can gibi gürhan gibi oyuncuları bedava yollamamalıyız servet konusunda oldu aynısı hem biz oyuncularımızı bedava yolluyoruz gidip banko oynuyolar ama biz anadoludan oyuncu istedigimizde klubümüzün menfaatleri önemli deyip yüksek ücretler istiyolar
can gibi gürhan gibi oyuncuları bedava yollamamalıyız servet konusunda oldu aynısı hem biz oyuncularımızı bedava yolluyoruz gidip banko oynuyolar ama biz anadoludan oyuncu istedigimizde klubümüzün menfaatleri önemli deyip yüksek ücretler istiyolar
Gürhan da gönderildiyse, Maldonado ve Josico'yu da sayarsak takımdan 8 oyuncu ayrılmış olacak. Kamp döneminde Daum'un beğenmediği isimler de mutlaka olacaktır ve onlarla da yollar ayrılacaktır.
Sercan olur ya da olmaz farketmez bu takıma bir forvet transfer şart. Eğer Burak yollanacaksa tabi, Burak kalacaksa, sıkıntı olduğunda forvette değerlendirilebilir. Aykut'un dün söylediği söz vardı, bu sene mücadele gücü yüksek oyuncuları kadromuza katıyoruz diye. Geçtiğimiz sezon maç giderken çırpınan 1-2 oyuncu varken, şimdi bu sayı artarsa, isteyen, savaşan oyuncu sayısı artarsa, bizde azap çekmekten kurtuluruz.
Daha bu istediği duymayan oyuncular var, gönderilmesi gereken.
"YÜCE ATATÜRK"
ama benim anlamadıgım gönderilen 8 oyuncu kac mac oynadı ki gecen yıl çok değil yani başarısızlıkta payı en çok olan oyuncular hala takımda revizyon derken öncelikle onların değişeceğini düşünmüştüm ben
Özgür Cek'in bonservisiyle verilmesi büyük hata bence. Cok yetenekli bir futbolcuydu.
İlhan istenilen seviyeye bir türlü çıkamadı, Can yıllardır altyapı zorunluluğu nedeniyle takımda duruyordu artık yeter dediler, Gürhan geçen sezon başı kampta iyiydi ama sezon içerisinde bir türlü Uğur'u zorlayamadı. Emreciksin yetenekliydi ama kendi başını yaktı, en son alkollü araba kullanırken yakalanmasıyle bileti kesildi.
Özgür'ü izleme şansı bulamamıştık, elde tutulabilirdi. Yasin son dönemde iyi işler yaptı ama Bilica ve Bekir alındı ve bu kadar fazla stoper arasında şans bulması zor olurdu.
Ali Bilgin, Burak bunları Daum izlemeden göndermez. Selçuk ile sözleşme yenilendi, Deniz'i Daum zaman zaman kullanacaktır, Vederson bana kalırsa hemen gönderilmeli, yabancılar arasında da Daum kamptan önce yollamayacaktır kimseyi. Sonuçta revizyon yapılacak ama takımda da 23-25 oyuncu olması gerekir.
Ne olursa olsun, Fenerbahçe'nin 11'i iyidi, yedek kulübesi çok kötü olduğundan, işler kötü giderken oyunu çeviremiyordu Fenerbahçe ve şimdi bu katkı sağlayamayan yedekler gönderiliyor. Kapmtan sonra da ayrılanlar mutlaka olacaktır, bekleyelim.
"YÜCE ATATÜRK"
Deniz Yilmaz ile anlasilmis heralde LigRadyo soyledi ...
Sakaryadan aldığımız 2 genç vardı onlar PAF'a mı gidecek yoksa kampa katılacaklar mı A takımla..
Kampa katılırlar muhtemelen ama Daum onları yetersiz görüp ya pafa gönderir ya da kiraya. Kısa dönemde başarı hedefleniyor, Daum hemen takımı şampiyon yapsın diye getirildi, sanmıyorum ki gençlerin gelişimi ile uğraşsın bu dönemde.
