Sayfa 89 / 896 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon
2,641 ile 2,670 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Hem Daum'un hem diğer yabancı futbolcuların imza törenlerinde SADECE Aykut Kocaman olursa eğer, ona verilen yetkinin ne denli büyük olduğu gösterilmiş olur.

Transferde tabii ki yöneticilerin payı büyük ama Aykut Kocaman da görüşmelerde yer alıyormuş ve umuyorum ki imza törenlerinde yukarıda yazdığım şey olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İngiltere basınında yeralan iddialara göre Amerikalı stoper Oguchi Onyewu, Fenerbahçe'yle 3 yıllık sözleşme imzalamak üzere anlaştı.

Standard Liège'de forma giyen stoper Oguchi Onyewu'nun Fenerbahçe'yle anlaştığı öne sürüldü. Haziran ayı bitiminde Liège'le sözleşme süresi dolacak olan Amerikalı oyuncunun, sarı lacivertlilerle 3 yıllığına anlaştığı ifade edildi.

Sky Sports'ta yeralan haberde, geçtiğimiz haftalarda İngiltere'nin Birmingham takımıyla ciddi transfer görüşmeleri yapan futbolcunun, bu takımın transferi ertelemesinin ardından Fenerbahçe'nin teklifini daha çok ciddiye aldığı ve sonuçta da kararını Kanarya'dan yana verdiği ifade edildi.

Amerika Birleşik Devleti Millî Takımı'nda forma giyen Onyewu, Konfederasyon Kupası nedeniyle şu sıralarda Güney Afrika'da bulunuyor.

Lugano gibi golcü

Amerika'da yetiştikten sonra 2002 yılında geldiği Fransa'nın Metz takımında iki sezon forma giyen Onyewu, daha sonra Standard Liège'e transfer olmuştu. Liège formasıyla toplam 179 maça çıkan Onyewu, önceki sezon kiralık olarak oynadığı Newcastle United'laysa 11 kez şans buldu. Lugano gibi "golcü stoper" özelliği bulunan Onyewu, Liège formasıyla 16, bugüne dek 43 resmî maçta oynadığı ABD Millî Takımı formasıylaysa 5 gole imza attı.

Tam adı Oguchialu Chijioke Goma Lambu Onyewu olan 27 yaşındaki stoperin bir başka önemli özelliğiyse, çok uzun boylu olması. Onyewu'nun boyu, 1.96 santimetre!

Goal
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Bu habere çok sevindim. Umarım yalan değildir de gerçektir. Süper bir transfer olur.

Umarım doğrdur bu haber ya.Çok heyecanlandım şimdi bende.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kendini bulunmaz hint kumaşı sanan oyuncular çok yanıldıklarını görecekler. Aynısı Serdar'da olmuştu 1milyon 200bin € paraya imza atmadı gitti Kocaelispor'a 700bin €'ya şimdi anadolu futbolcusu olacak her yıl ordan oraya. Lugano'da 3,5 milyon euro'yu kolay kolay alamaz takımlardan.

Haydi inşallah doğrudur bu haber müthiş bir transfer olur Onyewu

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

İnanılmaz bir fiziği var Onyewu'nun. Müthiş transfer olur. Dün Amerika-Mısır maçı sonrası formasını çıkardı. Korkup televizyonu kapattım.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Lugano Fenerbahçe'de diğer oyunculara kıyasla parayı en çok hakeden oyunculardan birisi. Fakat asıl sorun takımda genel olarak maaşların yüksek olması. Pek sevmiyorum bu para muhabbetini, sonuçta yönetim bu gelir-gider dengesini en ince ayrıntısına kadar biliyor. Ancak Kaka gibi dünyanın en iyi oyuncuları sıralamasında ilk 5'te olan birisi Real Madrid gibi bir takımdan yılda 9 m € alıyor. Real Madrid'in gelirleri ile Fenerbahçe'nin gelirleri arasında büyük bir fark vardır diye düşünüyorum. Sonuçta La Liga dünyanın en iyi 3 liginden biri ve milyonlarca yabancı izleyicisi var. Her türlü reklam anlaşmalarından müthiş gelir elde ediyorlar. Ve öylesine büyük para havuzunda yüzen bir takım dünyanın en iyi oyuncusuna 9 m € verirken Lugano'nun (basında çıkan ) 4 m € istemesi pek normal değil. Sadece Lugano içinde değil. Deivid'in yıllık 3 m €'luk anlaşmayı imzaladığı söyleniyor, Selçuk için 2 m € gibi rakamlar dolaşıyor. Bu rakamları Avrupa'yla kıyaslarsak bizim takımlarımız oyunculara çok fazla para veriyor gibi geliyor bana.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Kendini bulunmaz hint kumaşı sanan oyuncular çok yanıldıklarını görecekler. Aynısı Serdar'da olmuştu 1milyon 200bin € paraya imza atmadı gitti Kocaelispor'a 700bin €'ya şimdi anadolu futbolcusu olacak her yıl ordan oraya. Lugano'da 3,5 milyon euro'yu kolay kolay alamaz takımlardan.
    İstediği para 4 yıl için 16 Milyon Euro.Bu gerçekten çok fazla.Sonuçta bu kulübün bir ücret politikası var ve para için Fenerbahçe'den gidenlerin hali ortada.İnat etmemesi lazım Lugano'nun artık.Fenerbahçe 2 yıllık sözleşme ve her yıl için 2 Milyon 750 bin Euro teklif etmiş sanırsam.

