Sayfa 44 / 480 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
1,291 ile 1,320 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

LigTv İsmail Köybaşı için Serdar Kurtuluş + kiralık olarak Zapotocny'nin verildiğini duyurdu...

Bunların yanında bir miktarda bonservis bedeli vardır.Erhan Güven,Rıdvan,Ekrem,Toraman'ın olduğu sağ kanatta zaten düşünülemezdi Kurtuluş.Orta sahada değerlendirilebilirdi.Oraya Murat Ceylan gelebilir.Denizli Kurutuluş'un gitmesine onay verdiyse sorun yok...

Zapo ile birlikte kontanjanı açmış oldu...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yabancı ve kaliteli bir defans şart oldu.

Bir de Murat Ceylan veya Sezer Öztürk ikilisinden birisini alırsak orta saha içinde iyi olur.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şampiyonlar ligini kaldırabilecek sağlam bir stoper alınacak.Zapo'yu o yüzden gözden çıkardı M.Deniz'li...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Serdar Kurtuluş çok yetenekli bir oyuncuydu Gaziantepspor'da kendisine gelir ve ordan tekrar başka bir büyük takıma gider diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sağ bek oynarsa bir arpa boyu yol katedemez Serdar.Ama önliberoda iyi işler yapabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen .. Tigana döneminde ligin en iyi ön liberolarından biri olarak gösteriliyordu, Ertuğrul hoca sağ bekte denedi yok oldu gitti ..

Bu arada Ferrari gelirse iyi olur. Roma altyapılı bir oyuncu yanlış hatırlamıyorsam ve fena oyuncu değil olmadı Dainelli.. Defans dediğin İtalya'dan alınır bence ..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Matteo Ferrari iyi oyuncu gerçekten,alınırsa kesinlikle iyi olur...
    *olmadı Dainelli

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Heralde İngiltere'nin fotomaçı falan burası adama çek cumhuriyetli demişler ama Holosko slovak. Ayrıca Nihat'ın 4.5 M € ettigi piyasada Holosko asla 15 M £ etmez.

http://www.mirror.co.uk/sport/footba...5875-21469443/

utaka dıolar ınglızlerde bakalım ne olcak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    1M poundda gayet ucuz bı rakam walla
    Last edited by Mercenary : 26.Haziran.2009 at 02:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Onyewu'yu alalım! dün akşam İspanya karşısında top geçirmedi neredeyse. ağır ama çok sağlam oyuncu, çok sevdim
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Holosko Nihatin 2 hatta 3 kati eder Nihat gecen sezon kac gol atmis ve kac yasinda.

Holosko cok kaliteli ama Liverpool bu sezon butcesinin cogunu zaten harcadi ucuza kapatmaya calisirlarki BJK buna yanasmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Holosko daha misyonunu tamamlamadı Siyah Beyazlı forma ile

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen sezon sakatlıklardan kurtulamadı bir türlü, haliyle gol atamadı .. Ama ondan önceki sezon 18 gol atmış biliyorsundur heralde La Liga'da 75 gol atabilmiş bir oyuncuyu her ne olursa olsun almak isterimm .. Üstelik kulübümden yetişmişse ..

Default Rıdvan Şimşek, Beşiktaş’ta

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Karşıyaka'nın oyuncusu Rıdvan Şimşek ve kulübü ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.
    Şirketten yapılan açıklama şöyle:
    "Karşıyaka Spor Kulübü futbolcusu Rıdvan Şimşek’in transferi konusunda, futbolcu ve kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Şirketimiz sözleşme fesih bedeli olarak Karşıyaka Spor Kulübü’ne peşin olarak 625.000 TL ve bir ay sonra 625.000 TL olmak üzere 2 taksitte ödeme yapacaktır."

RIDVAN ŞİMŞEK KİMDİR?
    17 Ocak 1991'de İzmir'de doğan Rıdvan Şimşek, Karşıyaka'nın altyapısında futbola başladı. Geçen yıl profesyonelliğe adım atan genç oyuncusu, 4 kez U-18 ve 6 kez de U-19 Milli Takım formalarını giydi.

bjk.com.tr
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, bugün basın önünde yeni sezon sözleşmesini imzalıyor.
    Yönetim Kurulumuz’un daha önce anlaşmaya vardığı Mustafa Denizli’nin imza töreni bugün (26 Haziran) saat 15.00’de BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılacaktır.

bjk.com.tr
    Last edited by tarikko : 26.Haziran.2009 at 14:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu arada İsmaiL için 3,5 MiLyon euro ödediğimiz söyLeniyor.

