Sayfa 50 / 1204 İlkİlk ... 404849505152601001505501050 ... SonSon
1,471 ile 1,500 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cisse bize gelir gelmez orta ayağı da kırılır. Boşverin ya, zaten sistemimizde yeri yok Cisse gibi bir adamın.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Turkspor.net'in haberlerine inanmıyorum buraya koyulan tüm haberler fos çıktı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Cisse bize gelir gelmez orta ayağı da kırılır. Boşverin ya, zaten sistemimizde yeri yok Cisse gibi bir adamın.
    Çok agır bir ifade, orta ayagı üslübu...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Bu Turkspor Hamit ve Halil İstanbul'da Ali Yıldırm'la birlikte oteldeler diyen site değilmi

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Bu Turkspor Hamit ve Halil İstanbul'da Ali Yıldırm'la birlikte oteldeler diyen site değilmi
    Tam üstüne bastın

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

turkspor kadar medyayı kötüleyip abuk subuk haber yapan site yok sanırım ayrıca bi hayrettin mevzusu dönmüş hayrettin oynayacağına alpaslan oynasın yetişsin 10 sene sıkıntı çekmeyelim .

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Babel transferinde pürüz çıktı. Servet gidemezse Babel yatacak.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Gökhan Zan GaLatasaray a hayırLı uğurLu oLsun. İyi bir stoper aLdı GaLatasaray.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu turkspor da çok kolpa bi site gerçekten... On haberinden 9'u yalan 1'i tartışmalı... 100 isim söylüyorlar 2'si doğru çıkıyor sonra biz bu işi biliyoruz diye geçiniyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Çok agır bir ifade, orta ayagı üslübu...
    Yanlış anlama, hemen somutlaştırma be abicim Bir sene sağ ayağı kırılmış bir sene sol ayağı kırılmış, bizim takımda sapasağlam adamlar senelik ameliyatlar geçiriyor, Cisse'nin de böyle bir duruma düşeceğini düşündüm.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Türkspor.net'i hiçbir şey bilmeden arkadaşlara sesleniyorum:

Dedikleriniz doğrudur, yazdıkları çoğu haber 'boş' çıkmıştır. Ancak, lütfen biraz dikkat edip bu haberlerin ilk nerede çıktığını; sonra nerede çıktığına bakın! Medya'nın büyük kısmı onlardan alıyor haberleri. Sonra da Türkspor.net kirletiyor oluyor. Haberi alan adam altına kaynak bile yazmıyor yahu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Türkspor.net'i hiçbir şey bilmeden arkadaşlara sesleniyorum:

Dedikleriniz doğrudur, yazdıkları çoğu haber 'boş' çıkmıştır. Ancak, lütfen biraz dikkat edip bu haberlerin ilk nerede çıktığını; sonra nerede çıktığına bakın! Medya'nın büyük kısmı onlardan alıyor haberleri. Sonra da Türkspor.net kirletiyor oluyor. Haberi alan adam altına kaynak bile yazmıyor yahu.
    hayırdır oradamı çalışıyorsun. Ne bu sinir

Bende bi site açarım her gün 100 tane futbolcuyu yazarım ilk ben yazdım olurum. Turksporun yaptığı bu kadar basit.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Turkspor'un açıkladığı karabelalar noldu ?

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Turkspor'un açıkladığı karabelalar noldu ?
    Karabela olmadıklarını anlaşıldı ve mahallelerinde kaldılar

Ümit karan Eskişehirsporla anlaşmış en kısa zamanda eskişehir galatasaraydan ümitin bonservisini almak için girişimlere başlayacakmış.Kaynak : Cnn

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    hayırdır oradamı çalışıyorsun. Ne bu sinir

