1 ile 30 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Avrupalılar için Trabzon köy gibi gelir..Hoca bıkar gider..
    yeter yahu nedir zorunuz 3-5 kişi sallıyosun sürekli belli kuyruk acınız..Alttan almaya çalışıyoruz ama bi yere kadar..O köyün futbol takımı Liverpool'ları Barcelona'ları Trabzon'a getirirken siz Sarıyer'le bilmem kimle maç yapıyodunuz..Sizin büyük şehrinizin büyük takımı 2.ligde mücadele ederken biz İspanya'da Bilbao ile oynuyoduk..Biraz tanıyın kendinizi at gözlüğünüzü çıkarın..Bu kadar hazımsızlık iyi değildir..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Onun söylediğinden böyle birşeyi ancak sen çıkarabilirdin bravo

Adam yanlış bişey söylememiş. Ne kadar programda izlediysem Hugo Broos'un inatçı yapısı olduğu dediğim dedik kestiğim kestik tarzı hoca olduğunu söylüyolar. Trabzon'da herkes teknik direktör olduğu için biraz zor başarı
    arkadaşın genel yapısı kendilerinin amacı bellidir zaten..Burda hoca başarısız olur diyen daha birçok var ama 'beklemesin' 'Tarbzon köy gibi gelir' gibi ifadeler kendilerine yakışır zaten..acıyorum hayatında Trabzon'a en fazla bir kere gelmiş insanlar tv'de gördüğü yeşillikleri yaylaları Trabzon zannediyor zannetmek istiyor..
    Last edited by Fietra 10 : 25.Haziran.2009 at 15:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    arkadaşın genel yapısı kendilerinin amacı bellidir zaten..Burda hoca başarısız olur diyen daha birçok var ama 'beklemesin' 'Tarbzon köy gibi gelir' gibi ifadeler kendilerine yakışır zaten..acıyorum hayatında Trabzon'a en fazla bir kere gelmiş insanlar tv'de gördüğü yeşillikleri yaylaları Trabzon zannediyor zannetmek istiyor..
    Tv'de trabzonla ilgili programları ben izlemiyorum arkadaşım..Trabzon güzel bir şehirdir mutlaka ben deplasmanlara geldim ama gezemedik polis rahat vermedi.
    İnan sende Avrupa'da yetişmiş birisi olsaydın Trabzon'u beğenmezdin..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Tv'de trabzonla ilgili programları ben izlemiyorum arkadaşım..Trabzon güzel bir şehirdir mutlaka ben deplasmanlara geldim ama gezemedik polis rahat vermedi.
    O zaman İstanbul dışında Biraz Ankara biraz İzmir dışında top oynayacak topçu yok Türkiye'de Avrupa'da yetişmiş..Ama gel görki Antep'e de Trabzon'a da zamanında Avrupa'da yetişmiş topçular geldi gelecektir..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sen avrupadami yetistinde biliosun adamin dusuncelerini Bide avrupaysa bende avrupadayim, ingilteredeyim dogma buyume ama yazi iple cekiyorum Trabzona gelmek icin. Temmuz 17 de ordayim istersen gel senide gezdirim gorulcek cok yer var, ilk gorunuse aldanmayin. Otobusun icinden fazla bisey gozukmuyodur.

Hugo ya bizde taraftar olarak ister istemez biraz cekimser yaklasiyoruz ama destegimizden suphe olmasin.

Fatih konusu ise uzadi, taraftarimiz beklio transferler gerceklesin sonra alsinlar kombineyi alin su kombineleride transferleri gorun siz

Mesaj Yetkileri