yav bekir polat alemdar'a mı benziyor?hayırlı olsun her iki taraf için de faydalı olacağına inanıyorum bekir'in...
gökhan'ın da sonu yusuf gibi olur yetenekli ancak 30'undan sonra kıymete biner ama inşallah pişman olmaz o da
yav bekir polat alemdar'a mı benziyor?hayırlı olsun her iki taraf için de faydalı olacağına inanıyorum bekir'in...
gökhan'ın da sonu yusuf gibi olur yetenekli ancak 30'undan sonra kıymete biner ama inşallah pişman olmaz o da
Paulsen'de son durumu bilen var mı?Sercan'da da son durum nedir?
Revizyon yapılacak dendi ama hala gönderilen oyuncu yok.
Giden futbolcular: G.Emreciksin, Y.Çakmak, Ö.Çek ve İ.Parlak oldu şimdiye kadar. Bu oyuncuların geçen yıl kaçan şampiyonlukta ve kötü futbolda suçu var mıydı? Bence yoktu.
Geçen yılki facianın sorumlularından Uğur Boral, Maldonado, Josico, Deivid, R.Carlos gibi isimlerin hepsi yerli yerinde, takımda duruyorlar. Aziz Başkan bunları yollamadığı sürece bahsettiği revizyon yalan olmuş olacak.
Takım arıyolardır.Kim ne yapsın 2 maçta bir sakatlanan Josico'yu.Maldonado zaten ayrı bir facia.Üstüne para verseler ancak takım bulunur onlara.
maldonado'nun sözleşmesi bitti bildiğim kadarıyla serbest kalacak... brezilya'ya döner artık...
Maldonado serbest, Bilica onun yerine geldi.
(/s)
Michael Owen'ın sözleşmesi bildiğim kadarıyla sona erdi. Owen transfer edilirse muhteşem olur, ileri uçta Güiza-Owen ikilisi muazzam iş yapar diye düşünüyorum.
![]()
Bekir imzayı attı.
![]()
(/s)
Bilica, Bekir, Önder, Lugano ( ? ) Elimizde 4 kaliteli stoper var. Anormal bir durum olmadığı sürece Can bir daha forma yüzü göremez. Sevindirici bir durum.
Maldonado serbest kaldı, Josico'yu da Aragones'le birlikte gönderirler. Deivid için CSKA'nın istediği yazılıp çiziliyor fakat sanmıyorum ki Zico böyle bir iyilik yapsın. Sol açık ve defansif ortasaha kesinlikle gerekli. Bence Özer'in gelişi de sol açık kapandı şeklinde değerlendirilmemelidir. Özer joker oyuncu ortasahanın her yerinde oynar ama hem kadro genişliği hem de rekabet açısından kaliteli bir sol açık gereklidir diye düşünüyorum. Defansif ortasahanın gerekliliğini söylemeye bile gerek yok zaten.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Newcastle'daki Martins herhangi bir takıma transfer oldu mu?
Aykut Kocaman'ın gelişi gerçekten süper oldu, bugünkü imza töreninde yine bir tek o vardı. Aşağıdaki resim de tablonun ne kadar güzel olduğunu bir kanıtı olsa gerek, Kocaman'ın oyuncularla diyalogu ve iletişimi açısından.
![]()
mthiş bişey ya helalsin aykut![]()
Aykut KOCAMAN![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
ismimi boşuna ondan almadım..![]()
Özgür Çek ve İlhan Parlak bonservisleri ile verildiler değil mi Ankaraspor'a?
Hayır Geri Alma Maddesi yok.
Faket Özgür sağlam bir Fenerbahçeli, Ankaraspor'da kendini gösterirse tekrar Fenerbahçeye gelebilir. Ankaraspor yönetimininde bir çok kişi Fenerbahçeli olduğu için zorlukda çıkarılmayacaktır düşüncesindeyim.![]()
özgür çek çok yetenekli diye duymuştum izleme şansım olmadı ama umarım kendini gösterirde gelir sol kanadın değişmezi olur
Sercan açıklama yapmış sanırım NTVspor'a 6.30da yayınlarlar
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
bazı sitelerde özerin ameliyatının söylendiğinden daha ciddi olduğu dönmesinin 3 ayı bile bulabilecegi yazıyo :S
Sercan ve ailesi NTVSPOR'a konuşmuşlar..Program 18:30'da..
Özer'in ayağı kırılmıştı, iyileştikten sonra bir kaç maçada çıktı. Sanırım bileğinde vida varmış. Operasyonda bu vida çıkarılacak. Daha sonra iyileşecek antremanlara çıkacak derken 3-4 haftayı bulacak bu süreç. Transfer olurken bu şekilde bahsedildi. QTM gene abartıyor suni gündem yaratıyor.
Deivid sakatlıktan sonra kötü bi sezon geçirsede takımda kalmalı,
Aragones formsuz olduğu halde sürekli ilk 11'de yer vermesi taraftarın gözünde değer kaybetmezdi.
Sol açık mevkine de çıkan son haberlerden sonra ya bir Türk oyuncu alınacak ya da hiç alınmayacak.
Arda'lı bi takım ütopik olur ama Tuncay'ın dönmesi daha olası.