Sayfa 99 / 896 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon
2,941 ile 2,970 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Deivid dünyanın parasını alıyor tabii, ayrılmak ister mi hiç? Sözleşmesi uzatılarak büyük hata yapıldı.

Uğur Boral konusuna gelince, bence derhal gönderilmeli. Oynadığı futbol yok ortada, bir de taraftara bağırıp çağırıyor oyundan alınırken, tepki gösteriyor. Sene boyunca yaptığı katkı yok, ne bir mücadelesi var, ne bir olumlu hareketi. Çok sıradan bir futbolcu, sırf sol ayağı var diye takımda kalsın demek bana göre saçma. Ben de sol ayaklıyım, o zaman takıma beni de alsınlar, en azından Uğur Boral'dan daha çok mücadele eder, koşarım. Futbol zekası olmayan, topla 4-5 kişinin arasına giren, karşı karşıya kaldığında bile gol atamayan, pas vereceği yere şut çeken, orta açamayan bir adamın bizim takımımızda işi ne? Özer ondan kat be kat daha iyi oynar sol kanatta.
    Bende Özer'in ondan iyi oynayacağını düşünüyorum ama yedekte durmasının bir zararı yok. Daha iyisini yedekte oturtamayacağına göre Uğur Sol kanat alternatifi için en iyi isimdir.

Quote Originally Posted by erdili View Post
    Roberto Carlos'un gidişi kesinleşti o zaman..
    Vargas alınırsa bek için değil açık için düşünülüyordur. Carlos 1 sene daha bizde. Vargas ismini Antu'da adamın biri ortaya attı 30 dakika geçmedi LigTV haber yaptı.

Vargas haberlerini de Antu'da biri yazdı diye çıkarmışlar, Lig TV'nin haber kaynağı zaten Antu, boşuna Fenerbahçe muhabirleri para alıyor.

Evet Vargas haberleri Antu'dan çıktı LigTV'de hemen almış siteye koymuş adamların işleri yok paso antudan alıyorlar haberi

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Bende Özer'in ondan iyi oynayacağını düşünüyorum ama yedekte durmasının bir zararı yok. Daha iyisini yedekte oturtamayacağına göre Uğur Sol kanat alternatifi için en iyi isimdir.
    Uğur bence yedek kulübesinde bile oturmayı hakedecek bir futbolcu değil. Kulübede oturan adam girer oyuna, takıma katkı yapar, ne bileyim sonradan oyuna girdiğinde girer gol atar, defansın dengesini bozar, asist yapar ama sen inanıyor musun Uğur'un sonradan oyuna girip bunları yapacağına? Adam ilk onbir oynadığında bile katkı sağlayamazken, oyuna ısınmamış vaziyette kurtarıcı olarak girmesini hayal bile edemiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Uğur bence tam bir yedek, ilk 11'de sürekliliği olmayan bi oyuncu.
    Oynadığında da Dani Alves'i yerlerde süründürüyo..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

İstikrar önemli.. Uğurda yok.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Poulsen için fiyat yükseltmişiz. 4 yıl için 16 m €. Yılda 4 m €. Çok para bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ya poulsen öyle fark yaratan bi oyuncu degil ki niye bu kadar ısrarcıyız bi appiah degil yani poulsen hem gidip hem gelmiyo sadece defans yapıyo alıyo yanındakine veriyo yani fenerbahce seyircisinin en illet oldugu orta saha oyuncusu tipi...bence ısrara gerek yok selcuktan cok daha üstün cıkmayacak gelirse hepimiz görücez tabi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ya poulsen öyle fark yaratan bi oyuncu degil ki niye bu kadar ısrarcıyız bi appiah degil yani poulsen hem gidip hem gelmiyo sadece defans yapıyo alıyo yanındakine veriyo yani fenerbahce seyircisinin en illet oldugu orta saha oyuncusu tipi...bence ısrara gerek yok selcuktan cok daha üstün cıkmayacak gelirse hepimiz görücez tabi
    Yapma canım sende. Selçuk'la Poulsen'i mi kıyaslıyorsun.

Poulsen savaşcıdır en başta. Çok iyi markaj yapar. Zaten bizim defansif yönümüz zayıf orta sahada, tam aradığımız oyuncu.

Ama yılda 4 m € vermek, bilemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

birincisi ikisini kıyaslamadım selcuktan cok da faydalı olmaz dedim yani selcuk 3 gol 2 asist yapıyosa poulsen 2 gol 4 asist yapar ekstradan biraz daha ii savunma yapar hepsi yaptıgı savunmada avrupada işe yara ligde zaten 2 kişiyle geliyo rakipler maksimum defansif zaaf göstermez daumun kuracagı fenerbahce...sadece avrupada biraz daha iyi defans yapmamızı saglıyacaksa bi oyuncu bonservisi,kendi ücreti falan toplandıgında poulsen cok pahalı bize appiah gibi yada ne biliyim brezilya milli takımında izledik ya ramires gidiyo geliyo yada eski emre gibi hem savascı hem topla arası iyi oyuncular lazım gs uefayı kazandı tamamen defansif orta sahası varmıydı hatırlamıyorum ben suatın falan top kabiliyeti iyiydi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Başımıza ne geldiyse Anadolu takımlarını küçümsemekten geldi. Ligin ilk 5-6'da tamamlayan takımların aralarında yaptıkları maçlarda lider Fenerbahçe ama şampiyon 10 puan farkla Beşiktaş. Zaten 2 kişiyle geliyorlar dediğimiz takımlar bu sezon Fenerbahçe'yle maçımız olsa da küme düşme hattından biraz uzaklaşsak diye bekler oldular. Dolayısıyla Selçuk bu lige zaten yeter mantığına karşıyım.

