1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: En çok taraftar Galatasaray'da

Hybrid View

TuNdRaLoWeR Misafir

Önemli olan ne kadar taraftar olduğu değil; taraftarın ne kadar bağlı olduğudur.Galatasaray taraftarına sözüm yok ama taraftar sayısının baz alınması pek doğru değil diye düşünüyorum.Zaten Galatasaray'ın taraftar kitlesi UEFA ve Süper Kupa döneminden sonra hızla arttı.

500 taraftarın olur 400'ü boştur, takımına sahip çıkmayan "sözde" taraftardır; 200 taraftarın olur, 150 tanesi takımını her daim destekleyen vefâkar taraftarlar kategorisine koyabileceğimiz taraftardır..Arada ki fark budur.Her daim 200'de 150'lik örnekte ki taraftar grubunu tercih etmişimidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erenbaba View Post
    Önemli olan ne kadar taraftar olduğu değil; taraftarın ne kadar bağlı olduğudur.Galatasaray taraftarına sözüm yok ama taraftar sayısının baz alınması pek doğru değil diye düşünüyorum.Zaten Galatasaray'ın taraftar kitlesi UEFA ve Süper Kupa döneminden sonra hızla arttı.

500 taraftarın olur 400'ü boştur, takımına sahip çıkmayan "sözde" taraftardır; 200 taraftarın olur, 150 tanesi takımını her daim destekleyen vefâkar taraftarlar kategorisine koyabileceğimiz taraftardır..Arada ki fark budur.Her daim 200'de 150'lik örnekte ki taraftar grubunu tercih etmişimidir.
    Katılıyorum gerçek anlamda taraftar(takımına her türlü destek veren) sayısı bu yönde değildir diye düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Katılıyorum gerçek anlamda taraftar(takımına her türlü destek veren) sayısı bu yönde değildir diye düşünüyorum.
    Kesinlikle bu konuda Fenerbahçe taraftarlarını kutlamak lazım gerek forma olsun gerek kombine olsun bu konuda çok iyiler.

Önemli olan bencede taraftarın sayısından çok kaçının takımına katkı sağladığıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erenbaba View Post

Özür dileyerek bir şey sormak istiyorum;
    burada kimse, en çok taraftar GS'de dolayısıyla en iyi takım Galatasaray, yada bu tip bir önermede bulunmadı. Sadece bir tespitte bulundu. Burada konuyu nereye çekmeye çalıştığını merak ettim?

TuNdRaLoWeR Misafir

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Özür dileyerek bir şey sormak istiyorum;
    burada kimse, en çok taraftar GS'de dolayısıyla en iyi takım Galatasaray, yada bu tip bir önermede bulunmadı. Sadece bir tespitte bulundu. Burada konuyu nereye çekmeye çalıştığını merak ettim?
    Konuyu bir yere çekmeye çalışmıyorum.Sadece örneklemeler yaparak objektif ve mantıklı bir yorum yapmaya çalıştım.Görmek istediğini gördüğün için yanlış anlamış olabilirsin bilemiyorum..

Mesaj Yetkileri