Kampa da denenmek için gurbetçiler getirilecektir mutalaka, oradan da ransferler yapılabilir.
"YÜCE ATATÜRK"
Can Arat'ın gönderilmesi en sevindirici haber oldu. Uğur Boral ile de yolların ayrıldığı söylenirse bir güzel haber daha olur, transfer yapılmış kadar sevinirim.
Gönderdiğimiz oyuncular yetenekli oyunculardı, özellikle İlhan Parlak. İnşallah gönderdiğimiz için kafamızı duvarlara vurmayız ilerde. Uğur Boral'a verilen şans Gökhan Emreciksin'e, İlhan Parlak'a verilse eminim ikisinin de durumu çok farklı olurdu.
Burak Yılmaz kalacak gibi görünüyor, umarım kalır, onu da göndermek gibi bir hata yapmayız umarım, adam geçen yıl ya 2 ya 3 maçta onbir oynamıştır, Manisaspor'da en son neler yaptığı ortada. Kalmasından yanayım. İlhan ve Emreciksin de kalmalıydı, esas gönderilmesi gerekenlerden bir tek Can gönderildi. Sırada Josico, Maldonado, Deivid ve Uğur Boral da var. R.Carlos da giderse ne mutlu.
deniz yılmazla anlasılmıssa cidden fena haber degil fmde potansiyeli olan bi oyuncu deniz ve fm bu konularda pek yanılmıyo
Deniz Yılmaz alındıysa cidden Sercan'a falan gerek kalmaz.Maliyetide çok daha ucuzdur,çok yetenekli Deniz Yılmaz...
Daumun da istedigini biliyorum Denizi ins. aliriz ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Volkanin menajeri Ligtvde Fenerbahceyle gorusmeler suruyor basinda cikan haberler yanlis dedi..
Last edited by tarikko : 25.Haziran.2009 at 18:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mücadeleci ısıran bir kadro isteniyorsa Alex,Carlos ve Deivid gönderilmeli bence.Çünkü devamlılıkları yok.Carlos eski Carlos değil,Alex desen tamam 10 maç oynuyor sonra sakatlanıyor + takım onla illaki tek forvet oynumak zorunda.Deivid de aynı şekilde istikrarsız.Devamlılıkları olan oyuncular alınır inşallah.Madem revizyon yapılacak böyle bir şey olmalı.Carlos bir ara gidecek falan haberler çıkıyordu kesinleşmiş bir şey var mı?
volkan ne yapıyor anlamıyorum yani her sözlesme bitiminde volkan en son imzalıyan kişi oluyo tamam fena kaleci degil ama her sene en az 5 mac kacırıyo bu adam ceza alıp bi kalecinin bu kadar mac kacırmaya hakkı yok bi kere sonra kaleciler genelde diger mevki oyuncularına göre daha az para kazanıyolar dünyanın her yerinde böyle bu volkana da bizden çok veren klup oldugunu sanmıyorum
Uğur bu takımda kalmalı yahu, gerektiğinde sol bekte bile oynayabilir. Kadroda derinlik sağlayan isimlerden olur, yedek kulübesinde oturur.
+2 sebebiyle yedek oturmayı kabullenecek yabancı lazım. Birisi Edu ve Bilica olacak, diğeri de Deivid muhtemelen. Alex'in alternatifi olarak kadroda kalabilir Deivid.
"YÜCE ATATÜRK"
Sercan ile ilgili haberler başkan'ın bu açıklamasından sonra son bulur herhalde. . .
Bilica her türlü +2. Edu yada Lugano'dan biri kalacak takımda. Edu'nun sözleşmesinin feshi için Lugano durumunun netleşmesi bekleniyor. Gerçi Edu'nun sağlık durumu ve Daum'un görüşüde etkili olacak. Ona göre Lugano giderse Daum'un raporuna göre Edu kalacak yada yerine yabancı stoper alınacak. Yabancı stoper'in partneri Bekir yada Önder olacak sanırım.