Poulsen gibi Schalke, Sevilla, Juventus ve Danimarka Milli takımında forma giyen bir oyuncuyla topu ayağından çıkarması 5 dakika süren Selçuk'un isimlerinin yan yana gelmesi bile bana göre hatadır. Tabi ki biz de isteriz ki hem defansif hem ofansif olarak çatır çatır oynayan bir adam gelsin. Essien gibi hem defansa yardımcı olsun hem de hücuma çıkıp kale direklerini yıksın ama ligimizin çapı belli. Bu tip oyuncuları getirmek kolay değil. Kaldı ki Poulsen gibi sağlam bir oyuncu alınırsa zaten Poulsen'in hücuma çıkmasına da pek ihtiyaç kalmaz. Ama Serkan'ın dediği gibi yıllık 4 m € dengeler adına ciddi bir rakam.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

zaten selcuk iyi demedim ben deniz varken selcuk benim takımımda oynayamaz mesela ama poulsen sevillada oynarken karsılastık ve orta sahamızda selcuk oynuyodu bizimde aynı macta aralarında pek bi fark görmedim ben oyun içinde etliye sütlüye pek karısmamaya calısan topu pek sevmeyen dmc oyuncuları iste yani o maçlara poulsen agırlıgını koyduda biz mi fark etmedik sonra juventusu yakından takip ederim ben tiago ve poulsen insanı sinir ediyolar yahu izlerken cidden en azından ben böyle düşünüyorum

guiza gelmeden önce taa subat aylarında mallorcada bi forvet var guiza onla ortaya da schalkeden ernsti alsak keske diyodum arkadaslarıma ernsti bjk aldı sampiyon oldu tamda bize lazımdı aslında simdi de bu tarz oyuncular alınabilir illa essien olmak zorunda degil bu afrikadan guney amerikadan bulunabilir arjantin-ekvator macını seyrettim mesela ekvator top göstermedi 2. devre arjantine cok güçlü yetenekli orta saha oyuncuları var bulmak zor degil aslınmda fmi acıp oyuncuları inceleseler sonra burda belirledikleri oyuncuları izleyip karar verseler bile bulunabilir cok yeterli bi orta saha diye düşünüyorum

Nesil
    2006

Uğur Dündar, Star TV Ana haberi bittiğinde açıklama yaptı. Aziz Başkan bir kaç gün içinde büyük bir transfer yapacağını belirtti.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by sananes View Post
    zaten selcuk iyi demedim ben deniz varken selcuk benim takımımda oynayamaz mesela ama poulsen sevillada oynarken karsılastık ve orta sahamızda selcuk oynuyodu bizimde aynı macta aralarında pek bi fark görmedim ben oyun içinde etliye sütlüye pek karısmamaya calısan topu pek sevmeyen dmc oyuncuları iste yani o maçlara poulsen agırlıgını koyduda biz mi fark etmedik sonra juventusu yakından takip ederim ben tiago ve poulsen insanı sinir ediyolar yahu izlerken cidden en azından ben böyle düşünüyorum

guiza gelmeden önce taa subat aylarında mallorcada bi forvet var guiza onla ortaya da schalkeden ernsti alsak keske diyodum arkadaslarıma ernsti bjk aldı sampiyon oldu tamda bize lazımdı aslında simdi de bu tarz oyuncular alınabilir illa essien olmak zorunda degil bu afrikadan guney amerikadan bulunabilir arjantin-ekvator macını seyrettim mesela ekvator top göstermedi 2. devre arjantine cok güçlü yetenekli orta saha oyuncuları var bulmak zor degil aslınmda fmi acıp oyuncuları inceleseler sonra burda belirledikleri oyuncuları izleyip karar verseler bile bulunabilir cok yeterli bi orta saha diye düşünüyorum
    Birkaç maçla değerlendirmek yanlış. Maldonado da 2-1 kazandığımız Chelsea maçında sırıtmadı karşısında Avrupa'nın en iyi ortasaha oyuncuları olmasına rağmen. Poulsen'in forma giydiği takımları söylememin nedeni; eğer bu adam Schalke'deki başarılı olmasa Sevilla almazdı, Sevilla'da başarılı olmasa Juventus almazdı. Zaten Juventus'ta da başarılı olsaydı şuan Fenerbahçe Poulsen'i almak için girişimde bile bulunamazdı.

