1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006

ben nihatin tartisilmasini saskinlikla karsiliyorum.nihat kadar saygi duyulan bir turk futbolcu yok su anda dunyada ve Türkiye'de bir de tugayi sayabiliriz ama nihat tugaya gore daha basarili oldu. bayram tutumlunun lik tv de roportaji vardi onu izledim ve adam nihatin ispanyada inanilmaz tanindigini anlatti. real sociedad baskaninin nihat icin bu adam inanilmaz bir profosyonel dedigni soyledi, daha sonra villarealdeyken villareal baskani yakin arkadasiymis bayram tutumlunun, v.real baskaninin nihat icin bu nasil bir yaratik ne kadar basarili bir profosyonel dedigini soyledi. bayram tutumlu avrupada taninan ve yurt disi baglantilari cok iyi olan menajerlerden birisi. adam nihati ove ove bitiremedi ve nihatin kendini cok gelistirdigini muthis kalifiye oldugunu soyledi. kendisiyle gurur duyuyorum ve avrupada bir cok kisi nihata saygi duyuyor umarim turk futbolcular nihati ornek alir dedi.

ben cok mutluyum yerli oyuncu sikintisi cektigimiz donemde iyi bir oyuncudan daha onemlisi, saygi duyulan buyuk bir lider aldik. benim icin nihat kahveci sergen yalcindan kat kat daha buyuk ve kat kat saygi duyulmasi gereken bir oyuncudur. butun takimin abisi olucak,mustafa denizliye yardimci olup butun takima tecrubelerini aktaricak. en onemlisi ismail,ridvan,serdar ozkan ve batuhan gibi genclerin nihattan ogrenecegi cok sey var

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    ben nihatin tartisilmasini saskinlikla karsiliyorum.nihat kadar saygi duyulan bir turk futbolcu yok su anda dunyada ve Türkiye'de bir de tugayi sayabiliriz ama nihat tugaya gore daha basarili oldu.
    Öyle düşünüyorum ki olaya taraftar gözüyle yaklaşmayan herkes Nihat'ı tartışabilir, tartışmalıdır da. Zira bu tartışmalar (haksız eleştiri olmadıkça) Nihat'a fayda getirir. Yeniden toparlanmasına ön ayak olur.

Nihat son döneminde ne yazık ki "hiçbirşey" yapmadı. Sürekli sakatlıklarla boğuşan, özgüven sorunu yaşayan bir oyuncu haline geldi. Milli takımda inanılmaz beğendiğim Nihat'ı Euro 2008'de çok eleştirmiştim. Çek Cumhuriyeti maçında son anlarda ortaya çıkan Nihat gerçek Nihat'tı.Onun haricindeki Nihat ise hayal kırıklığı oldu.

Villarreal'in Nihat'ı göndermesinin sebepleri de bunlardı. Sociedad'daki performansından dolayı kulübe zarar getirecek bir maaş yapısı vardı. Bu külfetten dolayı da ucuz bir bonservis bedeliyle satma yoluna gitti V'real.

Nihat'ın bundan sonra yapacakları kariyeri açısından önemli. Bu saatten sonra yeniden Avrupa'ya gideceğini düşünmüyorum. Beşiktaş taraftarının Nihat'a kesintisiz destek olup sorunlar yaşayan bu oyuncuyu futbola döndürmesi lazım. Eski formunu yakalaması tabi ki zor olacak hatta belki de yakalayamayacak. Ancak en azından Türkiye standartlarının biraz üzerine çıkabilmesini sağlamalı Beşiktaş taraftarı.

Ben Nihat'ın dönüşünü Hakan Şükür'ün Türkiye'ye son dönüşüne benzetiyorum. Hakan zaman zaman eleştirilse de son dönüşünde Türkiye standartlarına göre değerlendirdiğimizde iyi bir performans sergiledi. Dilerim Nihat da böyle bir toparlanma sürecine girer ve Milli takıma uzun zamandır yapmadığı katkıyı yapmaya başlar...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Ben Nihat'ın dönüşünü Hakan Şükür'ün Türkiye'ye son dönüşüne benzetiyorum. Hakan zaman zaman eleştirilse de son dönüşünde Türkiye standartlarına göre değerlendirdiğimizde iyi bir performans sergiledi. Dilerim Nihat da böyle bir toparlanma sürecine girer ve Milli takıma uzun zamandır yapmadığı katkıyı yapmaya başlar...
    Sonu umarım Hakan Şükür'e benzemez. Birde Nihat için Beşiktaş son nokta, burada kendini gösteremsse kariyeri alt-üst olur. Nihat maç içinde bencilliği bırakması gerekiyor. Bunu başarırsa başarılı olabilir.

Mesaj Yetkileri