Uğur Kavuk Sivasspor da
Antalyaspor'un başarılı defans oyuncusu Uğur Kavuk Sivasspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Sivasspor Yasin Çakmak'ın ardından tecrübeli defans oyuncusu Antalyasporlu Uğur Kavuk ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Başkanımız Mecnun Otyakmaz'ın ofisinde gerçekleştirilen imza töreni ile Uğur da Yiğido oldu.
İmza töreninde Başkanımız Mecnun Otyakmaz; '' Takımı sırtlayacak, başarımıza imza atacak futbolcularla kadromuzu güçlendiriyoruz. Çakmak ve Kavuk'un ardından gelecek haftada Fransız asıllı Namouchi ve Davidas ile sözleşme imzalayacağız.'' Dedi.
İmza töreninde konuşan Uğur Kavuk ise ; '' Hedefi olan ve başarıya endekslenen bir takımda forma giymek beni mutlu edecektir. Sivasspor'un başarısı için terimi akıtacağım. '' Dedi.
Kaynak: Sivasspor.org
Fatih Ceylan'ın da Sivasspor'la anlaştığı söyleniyor.
İyi transfer Sivas için Uğur Kavuk..
Uğur çok iyi transfer.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Ömer Rıza 100 metre koşucusu gibi adam.
Sadece koşuyorTop Kontrolü, topa vuruş hepsi vasat. Trabzondan sonra nerde oynadı bilen varmı?
Sivas Ferhat Bıkmaz ile anlaşmış deniyor birde.
Omer Riza Denizlidede oynadigi donemde iyidi bize geldi bekleneni veremedi. Antremanlarini yaptiysa bos durmadiysa Sivas'ta basarili olacaktir
Omotoyossi'yi aldılar daha koşan adam arıyolar.Acayip adamlar alıyor Sivasspor. Ama gerçek şu ki aldıkları bütün oyuncular günümüz futboluna uyan futbolcular...
I'm back...
Bülent Uygun'u transferleri konusunda hep takdir ederdim ama Ömer Rıza transferi bende hayal kırıklığı yarattı. Umarım bir bildiği vardır da yanıltır beni.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bence Sivasspor iyi transferler yaptı.İso abi Ogbetu değil Agbetu,Akeem Agbetu.
Balili yerine iki fişek gibi adam aldılar işte
Sivas daha yabancı transferi yapacak sanırım.
Ferhat hayırlı olsun.Bu gidişle seneye TSL çok zevkli olacak.
Bülent Uygun Sivasspor'la birlikte öyle bir yapılanmaya gitti ki bitmiş, ölmüş denilen oyuncuları harmanlayarak 2 senedir ligin flaş ekibi oldu. Dolayısıyla futbolseverlere transfer konusunda büyük güven veriyor. Bülent Uygun Maldonado'yu istese onda bile bir düşündüğü vardır diyecek kadar.
Umarım Sivas çok kaliteli transferler yaparak yeni sezonda da zirveye oynar. Transferler hayırlı olsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Mehmet Yıldız, Sivas'tan transfer oldu mu acaba ? Gazetelerde ismi geçmiyorda
Sivasspor, Moreno'nun peşinde
Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, NTV Spor'da yayınlanan Doğru Transfer programına katılarak Sivasspor taraftarına müjdeyi verdi. Uygun, geçtiğimiz sezonun başında Steaua Bükreş formasıyla Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmasında Galatsaray'a karşı oynayan Dayro Moreno'yu almak istediklerini söyledi.
Kolombiya Milli Takımı'nda da forma giyen golcü oyuncuyla ilgilendiklerini son dakika gelişmesi olarak değerlendiren Uygun, golcü oyuncunun transferi için bugün görüşmeler yapacaklarını söyledi.
Uygun, forvet hattı için sürpriz bir transfer daha yapabileceklerini de ifade etti.
Fotomaç'ın haberine göre Namouchi Sivas'ta çocugumu okutucak okul yok gelmiyorum ben demiş![]()
Arfkadaşlar Gece izledim Ntvspor a bağlandı Uygun, 'Artık sizede açıklamanın vakti geldi Moreno Sivas Havaalanı'nda' dedi..Bu transferi biriemişler Sivasspor a hayırlı olsun güzel transfer!!
Ersen Martin Sivas'ta mı?
Gaziantepspor'la yaptığı anlaşma son anda bozulan Ersen Martin'in Sivasspor'a yakın olduğu öne sürüldü. Yiğidoların gündemindeki bir diğer isimse Steau Bükreş'in yıldız Dayro Moreno.
Ersen Martin Sivasspor'a katılabilir. İspanya'nın Recreativo takımıyla yollarının ayrılmasına kesin gözüyle bakılan tecrübeli golcünün, Süper Lig'in flaş takımıyla anlaşma aşamasında olduğu ifade edildi. Fanatik gazetesinde yeralan haberde, 30 yaşındaki santraforun yarın kendisini Sivassporlu yapacak sözleşmeyi imzalayacağı öne sürüldü.
Öte yandan Sivas takımının Steau Bükreş'te forma giyen Dayro Moreno ile de anlaşmaya yakın olduğu belirtildi. Hücum ağırlıklı orta saha oyuncusu olan 23 yaşındaki Kolombiyalı'nın da önümüzdeki sezon Sivasspor formasını giymesine kesin gözüyle bakılıyor.
adamlar kac tane forvet oyuncusu aldi yahu.. omotoyossi,agbetu,ersen takim zaten forvet doluydu
Bülent Uygun 4-3-3 oynatır...
Atar ön tarafa M.Yıldız'ı.Top tutsun,indirsin sağa sola,savunmayı yorsun.Çabuk adamlar işi bitirsin...
----------------M.Yıldız------------
Omotoyossi-----------------Agbetu
Dayro Moreno Alınırsa Gerçekten Çok Kaliteli Bir Transfer Olur Ayrıca Yabancı Stoper Arayışları Sürüyor
Bu Sene Nokta Transferler Yaptık Kadromuza Kaliteli İsimler Kattık Bu Sene İnşallah İstediğimizi Alacağız
Ersen Martin ile sözleşme imzaladı Sivasspor.