hacı yine dayanamamış bi kariyer daha patlatmışsın
başarılar...
transferler çok güzel, sonuçlar da zamanla daha iyi olur.
hacı yine dayanamamış bi kariyer daha patlatmışsın
başarılar...
transferler çok güzel, sonuçlar da zamanla daha iyi olur.
bence gayet guzel gidiyosun kardesım seneye bu ligin tozunu attırırsın sen![]()
Valla Hacı Napsak Bilmiyorum Ki Vakit gecmiyo kiBaşka Türlü
![]()
Valla Kardesim Bende Öyle İstiyorum Ama BakalıM Gelecege Yatırım yapacagızahmetokur29 bence gayet guzel gidiyosun kardesım seneye bu ligin tozunu attırırsın sen![]()
![]()
Uefa Hayal Degil Fakat Lig Cok Zor.doru_mann Seneye Uefa Kupası yada lig de sampiyonluk bekliyoruz ona göre
BaşarılarSimdilik Ama Önümüzdeki Sezonki Politikamız Tutarsa Transferde. Yapacagız Bişiyler
Ümit Turgay güzel gidiyorsun. Bi ara bi galibiyet alıp bi maglubiyet almasan daha yukarılarda olabilirdin ama saglık olsun![]()
Kardesim Suan Napoli'nin Kapasitesinin Cok üstünde Futbol Oynuyoruz Bakacaz.
![]()
Kardesim Napalım.sertanbaba Hocam iyi gidiyorsun.Cagliari maçına şaşırdım..![]()
Catania O Mac.
Adamlar Ezeli Rakip Bize. O maclar Cok Farklı Geciyo
Hocam Vallahi Zor Ama İmkansız Degil Onun İcin BastırıyoruzSekopej Ligi 4. sırada tamamlayabilirsen iyi iş başarmış olursun ama zor gibi duruyor.![]()
Serie A 31. Hafta
İki Takımında Tutuk Oldugu Macta bireysel YetenekLerimizLe 3 Puanı Aldık Mutluyuz
Serie A 32. Hafta
Bu mac 3. Günde Oynansa Esitlik Bozulmazdı Tek Pozisyonu 90+4 te izledim onun dısında oyuncuları Görmedim Bile. :S
Serie A 33. Hafta
Axel'in Perdeyi Actıgı Macta Bir Cok ÖnemLi Eksigimiz OlDugu Macı Farka Giderek Bitirdik Mutluyuz ŞampiyonLar Ligi İçin Üst Sıraları Zorluyoruz
Serie A 34. HAfta
Napoli Büyük Fırsatı Elinin Tersiyle İtti tabir Yerindeyse Tepti Ki Ne Tepti
10 kişi Kaldıgımız Macta 2-0 Geriden Gelip Beraberligi Yakaladık Fakat Genoa'nın Uzun Sutlarını Durduramadık Ve 3.Aynı Noktadan Uzaktan GoL Yedik Kaybettik Üzgünüz
Serie A 35. Hafta
Lig Liderine Agır Bir Darbe Attık![]()
Juventusun Kıblesi Sastı Nevri Döndü![]()
Yolumuza Devam Ediyoruz Eger Önümüzdeki 2 Mactan 4 Puan Cıkartırsak Seneye Sampiyonlar Ligine Gidebiliriz
Serie A 36. Hafta
Yakarız Romayıda Yakarız.![]()
Kapalı Oyun Ve Kontra Bir oYun Anlayısıyla Romayıda Gectik
İnter'le Berabere Kalabilirsek
Serie A 37. Hafta
İntere Karsı Cok İstedik Fakat Julio Cesar'ı Gecemedik oLsun Son macımızı kazanırsak 4. Bitirecegiz
Serie A 38.Hafta
Son Dakikada SampiyonLar Ligi Biletimizi Cebimize Koyduk Mutluyuz
,
Serie A Puan Durumu
Medyanın Tahmini Bu Sene 8. Olmamız Yönündeydi
Ve Cıtayı 4. Sıra Yükselterek SampiyonLar Ligine KAtılmayı Hakettik Mutluyuz Seneye SampiyonLuga OYnayacak Bir Ekip Kurarak Daha İyi Yerlere Gelecegiz
Bu Sene Mücadele Eden Aslan Yüreklerimiz
Evet arkadaşlar BugünLük Bu kadar Görüşünceye kadar Kendinize İyi Bakın
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]