1 ile 30 arası toplam 93 sonuç

Konu: 4-4-2 Hiç Bu Kadar İyi Olmamıştı! + Muhteşem Taktik Rehberi (Aylar süren çalışmalar)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    TEKİRDAG

Nedense uymadı Beşiktaşa.Denizli ile berabere kaldım içerde.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by vandal59 View Post
    Nedense uymadı Beşiktaşa.Denizli ile berabere kaldım içerde.

Şimdi öncelikle 4-4-2 sisteminin hiçbir takıma uymaması diye bir şey söz konusu olamaz, çünkü bu bütün takımlar için standart dizilimdir.

En yukarda dediğim gibi ben bütün maçları kazanacağınızı değil, takımınızın daha iyi oynayacağını iddia ediyorum.

Henüz 2 maç denemişsin anladığım kadarıyla, Bursa maçının istatistikleri rakibe üstünlük kuramadığını gösteriyor haklısın. Neden beklenen performansı alamadığın konusundaki ihtimallere gelirsek; (öyledir diye iddia etmiyorum, performansı düşürebilecek etkenleri yazıyorum sadece)

1- Squad harmony düşük olabilir
    2- Maç konuşmaları motivasyonu düşürmüş olabilir
    3- Sezon içinde her takımın yaşadığı form düşüklüğü dönemine rast gelmiş olabilir
    4- Kadro kurarken oyuncular doğru mevki ve rollere atanmamış olabilir
    5- Yeni bir oyuna başlandığında hemen verim alınamaz, en az 1 sezon geçmesi lazım ki oyuncuların size saygısı yeterli düzeye gelsin. Bu sadece benim taktiklerim için değil tüm taktiklerden yüksek performans alabilmek için geçerli birşey.
    6- Doğru başlangıç taktiğiyle başlanmamış olabilir. (rakibe ve hava/saha koşullarına göre)

Tabi belki de her şey normaldir, performansı etkileyecek olumsuz bir faktör yoktur da takımın kötü oynamıştır, buda olabilir.

Rehberde yazılanlar doğrultusunda kendi taktiğini çok rahat oluşturabilirsin, benim hazırladıklarımı beğenmediysen. Çok iyi verim alan arkadaşlarda var yorumlara bakarsan, buna karşın taktiklerim herkeste çok iyi verim gösterecek olsa zaten efsane olurum heralde Mutlaka iyi sonuç alamayan arkadaşlarda olacaktır senin gibi. Önemli olan maçı 2D izleyip taktiğin işleyişinde kendine göre eksik gördüğün yerleri iyi analiz edebilmen. Takımının hangi bölgelerde yetersiz kaldığını gözlemleyip ona göre gerekli taktiksel ayarlamaları düzenlemen.

Yorumlarına saygı duyuyorum ve senin takımında işe yaramamış olabileceğini kabul ediyorum.
    Deneyip yorumlarını paylaştığın için tşk ederim.

Kardeşim okudum hepsini yeni bir kariyere ilk önce senin taktiklerini uygulayarak başlayacağım.Yalnız bir sorum olacak Opponent Instructions olayını yapmasak da olur mu yoksa illa ki yapmamız mı gerekiyor.Teşekkürler şimdiden eline sağlık...

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    Kardeşim okudum hepsini yeni bir kariyere ilk önce senin taktiklerini uygulayarak başlayacağım.Yalnız bir sorum olacak Opponent Instructions olayını yapmasak da olur mu yoksa illa ki yapmamız mı gerekiyor.Teşekkürler şimdiden eline sağlık...

Bakın tekrar ediyorum, taktiklerin en iyi verim göstereceği zaman 2. sezondan itibaren olacaktır. Yeni bir oyuna başlandığında en iyi verimi almak çok çok zor. Ama standart 4-4-2 üzerine kurulu olduğu için diğer bir çok dizilimden daha iyi sonuç vermesi gerekir. Yani sonuçta takımın yabancılık çekmeyeceği bir dizilim, rahatlıkla kullanabilirsin. Ama dediğim gibi en iyi performansı 2.sezondan sonra alacaksın.

Opponent instructions yapmasanda olur, ama yaparsan (doğru yaptığın taktirde) elbette ki olumlu yansıması olur. Dikkat çekmeyi unuttuğum bir nokta, stoperler adam markajı ile oynuyor, tek forvetle çıkan rakiplere karşı stoperlerden birine alan markajı görevi vermek lazım. Bu detaya dikkat çekmek isterim.

Mesaj Yetkileri