Taraftarın büyük bir kısmı zaten bu Güney Afrika'dan, Fransa'dan futbolcu alma konusunda hemfikir. Yani ismi duyulmuş olmasına gerek yok, kaliteli olsun yeter fikrinde. Fakat yönetimde taraftarda bir heyecan uyandırmak için, açıkçası kombine sayısını da arttırmak için daha tanıdık isimlere yöneliyor. Tabi Güney Afrika'dan, Güney Amerika'dan alınacak oyuncular da sonuç olarak risktir. Maldonado örneği önümüzde. Hatta Appiah alındığı dönemde taraftar forumlarında neden Maldonado alınmadı da Appiah alındı diyenler bile varmış. Ama gelin görün ki Maldonado şuan herkesin dalga geçtiği bir oyuncu konumuna düştü.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Ertem Şener'e Aziz Yıldırım 1-2 gün içinde bir bomba patlatabilir iyi takip et demiş Uğur Dündar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Ertem Şener'e Aziz Yıldırım 1-2 gün içinde bir bomba patlatabilir iyi takip et demiş Uğur Dündar
    Bu bomba kim olabilir acaba?Kaç gündür transfer haberleriyle ilgilenemedim de.Bombadan kasıt Poulsen felansa bence öyle bomba bir transfer değil.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ben orta sahada bize en iyi gidecek oyuncu ya cok iyi arastırılıp alınan bi afrikalı yada tanıdık kombine satacak oyuncu deniyosa hamit diyorum...ortanın ortasında oynarken bambaska oynuyo hamit münihte de avrupa sampiyonasında da görduk bunu

Sabah da Ece Erken programında Ufuk Ceylan Fenerbahçe'de demiş Ufuk'la yakın arkadaşlar heralde..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İ.Yazıcı Sercan'ın Türkiye'de hiçbir takımda oynamayacağını söylemiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Sabah da Ece Erken programında Ufuk Ceylan Fenerbahçe'de demiş Ufuk'la yakın arkadaşlar heralde..
    Yuh diyorum .Artık sabah programlarında da transfer haberleri çıkmaya başladı .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Uğur Dündar, Star TV Ana haberi bittiğinde açıklama yaptı. Aziz Başkan bir kaç gün içinde büyük bir transfer yapacağını belirtti.
    Uğur Dündar bir ara yöneticilik yapmıştı, boş bilgi vermez. Yine kulübe yakın Davut Dişli, Aziz Yıldırım'ın Poulsen'den önce düşündüğü başka isim var, Poulsen işi bitti, eğer anlaşılamazsa o oyuncuyla Poulsen gelecek demişti.

Şimdi bekliyoruz bakalım Aziz Yıldırım'ın sürprizini.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Gürhan Gürsoy hakkında bir bilgisi olan var mı? Cidden gelmiş mi bize?
    I'm back...

Ertem Şener Fenerbahçe'nin Riise ile anlaştığını son dakika olarak duyurdu, umarım doğrudur.

Bence Uğur Dündar'ın bahsettiği bomba Hamit-Halil Altıntop bombası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

riise hamit halil 3ude gelse süper transferler olur bee hadi baskan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önlibero için ilgilendiğimiz isimler 3 oldu.
    Poulsen-Rolfes-Simplicio

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

simplicioyu alalım bu 3unden biri gelecekse yada rolfes

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Boşa heyecan yapıyoruz sanki
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Gürhan Gürsoy hakkında bir bilgisi olan var mı? Cidden gelmiş mi bize?
    Resmi açıklama yok ama olabilir bence bu transfer. Gürhan Sivasspor'da forma aldığı maçlarda iyi oynuyordu. Bu sezon başında hazırlık maçlarında da iyi performans sergilemişti. Hatta burda Aragones'in onu Silva gibi kullanacağı çok şans bulacağı yazılmıştı çoğu Fenerbahçeli tarafından. Umutlu olduğumuz bir oyuncuydu ama şans bulamadı. Bence herhangi bir Anadolu takımında iyi iş yapar.

Bizim açımızdan ise; Gürhan konusunda yönetimi eleştiremiyorum çünkü geçen sezonda Olcan örneği vardı. Ben Olcan'ın gidişine üzülmüştüm, kalması gerektiğini düşünüyordum ama Gaziantepspor'da bile adını hiç duyuramadı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Riise deyip de adamı heyecanlandırmayın şimdi, sonra olmayacak transfer üzüleceğiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

R.Carlos yerine alınabilecek en iyi isim Riise olur. Savaşçı takım yapısına uygun, istikrarlı, oyunu iki yönüyle oynayabilen çok iyi bir futbolcu. Frikik atışları da ona emanet edilir, inanılmaz kullanıyor. Umarım transfer edilir, Ertem Şener Star Ana Haber'e bağlanıp son dakika gelişmesi diye duyurdu Uğur Dündar'a, yalan değilse eğer yönetim çok iyi işler yapıyor. Riise'nin yanına Onyewu ve Poulsen de gelirse, işte o zaman bal kaymak olur Gerçek anlamda savaşçı, mücadeleci ve süper bir takım kurmuş oluruz ki sahaya yansıtılacak mücadele çoğu Fenerbahçeli'nin yıllardır özlemini çektiği mücadele olur.

Mesaj Yetkileri