Lugano çok para istiyor hakkaten, aldığı para 1.2 milyon Dolar, şimdi 4 milyon Euro istiyor. Bu kadar zam niye? Tuncay ve Aurelio'ya dahi istedikleri parayı vermeyen yönetim, Lugano'ya da vermez ve yerine de futbolcu alır.

M.Topuz ve Deivid'e verilen paradan dolayı Volkan da zam istiyor söylentileri çıkıyor. Bence Volkan bu takımda en çok parayı hakedenlerden birisi. M.Topuz'a kaç veriliyorsa Volkan'a da o kadar verilmeli zira Volkan Fenerbahçeliliğiyle bilinen, gönüllerde taht kurmuş birisi. Umuyorum ona da hatrı sayılır bir para verilir.

Emre'ye verilen para da sorun olmuştu ilk geldiğinde. 3.5 milyon Euro alıyor sanırım ama sonuna kadar hakettiğini gösterdi bu sezon. Deivid'e bahsi geçen miktarlar veriliyorsa yazık, çünkü o parayı kesinlikle haketmiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Onyewu için bonservis ödenmeyecek olması güzel.
    (/s)

Fenerbahçe yönetimi 3 yıllık sözleşme,ilk yıl için 1.9 Milyon Euro sonraki her yıl için 100 bin Euro artış teklif etmiş Volkan'a.Volkan da Deivid'in aldığı yıllık 3 Milyon Euro'Luk ücreti istemiş.Adam haklı.Milli Takım kalecisi,Fenerbahçe'nin değişmez emektarlarından ve herşeyden önce Fenerbahçeli.Bence Deivid'e 3 Milyon Euro verileceğine Volkan'a verilsin daha iyi

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Fenerbahçe yönetimi 3 yıllık sözleşme,ilk yıl için 1.9 Milyon Euro sonraki her yıl için 100 bin Euro artış teklif etmiş Volkan'a.Volkan da Deivid'in aldığı yıllık 3 Milyon Euro'Luk ücreti istemiş.Adam haklı.Milli Takım kalecisi,Fenerbahçe'nin değişmez emektarlarından ve herşeyden önce Fenerbahçeli.Bence Deivid'e 3 Milyon Euro verileceğine Volkan'a verilsin daha iyi

Deivid 2.4 milyon € alıyor yönetim 1.750 milyon € yapmış sonra 1.9 Milyon € 'ya çıkarmış simdi 100 bin € artış yapmış senin dediğin gibi . Simdi de Daum'u bekleyip Daum'La görüşüp karar vericekmiş.

Default Poulsen Transferinde Ilginç Gelişme!

Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak için uğraştığı Juventus’un Danimarkalı ön liberosu Poulsen’in transferi çıkmaza girdi!..

Sarı lacivertli yönetimin Juventus ile anlaşmasına rağmen Fenerbahçe’ye gelmemekte direnen Poulsen’in Juventus’tan ayrılmaya niyeti yok!..

Lig TV’de yayınlanan Futbol Gündemi programına katılan Lig TV İtalya Temsilcisi Dündar Keşaplı, Poulsen’in transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı!.. Danimarkalı futbolcunun avukatı Joern Bonnesen ile konuşan Keşaplı, “Bonnesen net olarak Poulsen’in Juventus’tan ayrılmayacağını söyledi. Danimarkalı futbolcunun Juvenstus’tan ayrılmaya niyeti yok” dedi.

Dündar Keşaplı, Danimarkalı ön liberonun sol ayağından yaşadığı sakatlıktan dolayı geçen sezon verimli olamadığını ve bu sezon da forma girmesinin zor olduğunu vurgularken, “Bana göre Poulsen sayfası kapanmıştır. Sakatlığı süren bu futbolcunun Fenerbahçe’ye faydalı olamayacağını düşünüyorum. Dolayısıyla verilecek paranın boşa gitme riski var” diye konuştu.

Poulsen’i isteyen Hamburg’un da Juventus ile bonservis ücretinde anlaşamadığı ve bu transferin de yattığı öğrenildi.

Maraton

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Benim sevindiğim olay Aziz başkanın Figerle arasının açılması, bir TV programında Figer'e çok güvendiğini söylemişti.
    yaw menejere güvenilir mi hiç, hele ki Figer gibi bi kurda.

