulüplerle görüşmeler devam ediyor.

TSL 2. Hafta: Kayserispor-Fenerbahçe

Maça hızlı başlayıp ilk yarıyı rakibimize pozisyon vermeden 3-0 önde kapattık. Devre arası soyunma odasında futbolcularıma memnuniyetimi dile getirdim ancak takım ikinci yarıda gevşeklik göstererek sadece bir pozisyona girebildik. Kayserispor'un baskısına fazla direnemeyen takımımız peş peşe iki gol yedi. 71. dakikadan sonra ecel terleri döken savunmamız neyseki daha gol yemeden maçı tamamlayabildi.

Transfer

Uzun uğraş sonunda, transfer döneminin son gününde takımımıza çok faydası dokunacağını düşündüğümüz bir futbolcuyu, Matias Fernandez'i bonservisiyle aldık.

Toplamda 14 milyon Euro'ya bonserviste anlaşan yönetimimiz bu paranın 5.3 milyon eurosu peşin, 8.7 milyon Eurosunu 12 ay vade ile ödeyecek.

Oyuncunun kendisine ise senelik 1.9 milyon € (aylık 160000€), imza bedeli 450000€, maç başı 2900 €, gol primi 1800 €

De la Red transferinde ise kulübüyle 12 milyon €'ya anlaşılmış ancak futbolcunun kendisi gelmek istemediğinden bu transfer gerçekleştirilemedi. Bu sonuç itibariyle Fernandez'i bitirdik. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun.
    Last edited by fthz : 21.Haziran.2009 at 16:37 Reason: Fikstür değerlendirmesi

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

transferlerin az ama öz olmus guzel gidiyorsun basarılar

Evet fazla oyuncu barındırmayı sevmiyorum, devre arasına kadar böyle gidip yerli genç isimleri kadroya katacağım.

Transfer dönemi bitti, gelen/giden tablomuz:

Yönetim ilk etapda transfer için 11 milyon € ayırmıştı, ilerleyen günlerde bu rakamı 17 milyon €'ya çekti. Sattığımız ve kiraladığımız futbolculardanda 14 milyon € gelir elde ettik. Şu anda kulübümüzün 2.4 milyon € bütçesi kaldı.

Milli Maçlar

TSL 3. Hafta: Fenerbahçe-Beşiktaş

Büyük bir şokl başladı benim için bu maç. İlk yarı golümüze kadar 2 atağımız ilk yarı sonunda 4 atağımız var. İkinci yarı Beşiktaş'ı kalemize yaklaştırmazken 24 şut çekmişiz. Tabi bunların çoğu isabetsiz olunca 1 puanı zor kurtarmış olduk.

Şampiyonlar Ligi müsabakası geldi çattı.

ŞL 1. Hafta: Werder Bremen-Fenerbahçe

Maç Sonu

Şampiyonlar Ligi'nde tatktik tutmuyor bir şeyler oluyor takıma, ardı ardına yedik golleri müdahale bile edemedim. Beşiktaş maçında olduğu gibi toplu hucüma geçince rakibe üstünlük kurabildik ama bir tarihi GS ve Gaziantep maçı gibi olmadı

Akşama Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ile karşınızda olacağım, şimdi düğün zamanı
    Last edited by fthz : 21.Haziran.2009 at 17:43 Reason: son maçlar

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri