Sayfa 45 / 480 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
1,321 ile 1,350 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bonservisini almaya gitti

Başkan Yıldırım Demirören, 2 gün önce anlaştığı ve ön protokol imzaladığı Nihat Kahveci'nin bonservisini almak için bugün İspanya'ya gitti.

Nihat'la beraber Villareal Kulübü yetkilileriyle görüşmek için İspanya'ya giden Demirören'in, bonservis konusunu çözdükten sonra milli futbolcuyla beraber İstanbul'a dönmesi bekleniyor.

Öte yandan Siyah-Beyazlı kulüp defans hattına yapacağı takviye için İtalya'nın Genoa takımında oynayan Matteo Ferrari ile temaslarını sıklaştırdı. Bugün İtalyan futbolcunun menajeri ile görüşen siyah beyazlı kulübün yetkilileri, Zapotocny'nin kadrodan çıkartılması halinde transferi bitirmek için resmi adımları atacak. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin de "Kadromda görmek istiyorum" dediği, 30 Haziran 2011 yılında sözleşmesi bitecek siyahi futbolcu için Genoa Kulübü'ne ödenecek bonservis bedelinin 3 milyon Euro'yu bulması bekleniyor.

Kaynak: DHA

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

ben Nihat'ın bonserviside alındı diye biliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Villarreal kulübü ile zaten anlaşılmıştı.Resmi işlemleri yerine getirmek için gitmiştir...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Birkaç hafta öncesinde Villarreal ile anlaşılmıştı ama Nihat kabul etmemişti.Şimdi Nihat tamam.Bir sorun çıkmayacağını düşünüyorum.Zaten anlaşmışlardıç

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ferrari transferi bitebilir önümüzdeki günlerde,Zapo resmen ayrıldığı an Ferrari gelebilir...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yahu kolpanın önde gideni.Görüşmeler başladığında sadece 3.5 milyon euro istemiş Antep başkanı nasıl 6.5'a çıkıyor anlamıyorum.

bjkmelo @

Tello varlık gösteremedi mi ? Ciddi misin ?
    Marsilya karşılaşması dışında bir şeyini göremedim. Saydığım adamlar arasından iyi olabilir ama yeterli değil.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Marsilya karşılaşması dışında bir şeyini göremedim. Saydığım adamlar arasından iyi olabilir ama yeterli değil.
    tello bu sene takimin en iyisiydi tartismasiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Şampiyonlar Ligi'ndeki oyunu hakkında görüşümü bildirdim. Ligde zaten başarılı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

KARTAL GÖRÜNÜMLÜ FERRARİ ..

Beşiktaş, Genoa'da oynayan MAtteo Ferrari ile anlaşmaya vardı. İtalyan oyuncunun kulübüyle de el sıkışan Siyah-Beyazlıların bu transferde önünndeki tek engel kontenjandaki doluluk. Zapotocny'yi gözden çıkaran Kara Kartallar, Çek savunmacıya kulüp bulduğu anda 29 yaşındaki İtalyan stopere imza attıracak. Kariyerinde İnter, Lecce, Bari, Roma, PArma gibi takımların formalarını giyen Ferrari özellikle geçen sezon Geona'daki performansıyla Serie A'daki en başarılı savunma oyuncuları arasında yerini almıştı. Takımının sezonu 5. sırada bitirmesinde büyük rolu olan Ferrari özellikle kafa toplarındaki üstünlüğüyle ön plana çıkıyor. Ferrari , 2004 Avrypa Şampiyonası'nda İtalya Milli Takımı kadrosundaydı ..

Kaynak maalesef Fanatik arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fanatik ilk defa doğru bir şeyler yazmış...

Ama Ferrari'nin eşi sorun çıkarıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ferrari transferi her an bitebilir. Her yerde neredeyse tamam diyor bu transfer için ücretler bile açıkca yazılmış.

Ayrıca Pavluychenko haberleri de iyice arttı.Bakalım bu konuda neler olacak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Fanatik'in haber başlığı süper

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

nihat gelmişken, bobo'da gitmiyor diye biliyorum. forvete takviye ye ne gerek var...
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şampiyonlar ligi için daha güçlü kadro istiyor Demirören ve Denizli o yüzden bir de Pavluychenko peşindeler.Onun gelmesi için de Bobo'nun elden çıkması gerekiyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Ntvspor'da bir haber duydum biraz önce.İspanyolların bir gazetesinde İbrahim Kaş'ı geri almak için çalışmalara başlamışız.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Marca gazetesi yapmış o haberi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Niye geri alalım ihtiyaç mı var ona?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Elinde tutamayız bedavaya giden oyuncuyu para verip geri almak tam bir Yıldırım Demirören icraatı olsada ben dönmesini isterim...

G.Zan'ın gitmesiyle boşalan stopere Türk alternatif olur.Edizlere,Erenlere bir ton para sayacağıma alt yapımdan gelen,Beşiktaş'ı bilen bir İ.Kaş'ı isterim...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Aynen katılıyorum.Tek sorun bedavaya gidip para ödeyerek dönecek olması.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fink ile ilgili bir değerlendirme;

Michael Fink
    Yeni takımı: Beşiktaş
    Önceki takımı: E. Frankfurt
    Yaşı: 27
    Uyruğu: Almanya
    Boyu: 1.83

Üzerinde çokça durulmuyor; ancak transfer sezonunda Türkiye'de şu âna kadar yapılmış en iyi transfer. Hem bonservis ödenmeden alınması hem de Ernst örneğinin verdiği iştah, Beşiktaş’ı bu doğru transfere yönlendirmiş oldu. Oyuncunun transferini sağlayan, Tayfur Havutçu oldu. Fink’i defalarca izleyen Beşiktaş’ın eski oyuncusu Tayfur’un verdiği olumlu rapor, bu transferin yolunu açtı. İşadamının yaptığı transferle, futboldan anlayan birilerinin yaptığı transfer arasındaki farkı görmek için Fink örneği yeterli olacaktır.

Fink’in transferi spor medyası açısından da son derece eğlenceli olacak. “Fink”li başlık atmak spor sayfası editörleri için hiç de zor olmayacak. Örnek mi? Şahan Gökbakar’ın 107 gol yiyen takımının “dinamosu”nun adı da Fink’ti.

Teknik özellikleri

Son vuruşlarda çok etkili bir oyuncu. Güçlü fiziğinin yanısıra son derece atletik. Dirençli ve inatçı bir defansif orta saha oyuncusu. Topla oynama becerisi dikkat çekici. Pas yapabiliyor ve bu konuda çekingen değil; dikine gidiyor. Bu mevkide oynayan bir oyuncunun kapasitesi aslına bakılırsa oynadığı maçların ciddiyetinde ortaya çıkıyor. Doğuştan yeteneğin fazlaca sökmediği, direncin ve fizik gücünün öne çıktığı bir bölgede beklentinin üzerinde iş yapacağını tahmin ediyoruz.

Michael Fink’in hava hakimiyeti de önemli özellikleri arasında. Duran top organizasyonlarında, yan toplarda ceza alanına sızarak kafa golleri bulması da şaşılacak bir durum olmayacak.

Kariyeri

27 yaşındaki Michael Fink, Stuttgart’ta yetişti. 2001-2004 yılları arasında Stuttgart’ın B takımında forma giydi. Oradan Arminia Bielefeld’e transfer oldu. 2006 yılında E. Frankfurt için ter dökmeye başladı. Fink’in yeni durağı Beşiktaş olacak. Rus asıllı Alman oyuncunun 27 yaşında olması Beşiktaş için oldukça önemli bir avantaj. Ne genç bir oyuncu kadar toy, ne de yaşı ilerlemiş bir oyuncu kadar başarıya doymuş... İdeal yaşında İnönü’ye ayak basacak.

Doğru transfer mi?

Yerli yerinde bir transfer. Futbol iştahı Cisse’den çok daha fazla. Ernst’le beraber mükemmel bir orta göbek ikilisi oluşturacaklar. Kalburüstü bir oyuncu ve bonservisi elinde geldi. Takibi yapılarak alınmış bir futbolcu. Dolayısıyla takımın gereksinimlerini karşılayacaktır.

Bu transfer Mustafa Denizli’nin önümüzdeki sezona yönelik düşünceleri hakkında da fikir veriyor aslında. Türkiye’de orta alanı tamamen Ernst’e bırakarak başarıyı yakalamanın kolay olduğunu bilen Denizli, bu işlerin Şampiyonlar Ligi’nde aynı şekilde yürümediğinin farkında ki bu transferi istedi. İcraatlarıyla övünmekten son derece büyük haz alan Yıldırım Demirören için kriz zamanlarında önemli bir savunma argümanı olacak bu transfer.

Onur Yazıcıoğlu, Goal.com

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Rus Asıllı Alman Futbolcu...
    İsmi hiçte Ruslara benzemiyor ama

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İskandinav asıllı o.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    İskandinav asıllı o.
    olabilirde aslında Atıl

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Nihat'ın bonservisini aldık

Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde ön protokol imzaladığı milli futbolcu Nihat Kahveci'nin kulübü Villarreal ile bonservis bedeli konusunda anlaşmaya vardı.

Başkan Yıldırım Demirören, Cuma günü Nihat'la beraber İspanya'ya gitmiş ve Villarreal Kulübü yetkilileriyle görüşmeye başlamıştı. Bugün yapılan son görüşmede iki kulübün bonservis konusunda anlaşmaya vardığı öğrenildi. Siyah-beyazlı kulübün, 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödediği ifade edildi.

Bu arada Başkan Yıldırım Demirören yapılan bu görüşmenin ardından yarın İstanbul'a dönecek. Ancak Nihat, İspanya'daki eşyalarını toplayacağı için İstanbul'a 1 hafta sonra gelecek.

Öte yandan Beşkitaş'ın alt yapısında yetişen ve geçtiğimiz sezon başında İspanya'nın Getafe takımına transfer olan İbrahim Kaş'ın yeniden Beşiktaş'a döneceği haberleri asılsız çıktı. İspanya medyasında bu konuyla ilgili verilen haberlerin ardından genç futbolcunun menajeri Ahmet Bulut bir açıklama yaptı. Bulut, İbrahim Kaş ile ilgili olarak Beşiktaş veya başka bir kulüp ile görüşmediklerini, genç futbolcunun, Getafe ile 3 yıl daha mukavelesinin olduğunu ve sözleşme tarihinin bitimine kadar ispanya'da futbol hayatını sürdüreceğinin altını çizdi.

Kaynak: DHA

Hayırlı olsun Beşiktaş'ımıza.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bugünlerde piyasada geçen çoğu Türk oyuncunun değerinden daha düşük bir rakama almışız Nihat'ı hayırlı olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Adidas ile anlaşma imzaladı. Yeni sezon formalarımız Adidas'tan gelicek.

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=15131

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

gayet normal gecen sezonu gol atamadan tamamladi.. hatta gecen sezon ki performansini baza alacak olursak villarreal iyi para almis.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Bugünlerde piyasada geçen çoğu Türk oyuncunun değerinden daha düşük bir rakama almışız Nihat'ı hayırlı olsun.
    Gerçekten bedava transfer umarım Beşiktaş'a yararlı olur. İspanya maçlarından sonra kendisi gözümden düşmüştü.

Nesil
    2006

ben nihatin tartisilmasini saskinlikla karsiliyorum.nihat kadar saygi duyulan bir turk futbolcu yok su anda dunyada ve Türkiye'de bir de tugayi sayabiliriz ama nihat tugaya gore daha basarili oldu. bayram tutumlunun lik tv de roportaji vardi onu izledim ve adam nihatin ispanyada inanilmaz tanindigini anlatti. real sociedad baskaninin nihat icin bu adam inanilmaz bir profosyonel dedigni soyledi, daha sonra villarealdeyken villareal baskani yakin arkadasiymis bayram tutumlunun, v.real baskaninin nihat icin bu nasil bir yaratik ne kadar basarili bir profosyonel dedigini soyledi. bayram tutumlu avrupada taninan ve yurt disi baglantilari cok iyi olan menajerlerden birisi. adam nihati ove ove bitiremedi ve nihatin kendini cok gelistirdigini muthis kalifiye oldugunu soyledi. kendisiyle gurur duyuyorum ve avrupada bir cok kisi nihata saygi duyuyor umarim turk futbolcular nihati ornek alir dedi.

ben cok mutluyum yerli oyuncu sikintisi cektigimiz donemde iyi bir oyuncudan daha onemlisi, saygi duyulan buyuk bir lider aldik. benim icin nihat kahveci sergen yalcindan kat kat daha buyuk ve kat kat saygi duyulmasi gereken bir oyuncudur. butun takimin abisi olucak,mustafa denizliye yardimci olup butun takima tecrubelerini aktaricak. en onemlisi ismail,ridvan,serdar ozkan ve batuhan gibi genclerin nihattan ogrenecegi cok sey var

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Nihat formunu kazanır ve sakatlık konusunda kendine dikkat ederse Beşiktaş gerçekten mükemmel bir iş yapmış olur, ki 4-5 milyon civarı bir rakam konuşuluyor, gayet de ucuz. Yine de son şampiyon Avrupa Kupalarında iyi işler yapmak istiyorsa transfer şart diyorum, savunma sıkıntılı bence...

Mesaj Yetkileri