Originally Posted by
canalkan34
Süper gidiyorsun yalnız Volkan'dan çok iyi yararlanamamışsın 1 gol 2 assist onun için kötü ama Sercan coşmuş
Evet Can fakat Volkan'ın ortalaması çok iyi.Sercan gol kralı şu anda 

Originally Posted by
LinGoLn_10
Mesir Macunu yediriyorsun herhalde...

Olabilir futbolcular gizli gizli yiyorlar bende bunlar neden maça çıkacakları zaman yerinde duramıyorlar diyorum 

Originally Posted by
Togiii
İyi gidiyorsun Yunus 
Teşekkürler Tolga.

Originally Posted by
LastFighter
süper gidiyorsun

Teşekkür edrim.

Originally Posted by
Sergio_Aguero
Yunus mithiş gidiyosun ya helal valla devam böyle
Teşekkür ederim Deniz abi.

Originally Posted by
CaD0
Müthiş gidiyorsun, böyle devam edersen en azında 1 kupa bekliyorum senden.
Teşekkür ederim.Gerçekten bu gidişatla Ligi kazanacağımıza bende inanmaya başladım.
Türkcell Süper Lig 11.Hafta Denizlispor 0-2 Bursaspor
Maçın Yıldızı:Tadeu [7.5 puan] {6.8 km}
Güzel oyun,kaliteli futbol ve yabancılarımızla gelen sonuç.
Türkcell Süper Lig 12.Hafta Bursaspor 2-0 Trabzonspor
Maçın Yıldızı:Volkan Şen [7.9 puan] {9.7 km}
Bizim için çok ama çok zor bir maç oldu.Özellikle Kirita'nın kırmızı kartı bütün planlarımızı değiştirdi.Ama buna rağmen boyun eğmedik ve Trabzonspor'u yendik.Takımıma teşekkür ediyorum.
Türkcell Süper Lig 13.Hafta Bursaspor 3-0 Eskişehirspor
Maçın Yıldızı:Ysrael Zuniga [8.4 puan] {7.2 km}
Ligin az gol yiyen ekiplerinden olan Eskişehirspor'a 3 gol atarak rakibimizi bozguna uğrattık.
Türkcell Süper Lig 14.Hafta Hacettepe 1-4 Bursaspor
Maçın Yıldızı:Ysrael Zuniga [8.7 puan] {8.3 km}
Son haftalardaki forma oyuncumuz Zuniga'nın 2 golü,Ömer Erdoğan'ın 1 golü ve penaltıcımız İvankov'un
1 golüyle galip gelmesini bildik.Yalnız Hacettepe'de mükemmel bir oyun ortaya koydu onları da tebrik ederim.
Türkcell Süper Lig 14.Hafta Puan Durumu
Genel performansımızdan inanılmaz mutluyum.Fakat şu ana kadar sadece 1 kez büyük iş yaptık deplasmanda Beşiktaş'ı yendik.Diğerleri bence büyük iş değil çünkü zorlu maçların hepsiniz kendi sahamızda oynadık ligin 2.yarısı bizim için çok daha zorlu geçecek bundan eminim.