Quote Originally Posted by anilton View Post
Anıl M.Denizli 4-3-3'ü oturmaya çalışıyor.Ve Benayoun her iki kanadın ofansında da rahatlıkla oynayabilen bir oyuncu...

Benayoun'un fiziği yetersiz mi?Bu sene toplamda 50 maç oynadı.12 gol atıp 8 asist yaptı.Barnebau'da R.Madrid'i onun golüyle 1-0 yendikleri maçtaki süper oyunu,yine bu sene Arsenal ile oynanan ve 4-4 biten maçtaki 2 golü ve müthiş oyunu hala hafızamda.Benayoun'a gelmesin diyorsak kapatalım bu transfer haberlerini gitsin..

----------------Nobre----------------

Benayoun---------------------Holosko

Bobo'nun yerine düşünüldüğünü sanmıyorum.Delgado ya gider ya da sakatlığı dolayısıyla sözleşmesi dondurulacak.Forvette alınırsa zaten yemede yanında yat...
Adaş fiziği yetersiz derken kondisyon manasında söylemedim. Serdar Özkan'ı anımsatıyor bana. Ha belki daha iyidir ona lafım yok ama kanat oyuncusu dediğin rakip beki illa hızıyla geçecek diye birşey yok. Bugün bir Capel niye hala Sevilla'da? Çünkü fizik açıdan yetersiz. Hızlı,teknik ama iş ikili mücadeleye geldiğinde bu tür oyuncular nal toplarlar

Hem ben illa gelmesin demiyorum ama alınıyorsa daha iyisi olsun derim ben Benayoun'dan daha iyi olup da bize gelebilecek çok oyuncu var ..

Bu arada Hayrettin Abi benden çıktı