Bende bi site açarım her gün 100 tane futbolcuyu yazarım ilk ben yazdım olurum. Turksporun yaptığı bu kadar basit.
    Sinir mi?
    Ben ne diyorum sen ne diyorsun yahu. Ben de bir site açarım demek o kadar basit mi peki? Ben diyorum ki; piyasa düşen tüm haberler ilk orada çıkıyor! Tutup olayı nereye çekiyorsun. Evet basit, diğerlerinin çaldığı kadar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sinir mi?
    Ben ne diyorum sen ne diyorsun yahu. Ben de bir site açarım demek o kadar basit mi peki? Ben diyorum ki; piyasa düşen tüm haberler ilk orada çıkıyor! Tutup olayı nereye çekiyorsun. Evet basit, diğerlerinin çaldığı kadar.
    Evet sinir. Çok sinirlisin bence. Evet ilk onlar yazıyor olabilir ama 10 adam söylüyorsa 1 i doğru çıkıyor. 5 i diğer sitelerde yayınlanıyor. Yok pardon 10 değil 100 adam söylüyor 2-3 ü transfer oluyor. Aslında iyibir araştırma yapılmalı türksporun haberlerini İlk söylemek güzel birşeyse bende buraya bütün futbolcuları yazarım yaninada gs ilgileniyor fb ilgileniyor derim ilk ben demiş olurum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Neyse tamam gereksiz yere tartışmayalım herkez biliyor turksporun nasıl haberler çıkarttığını
    Last edited by Nedvedmania : 24.Haziran.2009 at 02:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Evet sinir. Çok sinirlisin bence. Evet ilk onlar yazıyor olabilir ama 10 adam söylüyorsa 1 i doğru çıkıyor. 5 i diğer sitelerde yayınlanıyor. Yok pardon 10 değil 100 adam söylüyor 2-3 ü transfer oluyor. Aslında iyibir araştırma yapılmalı türksporun haberlerini İlk söylemek güzel birşeyse bende buraya bütün futbolcuları yazarım yaninada gs ilgileniyor fb ilgileniyor derim ilk ben demiş olurum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Neyse tamam gereksiz yere tartışmayalım herkez biliyor turksporun nasıl haberler çıkarttığını
    Gerçekten diyecek hiç sözüm yok sana. Hiçbir şeyi dinlemeden konuşuyorsun. Sana diyorumki, evet çok fazla haberi yalan oluyor. Yani boş çıkıyor. Ama 'zahmet edip' lütfen takip et. O zaman göreceksin haberlerin içeriği birebir alınıyor. Yani sallasa da, sallamasa da haberleri çalınıyor? Neden acaba? Sen gelip ben de yaparım diyorsun. Her dediğimin aksini söylemeye devam et lütfen.

Saim Altunterim'i tanıyorum, duyduğunu yazıyor. Yalan çıksa da çıkmasa da haberlerini alıyor işte. Hala Türkspor'u savunuyorum diye düşünmen çok garip. Sinir evet.

Gerçekten diyecek hiç sözüm yok sana. Hiçbir şeyi dinlemeden konuşuyorsun. Sana diyorumki, evet çok fazla haberi yalan oluyor. Yani boş çıkıyor. Ama 'zahmet edip' lütfen takip et. O zaman göreceksin haberlerin içeriği birebir alınıyor. Yani sallasa da, sallamasa da haberleri çalınıyor? Neden acaba? Sen gelip ben de yaparım diyorsun. Her dediğimin aksini söylemeye devam et lütfen.

Saim Altunterim'i tanıyorum, duyduğunu yazıyor. Yalan çıksa da çıkmasa da haberlerini alıyor işte. Hala Türkspor'u savunuyorum diye düşünmen çok garip. Sinir evet.
    Ogulcan, bir haber sitesinin basin tarafindan kullanilmasi o siteyi güvenilir kilmaz. Kolpa basini bilmiyormus gibi davranma lütfen. Taraftar forumlarinda bazi kisiler vardir, tüyolar veren. Bu tüyolari bile mansetlere tasiyan bir basinimiz vardir bizim. Bunlari taraftar forumlarinda takilan herkes gayet iyi bilir.
    Önemli olan o sitenin güvenilir haberler yapabilmesidir. Bundan da süpheliyim acikcasi, Turkspor bol keseden sallayan bir zihniyettedir.

Enterokinaz Misafir

kolpa basın içinde galatasaray'a sağdan soldan sallamayan tek site turkspor, haberine inanmasam da saygı duyarım her zaman.

transfer konusunda hepsi bir, fark yok aralarında.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ogulcan, bir haber sitesinin basin tarafindan kullanilmasi o siteyi güvenilir kilmaz. Kolpa basini bilmiyormus gibi davranma lütfen. Taraftar forumlarinda bazi kisiler vardir, tüyolar veren. Bu tüyolari bile mansetlere tasiyan bir basinimiz vardir bizim. Bunlari taraftar forumlarinda takilan herkes gayet iyi bilir.
    Önemli olan o sitenin güvenilir haberler yapabilmesidir. Bundan da süpheliyim acikcasi, Turkspor bol keseden sallayan bir zihniyettedir.
    Benim dediğimi gerçekten anlamıyorsunuz.
    Diyecek hiç sözüm yok. Aynı şeyleri söylüyoruz hala tartışıyoruz!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    kolpa basın içinde galatasaray'a sağdan soldan sallamayan tek site turkspor, haberine inanmasam da saygı duyarım her zaman.