NTVspor da görmüştüm.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Bu nasıl bir çılgınlıktır ? Bu sene milyonlar havalarda uçuyor. Ben de şu bizim halı saha ekibinin menejerliğini alsam 1-2 tane Yıldırımlara gazlarmıyız acaba mesela kanka seni Geleceğin parlak yıldızı diye BJK ye, Ereni fırtına forvet& kanat oyuncusu die Fenere falan ?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Serkan abi öyle ama yapacak birşey yok. Yabancı sınırı var diye Türk oyuncular değere biniyo. 6 milyon euro civarında rakamlar dolaşıyo İsmail için. Çoook çook yüksek. Şu anda Riise'ye bile o paraları verip alabilecekken sınır var diye almak zorunda kalıyo takımlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Benim en son duyduğum İsmail için 2 Milyon Euro + Serdar Kurtuluş + Zapo (Kiralık).

Ayrıca Antep başkanı ilk başta İsmail için 3.5 istemiş zaten.Oyuncular da devreye girince fiyatı düşecektir doğal olarak.

Tabata transferine Delgado engeli !
    Beşiktaş, İsmail Köybaşı'nın ardından Gaziantepspor'dan Tabata'yı da transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor.
    26 Haziran 2009 Cuma 08:35

İsmail Köybaşı´nın işini bitiren Beşiktaş, Gaziantep´in Brezilyalı yıldızı için de girişimlerini sürdürüyor. Tek sorun Matias Delgado´nun bir türlü elden çıkarılamaması...

Fanatik'in haberine göre, Transferde iki bombayı arka arkaya patlatan Beşiktaş hız kesmiyor...Gaziantepspor’un Brezilyalı yıldızı Tabata için girişimlerini sürdüren Siyah-Beyazlılar bu oyuncuyu da kadrolarına katma yolunda büyük çaba sarfediyor. Ancak burada Kara Kartal’ın elini kolunu bağlayan bir durum sözkonusu. Sambacı’ya imza attırabilmesi için yabancı kontenjanının boşaltılması gerekiyor. Yönetim, teknik direktör Mustafa Denizli’nin de çok sıcak bakmadığı Matias Delgado’yu elden çıkarmanın planlarını yapıyor.

Talibi var ama...

Ancak Arjantinli yıldıza herhangi bir resmi teklif yapılmaması Tabata transferinin önünü tıkıyor. Bu oyuncuya talip olan Almanya’nın Hamburg ve Werder Bremen takımları, Delgado için beklenenden çok düşük bonservis bedelleri önermişti. Ayrıca Delgado’nun karın adalelerindeki problem yüzünden ameliyat olmak istemesi ve bıçak altına yatması durumunda sezonun ilk yarısını kaçıracak olması Siyah-Beyazlılar’ı düşündüren diğer önemli bir konu...

Kaynak: Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Başkan;Bobo için ciddi bir teklif yok dedi.Çünkü benim için Bobo'nun değeri altında gelen teklifler ciddi değildir dedi...

Mustafa Denizli; Bobo bizim oyuncumuz,biz nasıl başka oyunculara teklif yapıyorsak onada teklifler gelir dedi.Bobo'ya iyti bir teklif gelmezse ve daha iyisini alamyacaksak satılmaz dedi...

Bütün transferleri kendisinin onayı doğrultusunda yapıldığını söyledi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mustafa Hoca olmasa halimiz niceydi valla ..

Tabata kaliteli bir oyuncu ligde neler yapabileceğini gördük geçen sene ama ŞL'de iş yapar mı sizce??

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Tabata'nın başarılı olup olmayacağı oynamadan belli olmaz. Ricardinho ve Kleberson hatta Tello varlık gösteremedi. Ön yargılı olmamız doğal ama gelirse de kovacak değiliz.

Kurtuluş kesin olarak Antep'te mi şimdi ?

Gaziantepspor basın sözcüsü, İsmail için 6.5 milyon EURO + Serdar Kurtuluş + bir futbolcu daha aldıklarını söylemiş, alınacak 2. futbolcu belli değilmiş henüz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kime söylemiş acep?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yahu kolpanın önde gideni.Görüşmeler başladığında sadece 3.5 milyon euro istemiş Antep başkanı nasıl 6.5'a çıkıyor anlamıyorum.

bjkmelo @

Tello varlık gösteremedi mi ? Ciddi misin ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu arada Antep Başkan'ı yeni transfer Rıdvan'ı istemiş takasta.Onu çok istiyordum alamadım takasta onu verin demiş...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bu arada Antep Başkan'ı yeni transfer Rıdvan'ı istemiş takasta.Onu çok istiyordum alamadım takasta onu verin demiş...
    oh iyi valla

Enterokinaz Misafir

nihat konusunda son durum nedir ?

Mesaj Yetkileri