Deivid'in talipliside var deniyor başka zaman töbe satamayız hemen kurtulmamız gerek. Deivid'in durumu için Sercan transferi bekleniyor. Sercan alınırken Burak verilirse Deniz Yılmaz da alınabilir.
Birde süpriz olabilir takımda + olarak Josico kalabilir.Daum bekleniyor sanırım onun içinde.
ugur takımda kalmalı ama vederson gitmeli vederson oynayacagına alt yapıdan birini oynatsınlar pek eksik oynamaz çünkü alınabilirse mesut özil yada caner erkin sol kanat için alternatif olabilirler.hem mesut solda oynar alexin oynadıgı yerde de oynar çok yönlü olması avantaj schalke satarken alınması gerekiyodu aslında zamanında ama
Vargas seferi
Fenerbahçe Yönetimi yabancı sol açık için çalışmalarını sürdürürken listeye son dahil olan ismin Fiorentina'lı Juan Vargas olduğu öğrenildi.
26 yaşında ve 1. 82 boyundaki Perulu oyuncu için İtalyan Kulübünün 10 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği ve pazarlıkların sürdüğü öğrenildi.
Fiorentina ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Vargas, geçtiğimiz yıl İtalya Ligi Seria A da forma giydiği 27 maçta 3 gol attı.
Fenerbahçe yönetiminin yılan hikayesine dönen Poulsen transferi için de Danimarkalı oyuncuya pazartesi gününe kadar süre verdiği ve kesin kararını bildirmesini istedikleri belirlendi.
Sarı Lacivertli Yönetim kulübün internet sitesinden yaptığı açıklmada ise yollarını ayırdıkları Yasin Çakmak, Gökhan Emreciksin, Can Arat, İlhan Parlak ve Özgür Çek'e teşekkür ettiler.
Gürhan Gürsoy için ise Eskişehirspor ile görüşüldüğü ve transferin noktalanmak üzere olduğu belirlendi.
Öte yandan Fenerbahçe'nin Brezilyalı Oyuncusu Deivid ülkesinde Globo gazetesine yaptığı açıklamada;Santostan teklif aldığını ancak Fenerbahçe ile sözleşme yenilediğini ve anlaşmanın bitiş tarihine kadar Türkiye'de futbol yaşantısını sürdürmek arzusunda olduğunu söyledi.
Kariyerini Brezilyada noktalayacağını açıklayan Deivid önümüzdeki 4 yıl daha Fenerbahçe'de kalacağını ifade etti.
LigTv
Deivid dünyanın parasını alıyor tabii, ayrılmak ister mi hiç? Sözleşmesi uzatılarak büyük hata yapıldı.
Uğur Boral konusuna gelince, bence derhal gönderilmeli. Oynadığı futbol yok ortada, bir de taraftara bağırıp çağırıyor oyundan alınırken, tepki gösteriyor. Sene boyunca yaptığı katkı yok, ne bir mücadelesi var, ne bir olumlu hareketi. Çok sıradan bir futbolcu, sırf sol ayağı var diye takımda kalsın demek bana göre saçma. Ben de sol ayaklıyım, o zaman takıma beni de alsınlar, en azından Uğur Boral'dan daha çok mücadele eder, koşarım. Futbol zekası olmayan, topla 4-5 kişinin arasına giren, karşı karşıya kaldığında bile gol atamayan, pas vereceği yere şut çeken, orta açamayan bir adamın bizim takımımızda işi ne? Özer ondan kat be kat daha iyi oynar sol kanatta.
ugur boral ilk 11 oyuncusu olmamalı zaten takımda ama sonucta yedek klübesinde oturmasında bi sakınca yok öyle çok yüksek bi ücreti de yok bildiğim kadarıyla sol kanatta oyuncu eksikliğimiz var hem
Carlos ve Josico da gönderilirse harika olur.Deivid de gitse iyi olur ancak sanmam gönderileceğini.