1 ile 30 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İDÇ SPOR TRANSFERDE BOŞ DURMUYOR !!!

Ara transfer döneminin son gününe kadar transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren İskenderun DÇ Spor çok önemli 2 genç yıldızla anlaşarak kadrosunu güçlendirdi.

İDÇ Spor ayrıca gelecek sezon içinde 2 genç yıldızla anlaşmaya vardı. Anlaşmaya varılan bir diğer isim olan Brezilya'lı Moacir ise Ocak 2011'den itibaren İDÇ forması giymeye başlayacak.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Arkadaşlar ara transferin son günündeyim. Dünyanın dört bir yanından bir sürü takımı inceleyerek takımıma gelebilecek bir sürü regen oyuncu buldum. Beğendiklerime sözleşme teklif ettim ve 10'dan fazla regen oyuncu ile anlaştım. hepsini transferin son günü olan 31 aralık'a erteledim. Şimdi hangilerini alacağıma karar vermem gerekiyor.
    Kadromda şuan 7 yabancı var, bunlardan ikisi anlaştıklarımdan kötü birde 33 yaşındaki Romaschenko var. Yani 4 yabancı varmış gibi düşünebiliriz. Ama gelecek sezon içinde anlaştığım 2 oyuncu var, bir önceki gönderimde ekran görüntüleri var.

İşte anlaştığım oyuncuların profilleri. Yorumlarınız bekliyorum, hangilerini alayım sizce??

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Birde çeşitli sebeplerden anlaşamadığım yada iptal olan ama anlaşmaya açık isimler var. Finansal durumdan dolayı istedikleri maaşı veremediğimden alamadığım isimler bunlar. Birde sakatlığı sebebiyle yönetimin transferini iptal ettiği bir oyuncu var.

Last edited by Walter Sakana : 26.Haziran.2009 at 08:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Aldıklarım: Seçmek pek kolay olmadı, kadro biraz şişti ama iyi bir yatırım yaptığımı düşünüyorum. Klübün değeri 400-600k arasıydı şimdi 1.1m. Aldıklarımın hepsi için yıldız veriyor asistanım. Süper lige çıkarsak bazılarını satarak finansal açıdan biraz rahatlayabiliriz gibime geliyor.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

SQUAD HARMONY'i bir miktar yükseltebildim sonunda.

Son olarak iki oyuncum arasında kişisel problemler çıkınca sorunu çıkaran oyuncuya uyarı verip 1 aylığına ülkesine yolladım.
    Ayrıca takımda forma şansı vermediğim ve mutsuz olan oyunculardan sezon sonu sözleşmesi bitecek olanların sözleşmelerini feshettim.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri