1 ile 30 arası toplam 918 sonuç

Konu: Kayserispor Transfer Haberleri | Derley, Diego Lopes

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Arjantin'li Daniel Montenegro ismini, dün akşam Güntekin Onay ağzından kaçırdı sanırım Haberlerde görmemiştim hiç Kayseri ona 7 milyon € veya $ gibi birşey veriyomuş. Umarım gerçekleşirde büyük takımlar nasıl transfer yapılır görür.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Arjantin'li Daniel Montenegro ismini, dün akşam Güntekin Onay ağzından kaçırdı sanırım Haberlerde görmemiştim hiç Kayseri ona 7 milyon € veya $ gibi birşey veriyomuş. Umarım gerçekleşirde büyük takımlar nasıl transfer yapılır görür.
    Harbimi diyon abi ya bende hiç duymadım ama olursa manyak olur

Ömer Şişmanoğlu Kayserispor’da

Önceki gün Kayserispor Genel Menaceri Süleyman Hurma, “Almanya’da oynayan, ismini henüz açıklamak istemediğimiz gurbetçi bir forvet oyuncusunun işini bitirdik” açıklamasında bulunmuştu. Sarı-Kırmızılılar’ın her konuda anlaşmaya vardığı bu ismi FANATİK ortaya çıkardı: Ömer Şişmanoğlu. Almanya 2.Lig takımlarından Saint Pauli’de forma giyen 19 yaşındaki futbolcu, Ümit Milli Takımımız’da da oynuyor. 1.86 boyundaki oyuncu, hava toplarındaki hakimiyeti ve son vuruşlardaki etkinliği ile dikkat çekiyor. Öte yandan 26 Haziran’da topbaşı yapacak olan Kayserispor, daha sonra kamp için Hollanda’ya gidecek.

FANATİK

Fanatişkin bu haberi doğru snaırım bizde böyle duyumlar almıştık.Hayırlı olsun yine bir ümit milli bu gidişle ümit milli takım kayserispordan oluşacak

Mesaj Yetkileri