Squad harmony düşükken denediğiniz bir taktiğin yeterli mi yetersiz mi olduğunu en iyi anlamanın yolu; Denemek istediğin taktik ile 4-5 maç üstüste yapıp kaydetmeden çıkıp aynı 4-5 maçı farklı bir taktik ile (kendi taktiklerin,standart taktikler veya daha önceden denediğin başka bir taktik ile) yeniden oynamak.
Devam eden kariyerimde benimde squad harmony bir anda düştü, ve bu düşüşün ardından önce deplasmanda yenildim (ligdeki 2.mağlubiyetimdi) ardından kendi evimde ve deplasmanda arka arkaya iyi oynadığım 2 maçtan beraberlikle ayrıldım ve bu 3 maç sonunda liderlikten 4.lüğe düştüm. İmzamdaki kariyer linkimden bakabilirsin, squad harmony ekran görüntüsünüde ekledim çünkü.
Opponent instruction için bir rehber hazırlamıştım, forumda bulabilirsin daha önce görmediysen. Eğer ordaki açıklamalar kafanı karıştırıyorsa o zaman maçlarda asistanının tavsiyelerini uygula genelde işe yarıyor. Özellikle alt liglerden bir takım yönetiyorsan ordaki asistanların tavsiyeleri nedense daha etkili
Şuan kısıtlı bir zamanda yazıyorum, opponent instructions veya başka bir konuda sormak istediğin başka birşey olursa seve seve elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Alıntılı Yanıtla