Öncelikle kadron çok iyi, bitek belki 1 kaleciyle takviye edilebilir. ŞL için tebrik ederim.
GS'nin genç akademisi zaten yeterince iyi olması lazım, çok iyi gençler çıkıyor her sene. Ben 2 kez GS kariyeri yaptım ikisinde de o konuda sıkıntı yaşamadım.
Rakipte AMC varsa ne yapılması gerektiğini yukarda yazmıştım, blackwhite nickli arkadaşın sorusu üzerine.
1.çözüm:
MC (defansif olan) oyuncunla rakip AMC'ye adam markajı vermen yerinde olur. Opponent Instructions'tanda o oyuncunun özelliklerine göre gerekli talimatları verdiğin zaman gerekli önlemi almış olursun.
2.çözüm:
Gene aynı MC oyuncunu DMC ye, diğer MC oyuncunu AMC ye çekerek önlem alabilirsin. Gerekirse DMC'ye çektiğin oyuncunun top kapma ve alan daraltma gibi talimatlarında ufak oynamalar yapabilirsin.
Yorumlarını paylaştığın için tekrar tşkler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bende İskenderun DÇ ile 2. sezonum 1.ligdeyim aynı şekilde ilerliyoruz şuanKariyer alanında paylaşıyorum. Malatya maçından bu yana bu taktiklerle çıkıyorum. Ben iyi sonuç aldım umarım sende de aynı verimi verir, başarılar.

Kariyer alanında paylaşıyorum. Malatya maçından bu yana bu taktiklerle çıkıyorum. Ben iyi sonuç aldım umarım sende de aynı verimi verir, başarılar.
Alıntılı Yanıtla