1 ile 30 arası toplam 93 sonuç

Konu: 4-4-2 Hiç Bu Kadar İyi Olmamıştı! + Muhteşem Taktik Rehberi (Aylar süren çalışmalar)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Karabüklü-Sinop/Ayancıkta

Juventusla ilk sezon trezequet sattım diarrayı aldım v1a ile ligde 10 maç yaptım ve sadece 1 beraberlik aldım süper taktik gerçekten.
    Rakibin kaleye doğru dürüst şutu bile olmuo golleri 2 forvetimden biri atıo genelde sol taraftaki daha çok gol atıo

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by serdarkmare View Post
    Juventusla ilk sezon trezequet sattım diarrayı aldım v1a ile ligde 10 maç yaptım ve sadece 1 beraberlik aldım süper taktik gerçekten.
    Rakibin kaleye doğru dürüst şutu bile olmuo golleri 2 forvetimden biri atıo genelde sol taraftaki daha çok gol atıo

Deneyip sonuçları paylaştığın için tşk ederim
    Yalnız aklında bulunsun, daha güçsüz bir takım yönetirken, deplasman maçlarına v1a ile başlarsan muhtemelen aynı sonuçları alamayabilirsin.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Deniyorum taktikleri sevilla yla ilk 2 maçtan galibiyetle ayrıldık.Sezon sonunda filan görüntüleri koyarım.İlhan Abi'nin yeni versiyonu gibi birşey oldun sen bu rehberlerle yani gerçekten çok güzel bi rehber teşekkürler

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    Deniyorum taktikleri sevilla yla ilk 2 maçtan galibiyetle ayrıldık.Sezon sonunda filan görüntüleri koyarım.İlhan Abi'nin yeni versiyonu gibi birşey oldun sen bu rehberlerle yani gerçekten çok güzel bi rehber teşekkürler
    Ben teşekkür ederim iltifatın için

Önemli olan işinize yaraması, özellikle rehberin. Rehberdeki bilgiler işinize yararsa benimkilerden çok daha iyi taktiklerde yapabilirsiniz belki.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    Ee adam 34 yaşında kaç yıldır FM oynuyo Ben daha 4 yıldır Ama tecrubeli kendisi bu konuda bi de izlediği maçlardan tecrube hepsini toplayınca al sana Türk Rijkaard. Yaşı söyledim yanlış anlamayın sadece küçük bi detay olsun diye söyledim
    turksportal...

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Ee adam 34 yaşında kaç yıldır FM oynuyo Ben daha 4 yıldır Ama tecrubeli kendisi bu konuda bi de izlediği maçlardan tecrube hepsini toplayınca al sana Türk Rijkaard. Yaşı söyledim yanlış anlamayın sadece küçük bi detay olsun diye söyledim
    Çok ayıp yaşını çıkarıyorsun ortaya Bence de öyle tecrübe her zaman işi bilir.

Mesaj Yetkileri