-
22.Haziran.2009, 00:18
Bi gelişme daha:
Mevlüt'e 0K + Mehmet Yıldız + Emre Güngörü önermiştik.Ama Socheaux Emre Güngör ile anlaşma sağlayamamıştı.Şimdi Mehmet Yıldız + 4M Sterlin'e Socheaux'a tam dedirttik ve Mevlütle anlaşma sağlayabildik! Socheaux'un Mehmet Yıldızla anlaşma sağlamasını bekliyoruz.
@kral_67
33 yaşında orta saha oyuncusunu kimse istemez ben koç menejer filan yapmaya çalışıcam.
Edit:Kötü haber Mehmet yıldız Socheauxla anlaşamadı ve transfer yattı.
Elimde 4M Sterlin var hangi pozisyona adam alayım?
GK Julio Cesar , Orkun
DR Martin Jiranek , Uğur
DC Meira , Servet , Uğur
DL Hakan Balta , Alparslan
MC Skjelbred , Serkan Kurtuluş
DM Mehmet Topal , Meira
AMC Skjelbred , Deniz Naki , Oğuz Sabankay
AMR/L Topuz , Arda , Aydın
Forvetler:Necati , Baros , Beltran , Takahiro , Saviola , Mehmet Yıldız (gider ama bu)
Şu an bir eksiğim yokmuş gibi duruyo sadece MC bölümü zayıf zaten MC oynatmıyorum DM&AMC oynatıyorum.
Last edited by tojourus : 22.Haziran.2009 at 00:28
-
22.Haziran.2009, 00:55
-
22.Haziran.2009, 01:55
Evet arkadaşlar son 2 transfer haberini yayınlıyorum.
Mehmet Yıldız Ajaxta !
Galatasaray'da tam 22 lig maçında sadece 2 gol kaydedebilen ve 3 asist yapan talihsiz golcüye Ajax , Karlushe ve Galatasaray'ın oyuncularını birer birer toplayan Almanya şubesi Leverkusen talip oldu.Mehmet Ajax'ı seçti ve 2.6M Sterlin karşılığında tranfer tamamlandı.Yıldız geçen sezon Sivastan 2.1M Sterlin karşılığında gelmişti.Sivas'a 50K ödendi.
Veee şok transfer

Şoxta oynayıp Fransa'yı sallayan son 2 yılında çıktı 55 maçta tam 42!!! gol atan genç yıldız Mevlüt sonunda Galatasaray'a getirildi! Lâkin transfer çok pahalıya geldi , aslında daha iyi birini de alabilirdim ama hem genç hem bu kadar fazla gol atan hem de iyi bir pivot olan birini almak daha doğru geldi bana.
Hadi bakalım inşallah hayırlı olacak bu transfer. 
Çok fazla forvet oldu ama 3 forvet oynucam gene.Saviola (iyi oynamassa Baltier ya da Takahiro) Baros (aynı şey geçerli) , Mevlüt (aynı şey geçerli)
Son hali:

Edit:Saviola'yı UEFA'ya kaydedemiyorum!?
Last edited by tojourus : 22.Haziran.2009 at 02:19
Mesaj Yetkileri