1 ile 30 arası toplam 185 sonuç

Konu: Maceraya Devam - Galatasaray&Fildişi Sahilleri [3.Sezon]

Hybrid View

topalı satıp yerine hemen iyi bir dmc alacaksın bence banega olabilir eğer valenciadan ayrılmadıysa...meiranın yerine sao paolodan miranda şiddetle tavsiye edebilirim çok kaliteli defans...arda için bişi diyemicem onun yeri doldurulamaz :P

(Maçları vericem de ŞL bölümünde rezil olcak . )

Topal'ı satmak istemiyorum.Çünkü çok iyi oynuyor.
    Takım kadrom böyle , bir bakar mısın ne yapsam?
    Kariyeri uzatacağım tatilde oynayacabileceğim kadar oynayacağım ve takımı kaliteli bir Avrupa takımı haline getirmek istiyorum.3 seçeneğim var.

1-Taktik (Taktiklerim ligde işe yarıyo ama dev Avrupa takımlarını bir türlü geçemeidm.)
    2-Genç oyuncular (Transferden kazandıklarımı bunun için kullanıcam artık yalnız bir sorum var, bissürü brezilyalı genç yetenek filan alsam , kadroya alınmazlarsa üzülürler mi?)
    3-Takımı daha kaliteli bir takıma çevirmek.

Şu ana kadar 3ü kullanıyordum ama işe yaramıyor.Aldığım forvetler gol atamıyor hala.Postiganın gol orucu 1000 dakika mı ne oldu. (Kontör gibi mübarek. ) Kullandığım taktikler aman aman sonuçlar getirmiyor.Sitede taktik aparatı gibi birşey vardı acaba o işe yarar mı? Takımım şu an şöyle:

Kaleci: Julio Cesar (İyi kaleci ama hatalar yapıyor bazen, potansiyeli yüksek.)
    Servet
    Meira
    Uğur Uçar (yerine birini getirdim)
    Hakan Balta
    Mehmet Topal
    Arda Turan
    Mehmet Topuz
    Skjelbred
    Postiga
    Baros

Transfer çalışmalarım:
    Biriki kişiyi daha listeme kattım.Sizinkilere bakmadım şimdi bakıcam.Bunlar:
    Marquinhos (Palmeiras) (22M YTL)
    Sergio Beltran (6.25M YTL)
    Freddy Adu (20.5M YTL) (Benfica)

Mevlütü Mehmet'le değişip üzerine para koyup almak istiyorum.Geçen yıl 33 maçta 24 gol 5 asist yapmış ama onun ligi yok.

Miranda iyi.Ama Meira'dan fazla farkı yok gibi.
    Servet'i satıp daha hızlı bir defans alabilirim.
    Bir de Gökhan Ünal'ı düşünüyorum.
    Banega hem pahalı hem Mehmet Topal ondan iyi (bence.)
    Rafael Carioca (DM) olan iyimiş onu almaya çalışabilirim Topal giderse.
    Ramires pahalı.
    Tine bulamadım.

Kewell'i satçam.Ama değeri düşmüş 1M YTL olmuş anlamı da kalmadı?
    Postigayı satıcam 1000 dakika gol atamayan forvet mi olur!?
    Mehmet Yıldız satıcam.Çoktan satıcaktım zaten de adam karar veremeden sezon bitti.
    Emre güngör satıcam.

Mesaj Yetkileri