Ben Edu'yu Lugano'dan daha çok beğenirim, daha hızlı ve hava toplarında daha başarılı ama Lugano'da hamleli bi oyuncu. Forvete kaleye yüzünü döndürmeden alır topu, açıkçası bizim tandemden memnundum ben, zaten 2008'de şampiyonlar liginde çeyrek final oynamamızda defans hattının başarısı yadsınamaz. Lugano'nun yerine Bilica ne kadar başarılı olur tartışılır ama Lugano'nun Fenerdeki ilk sene performansından çok daha başarılı olacağına eminim.
    Bekleyip görecez Daum kimi tercih edecek, kim kalacak da başarılı olacak..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by tarikko View Post

Dündar Keşaplı, Danimarkalı ön liberonun sol ayağından yaşadığı sakatlıktan dolayı geçen sezon verimli olamadığını ve bu sezon da forma girmesinin zor olduğunu vurgularken, “Bana göre Poulsen sayfası kapanmıştır. Sakatlığı süren bu futbolcunun Fenerbahçe’ye faydalı olamayacağını düşünüyorum. Dolayısıyla verilecek paranın boşa gitme riski var” diye konuştu.

Maraton
    Garip bi açıklama olmuş, Poulsen sayfası sakatlık yüzünden kapanıyosa yönetimden daha mı iyi biliyor sakatlık durumunu kaldı ki adam gelmek istemiyor, kapanacaksa adamın rızası olmadığı için kapanacak.
    Last edited by erdili : 22.Haziran.2009 at 19:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rakibini perişan etmiş Onyewu

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e3SXveQOxf8[/youtube]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Özer'e harbiden yakışmış forma

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Servet kalır umarım o zaman , Onyewu ve Servet mücadelesini izlemek güzel olur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Onyewu'nun videosunu izledim buraya koymus arkadas , yalnız bu futbol degildir tutup çekiyor , dirsek ile vuruyor itliyor , düşürüyor , Borgetti'ye yaptıgı her hareket foul ve kartı gerektirir nasıl bişeymiş bu , Amerikan Futbolu ffelan mı zannediyor
    Last edited by Alicanfmfan : 22.Haziran.2009 at 20:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ozer'e gercektende yakismis forma, insallah oynadigi futbolda Fenerbahceye yakisir

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Ozer'e gercektende yakismis forma, insallah oynadigi futbolda Fenerbahceye yakisir
    Yakışacağına inanıyoruz .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Geriye kaldı Defans, SOL AÇIK! ve belki bir forvet...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

ön libero yok daha..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

NTVSpor'daydı sanırım, Carlos'un başka takımlarla görüştüğü yazıyordu altta. Ayrılacaksa yabancı sol bek alınmalı, sol açık kadro içerisinden çözülmeli. Tabi yabancı sayısı ne durumda belli değil ama Carlos'un yerine sol bek mutlaka alınmalı, Carlos ayrılsa da, ayrılmasa da.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Defans - Onyewu
    Forvet - Sercan Yıldırım - Alt yapıdan Mehmet çıkarılabilir.
    Sol Açık olarak Maxi - Capel düşünülen isimler.
    DMC - Poulsen - Rolfes + 1 gurbetçi oyuncu.

Bana kalsa sol açığa gerek yok, yabancı bir sol bek alınmalı ve tabii ki ön libero. Gelecek yıl şu onbire ideal olabilir:

Volkan
    G.Gönül - Bilica - Onyewu - (Yabancı Sol)
    M.Topuz - (Yabancı Ön Libero) - Emre - Özer
    Güiza - Semih

Yerli transfer için Sercan alınıp nokta konulacak sanırım, Ufuk Ceylan da alınsa çok iyi olur, daha sonra yabancı transferi için imzalar atılır.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bana kalsa sol açığa gerek yok, yabancı bir sol bek alınmalı ve tabii ki ön libero. Gelecek yıl şu onbire ideal olabilir:

Volkan
    G.Gönül - Bilica - Onyewu - (Yabancı Sol)
    M.Topuz - (Yabancı Ön Libero) - Emre - Özer
    Güiza - Semih

Yerli transfer için Sercan alınıp nokta konulacak sanırım, Ufuk Ceylan da alınsa çok iyi olur, daha sonra yabancı transferi için imzalar atılır.
    Daum Alex'i yedek bırakmaz bence

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Onyewu'nun gelme ihtimali ne kadar fazla?

Nesil
    2006

Fenerbahçe forması oyuncuları açıyor yahu... Özer'e yakışıklılık katmış.

Fenerbahçe'de şu ön libero transferi bir türlü açıklanamadı. Umarım kısa sürede biter. Canım sıkılmaya başladı.

Roberto Carlos, İstanbul gibi bir şehri başka hiçbiryerde bulamaz. Carlos, futbolu bu forma altında bırakacaktır.

Fenercell'iniz açık olsun !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Fenercell'iniz açık olsun !
    Burak Yılmaz Bursa'ya hayırlı olsun
    Sanırım bu sefer Sercan Yıldırım'ı aldık.

Mesaj Yetkileri