Her yapılan ankette Galatasaray cıkıyor, her anket sonucunda kesin sonuç bu degil deniliyor. Sayıca en fazla Galatasaray taraftarı oldugu bilinen bir gercek. 70 milyona tek tek soramazsın ki hangi takımlısın diye.
Her yapılan ankette Galatasaray cıkıyor, her anket sonucunda kesin sonuç bu degil deniliyor. Sayıca en fazla Galatasaray taraftarı oldugu bilinen bir gercek. 70 milyona tek tek soramazsın ki hangi takımlısın diye.
Hangisi gerçek yahu? Bırakın böyle politik işleri. Çok olunca ne oluyor? Bence de Galatasaray taraftarı daha fazla, ama bu sana veya takıma ne kazandırıyor? Çıkıp da 35bin kişilik stadın 30bini kombine olmuyorsa ne anlamı var arkadaşım?
Her yapılan ankette Galatasaray çıksa ne olur ayrıca? Bana tutup da 70 milyon yapmadığın sürece bunun hiç anlamı yok. Ben ederim; ediyorum da ama başkası etmiyor, gayet de normal. O yüzden 'gerçek' diye dayatmacı bir üsluba hiç gerek yok.
70 milyona tek tek soracaksın. Tabii merak ediyorsan. Koyarsın nufüs sayımına, 2012'de yapılacak olan bilgisayarlı sayımda her şey ortaya çıkar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bursa konusuna sonuna kadar katılıyorum. Eline sağlık.
Last edited by JunkChorn : 26.Haziran.2009 at 18:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)