Haklısın katılıyorum, ama benim demek istediğim yalan da olsa ilk Turkspor yazıyor. Diğer gazeteler/siteler, aynı içeriği oradan alıyor. Ama sonra bunu diyince ben de yaparım oluyor.
    Last edited by JunkChorn : 24.Haziran.2009 at 03:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Enterokinaz Misafir

Benim dediğimi gerçekten anlamıyorsunuz.
    Diyecek hiç sözüm yok. Aynı şeyleri söylüyoruz hala tartışıyoruz!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Haklısın katılıyorum, ama benim demek istediğim yalan da olsa ilk Turkspor yazıyor. Diğer gazeteler/siteler, aynı içeriği oradan alıyor. Ama sonra bunu diyince ben de yaparım oluyor.
    turkspor'un taktik belli. sinerji oluştur, taraftar için uygun bir ambiyans yarat, ismi ortaya at. atlasın diğer basın organları, arından haberin kolpalığı belli olsun. kıs kıs gül köşeden.

tutarsa ; orası ayrı işte.

saygı tabiki.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

turkspor'un taktik belli. sinerji oluştur, taraftar için uygun bir ambiyans yarat, ismi ortaya at. atlasın diğer basın organları, arından haberin kolpalığı belli olsun. kıs kıs gül köşeden.

tutarsa ; orası ayrı işte.

saygı tabiki.
    Budur işte. Saygı duyulmasına gerek de yok bazen.
    Rezil bir Türkçe var ortada. Yarısı büyük, yarısı küçük. Ama adamların haberlerinin hepsi çalınıyor. Tek demek istediğim bu. Adım turkspor'u koruyor oluyor, sağolsun arkadaşlar okumadan üzerimize geliyor. Hadi biz de açalım oluyor

Teşekkürler.

Enterokinaz Misafir

rica ederim. anlatılanı anlamayı istemek önemli.

türkçe kısmına katılıyorum, turkspor bu konuda kesinlikle küfredilesi cinsten neredeyse. ciddiyet hat safhada, gerisi 0.

leo franco'da geldi. sırada defans transferi var sanırım. beklemedeyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Diger sitelerin oradan haber alıyor olması onların kolpa olduklarını degiştirir mi? Rijkaardı ilk biz duyurduk diyen siteden bahsediyoruz. Halbuki Rijkaard haberin ilk duyuran sitenin Galatasaray.org oldugunu hepimiz biliyoruz. Konuşmaya değmez. Başlarda Saim Altunterim'in iyi bir Galatasaraylı oldugundan dolayı haberlere itibar ediyordum fakat; özellikle bu son 2 haftada iyice cılkını cıkardılar. Heleki Remy haberindeki yaptıkları dönüşü değme dansözler yapamazdı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence SporX daha doğru bi site ama şunu söyLiyim SporX hem kendi haberLerini yapan hemde medyadan haber aLan site ordaki her haber doğru değiL ama kaynağı sporx oLan haberLer geneLLikLe doğru çıkıyo...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Servet giderse Galatasaray'ın Gökhan hariç iki stopere ihtiyacı var. Gökhan Zan iyidir ama çok zorlar uzun maratonda. Okuduğum bir yazıdan bilgi paylaşayım:

74: Gökhan Zan'ın Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de forma giydiği maç sayısı.
    18,5: Gökhan Zan'ın Beşiktaş formasıyla 4 sezonda ligde ortalama sezonluk oynadığı maç sayısı.
    6145: Son 4 sezonda Gökhan Zan'ın oynadığı toplam dakika sayısı. /90 yaptığımızda, 17 maça denk geliyor sezonluk ortalaması.
    63: Son 4 sezonda Gökhan Zan'ın TSL'de tamamladığı 90 dakika sayısı. Sezonluk ~16'ya denk geliyor.
    73: Son 4 sezonda TSL'de Gökhan Zan'ın forma giydiği maçlarda Beşiktaş'ın yediği gol sayısı. (Yazan arkadaş)

Gökhan Zan'a gü-ve-nil-mez. Hele de Meira, Song, Servet gibi isimlerden sonra.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kaptan falan diyorzu ama sezonda 18 maç oynayıp ve ~16, 90 dakika forma giymesi beni kuşkulandırıyor. Bu sayılar güzel şeyler anlatıyor. Rijkaard da bunun farkındadır.
    Last edited by JunkChorn : 24.Haziran.2009 at 03:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hem burdan hem özel mesajdan saldırıyorsun olmuyorki böyle :beyazbayraksmile:

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kapandı işte mevzu, Gökhan Zan'ın sayılarına dikkat et bence Bilmiyorum o konuda ne düşünüyorsun.

Eğer Servet kalırsa yanına Gökhan'dan daha iyi bir stoper mutlaka alınmalı. Hatta Semih'i de düşünerek bir tane daha alınmalı.

Enterokinaz Misafir

servet kalırsa gökhan'ın iyi bir form yakalayabileceğini düşünüyorum ama bu riski alamayız. gökhan kenarda beklemeli şimdilik.

lucas neill bekleniyor stoper olarak, bakalım ne olacak ?

forvet içinse, sağ kanatta da oynayabilen, hızlı, teknik futbolcular akıllarda var. gomis gibi, babel gibi. bu tür oyuncular dışındaki tercihler yanlış olabilir.

Mesaj Yetkileri